Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
válasz WaterWave #23269 üzenetére
Én az A500-on (0.0.37ww szoftver) ha a "Dash cam settings"-ben a "Speaker volume"-ot Off-ra állítom, nincs bekapcsoláskor se üdvözlőhangom. Ezek szerint az A500S-nél ez már nem vonatkozik az üdvözlőhangra. Nem vagyok a rongálás híve és nem buzdítanék rá senkit, de esetleg megpróbálhatod valahogy tönkretenni a hangszóróját, ha már nagyon idegesít.
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
70mai Dash Cam Pro Plus A500-hoz nem lehet valahol kapni tartókonzolt (amit rá kell ragasztani a szélvédőre és abba belecsúsztatni a kamerát)? Vagy tapadókorongos tartót normális áron? Illetve a tartókonzolt hogyan érdemes leszedni, ha nincs alatta fólia? (Amúgy az eredeti ragasztóréteget meghagyva raktam át másik kocsiba (először fóliával volt fent) és közvetlenül a szélvédőn simán megtartja, de nem garantálom, hogy másoknál is így lesz.)
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
A 70mai Dash Cam Pro Plus A500-ba ezek közül melyik microSD kártyák lehetnek jók? Most próbáltam ismertebb márkákból válogatni. Olcsóbb is jó, csak működjön.
ADATA Micro SDHC kártya 16GB class 10 UHS-I van 32 gigásban is, de az lassabb
KINGSTON CANVAS SELECT PLUS MICRO SDXC + ADAPTER 64GB CL10 UHS-I U1 V10 A1 (100 MB/s olvasási sebesség)
MAXELL X -SERIES MICRO SDHC + ADAPTER 16GB CL10 (90 MB/s olvasási sebesség) írási sebességben nem jobb
MAXELL X-SERIES MICRO SDHC + ADAPTER 32GB CL10 (80 MB/s olvasási sebesség) írási sebességben nem jobb
MAXELL X-SERIES MICRO SDXC + ADAPTER 64GB CL10 UHS-I U1 (90 MB/s olvasási sebesség)
SANDISK MicroSDHC ultra 16GB kártya van A1 minősítése
SANDISK ULTRA MICRO SDHC 32GB CL10 UHS-I U1 (100 MB/s olvasási sebesség) van 64 gigásban is, kicsit gyorsabb írási sebességgel
SANDISK microSD Ultra® Android memóriakártya 32GB C10 A1 USH-I 120MB/s
TOSHIBA M203 többféle méretben is, írási sebességben nem jobb
TRANSCEND 300S MICRO SDHC 16GB CL10 UHS-I U1 (95 MB/s olvasási sebesség) írási sebességben nem jobb[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
Üdv. Van egy 70mai Dash Cam Pro Plus A500-am egy ilyen memóriakártyával. Több probléma is van. Előfordul, hogy túl sokszor kér formázást, pl. ha állítok rajta vagy emergency recording történik, de van, hogy egymás után többször is megkér rá. A fő probléma az, hogy bár a kijelző azt mutatja, hogy rögzít, de igazából egy ".used.file.DR0016"-on kívül nem ment semmit a kártyára és a LED pirosan világít, ami azt jelenti, hogy valami gond van a rögzítéssel (emergency recordingnál kicsit zöldre vált, de azt se menti). Ráadásul újraindításnál kiírja, hogy túl lassú a memóriakártya és Class 10-es kéne, pedig a kártya Class 10-es. Ha leformázom SD Card Formatterrel a kártyát (gyors és lassú formázást is csináltam), megszűnik a lassúsági figyelmeztetés és minden hiba kezdődik elölről. A felbontást a lehető legalacsonyabbra raktam. A kártya olvasási sebessége 15-17 MB/s, írási sebessége 8-12 MB/s (10 MB/s felett leginkább közvetlenül formázás után van) a SpeedOut mérése szerint. Erre tudnátok valamit javasolni? Szerintem vagy a kamera, vagy az SD kártya a hibás (utóbbiból kettőt is rendeltem, mindkettőnél produkálja). Új SD kártya vásárlását ha lehet, kerülném, bár alapvetően a lassú írási sebességre gyanakszok (lehet, hogy az SD kártya bekapcsolt, de nem rögzítő állapotban kiszedése okozta a lassúságot?). Ha túl lassú, mi a minimum sebesség, amivel normálisan megy? Ha mégis új SD kártyát javasolnátok, megfelel valami olcsóbb is.
Emellett a legújabb szoftververzióban is működik HW kit nélkül az a parkolási mód, hogy alapvetően nem rögzít, csak ha mozgást érzékel a gyorsulásmérő, felvesz 1 percet? Ha igen, lehet, hogy megpróbálok egy szoftverfrissítést. Downgrade is lehetséges? Most áramtalanítás után teljesen kikapcsol, valószínűleg a fenti hibákkal összefüggésben. Jelenleg a "0.0.37ww" szoftver van rajta, ami tavaly decemberi kiadású.
-
Tomikaa.
tag
Ilyen vagy hasonló tapadókorongos tartót, amire ráragasztható az A500, nem tud valaki ennél olcsóbban? Aliexpressen egyszerűen nem találok, de lehet, hogy csak rosszul kerestem. Ebay-en van, de ott se nagyon olcsóbb (legalábbis ez a modell). Kifejezetten 70mai tapadókorongos tartóra keresve meg csak az 1S-re találtam (de sambenez írta is, hogy erre nem igazán kapható külön tartó).
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
mazsi70: Átszerkesztettem egy képet, hogy látszódjon, kb. mire gondoltam, a fő feladata mellett amolyan alternatív sebességmérő:
sambenez: Alapvetően egy autóban lenne, évente maximum 2-3 alkalommal raknám át rövid időre egy másik autóba. Ennyiszer talán beleférne a leszedés és felragasztás. Kérdés, hogy ez így lehetséges lenne-e egy tartóval és mennyire bírná a tartó ragasztója.
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
Üdv. A 70mai Dash Cam Pro Plus A500 tud olyat, hogy menet és rögzítés közben mutatja nagy méretben a GPS vevője alapján az aktuális sebességet? Más adatot nem muszáj mutatnia. Illetve ha átteszem másik autóba, a kamerán lévő ragasztófelület továbbra is használható marad vagy cserélni kell? Mindkettőnél használnék elektrosztatikus fóliát (azt nem lehet átrakni).
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
Milyen autós kamerát tudnátok ajánlani 20000 Ft körül? Legyen legalább full HD felbontású, legalább 130 fokos (de inkább nagyobb) látószögű, olvashatók legyenek a rendszámok és GPS vevős. Előny, ha van parkoló mód.
Az Azdome GS63H-t és M06-ot nézegetem. Mi a különbség köztük? Mennyire megbízhatók? (Itt rákeresve azért olvastam kisebb hibákról.) Esetleg az összefoglalóban megtalálhatók jobbak lehetnek, jobban megérik?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest