-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
johnny82 #21215 üzenetére
Nekem ilyen van Mola N3 gps+ hwkit+ sd kártya, tavaly vettem (meg múlt héten még egyet hátra, meg tegnap egy E3 visszapillantó tükröset is
.) A hét elején beszereltem a hw kitet is, sokkal kényelmesebb mint ki be dugdosni, meg 1x bedugva felejtettem a szivargyújtóba.
Sandisk memóriakártyát adnak hozzá. Szerintem megéri vele együtt rendelni, 8dollárral drágább csak annyit megér szerintem. Ha meg veszel hozzá high endurance kártyát, akkor telóba vagy valahova be lehet ezt rakni.
Szerintem a jó éjszakai felvétel és a mindig leolvasható rendszám az nem ez az árkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged