Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz johnny82 #21257 üzenetére
Most jöttem a garázsból, rosszul kötöttem be, nem úgy kell mint ahogy írtam fentebb.
Végül is csak meg kellett cserélni a kettőt. Így már megy a parkoló mód is.Ddpai mola n3 bekötés:
A hw kit sárga vezetékét dugtam a sárga biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a szivargyújtó biztosíték aljzatára, ez ad nálam állandó feszültséget
A hw kit piros vezetékét dugtam a piros biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a belső keringtető ventilátor biztosíték aljzatára, ez csak gyújtás alatt van feszültségen.
A testet meg egy csavarhoz a biztosíték tábla mellé.A parkoló módnak három üzemmódja van:
Az elsőt nem pontosan értem. De szerintem csökkentett méretű felvételt készít és a felvett anyagot nem írja felül. Nem világít a led.
A második folyamatos felvétel a videofájlok felülírásával. Kék led folyamatosan világít.
A harmadik készenléti üzemmód ez csak akkor kapcsol be ha történik valami. Nem világít a led.Videót még nem töltöttem le és nem szerkesztettem. Nem tudom mivel lehetne összefűzni őket. De valaki biztos tudja itt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest