Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xcvbxcvb

aktív tag

válasz johnny82 #21257 üzenetére

Most jöttem a garázsból, rosszul kötöttem be, nem úgy kell mint ahogy írtam fentebb.
    Végül is csak meg kellett cserélni a kettőt. Így már megy a parkoló mód is.

Ddpai mola n3 bekötés:

A hw kit sárga vezetékét dugtam a sárga biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a szivargyújtó biztosíték aljzatára, ez ad nálam állandó feszültséget
    A hw kit piros vezetékét dugtam a piros biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a belső keringtető ventilátor biztosíték aljzatára, ez csak gyújtás alatt van feszültségen.
    A testet meg egy csavarhoz a biztosíték tábla mellé.

A parkoló módnak három üzemmódja van:

Az elsőt nem pontosan értem. De szerintem csökkentett méretű felvételt készít és a felvett anyagot nem írja felül. Nem világít a led.
    A második folyamatos felvétel a videofájlok felülírásával. Kék led folyamatosan világít.
    A harmadik készenléti üzemmód ez csak akkor kapcsol be ha történik valami. Nem világít a led.

Videót még nem töltöttem le és nem szerkesztettem. Nem tudom mivel lehetne összefűzni őket. De valaki biztos tudja itt.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák