-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
rznk1986 #20991 üzenetére
Szia!
Én nem azt írtam, hogy erősítővel próbád meghajtani a gyári hangszórókat, mert annak valószínűleg nem sok értelme lenne. Ezt olvastad? Én évekig (!!!) elzárkóztam a szigeteléstől, amikor megcsináltam, akkor az volt az első gondolatom, érzésem, hogy megérte a munka. (Ha érdekel az én autóm: képek.
Szerintem, ha fokozatosan szeretnéd megközelítani a hifit, lehet pl. úgy csinálni, hogy:
- Szigetelés, hallgatózás (pár hétig, hónapig). Tetszik/nem tetszik. (ezzel rontani nem tudsz)
- Dönteni arról, hogy mennyi pénzt tudsz/akarsz rászánni.(meghallgatni profi rendszereket)
- Az előző pont függvényében:- komponens szett csere,
- erősítő,
- fejegység csere.
- kábelezés.
- igény esetén láda.Ezek persze összefüggenek, azaz rendszerben gondolkodva.
Én nem ismerek senkit, aki megcsinálná a szigetelést, de ha vársz itt egy kicsit valószínű, hogy ajánlanak valakit.
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged