Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Volt ajtóba beépités, de kellenek a zsebek a térképeknek, többi hulladéknak
Teljesen megértelek! Nekem is kellett minden cm3-nyi hely a régi Suzukimban, gyerekekkel, napi használatban, nyaralások, stb. Az én szerény véleményem és tapasztalatom, hogy a fizika alapvető törvényei miatt a hangtechinkában a méret a lényeg. (nem vagyok hangmérnök, és a kivétel erősíti a szabályt és általában drága is..
)
Azért még nézd meg ezeket. Ignis ajtópanelek (google), nem rábeszélés, csak hátha megtetszik valamelyik, és belefér az anyagi keretbe (meg persze nem kell pont ilyennek vagy olyannak lennie, de néha ötletindítónak is jó):
Egyik cégben sincs részesedésem, csak a google-t használtam.
Ne aggódj a sok verzió és megközelítés miatt, amióta elhatároztam, hogy épitek hifit az Octaviamba, pár hete, már teljesen máshol tartok, mint ahonnét indultam. Ez egy ilyen iparág.
+1: a 93 dB a logaritmikus skála miatt kétszer akkora érzékenységet jelent, mint a 90 dB, DE ez csak egy műszaki adat, amit a gyártók mérnek, ahogy mérnek.....
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest