- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifiO
aktív tag
válasz
TeeBee73 #39275 üzenetére
Értem. Pár napja találtam egy magyar ranglistát (nem a ph-ét), ahol pont egy 3700+-al volt hajtva egy 3850 és 3dmark05-ben 14000+ pontot ért el. Nekem per pill egy 7600GS-em van (256mb DDR3) és ugyanebben a tesztben 6000 pont a max. Többek között ezért mertem belekezdeni a kereskedésbe. Remélem pár nap és tudok eredményekkel szolgálni, rettentő kíváncsi vagyok.
üdv.: Dulifi
-
katt777
félisten
válasz
TeeBee73 #36109 üzenetére
Hát az aztán durva, fél óra alatt szf. 48°C.
Azért a 2.5k-ért 2 normál hűtő teljesítményét kapod fele zajjal, ráadásul ha erősebben leszabályozod a ventit, akkor 1 normál hűtő teljesítményét kapod 7dB-lel, ami az 1/3-a az általános venti-zajnak. Hát nekem ezért megérte ráfizetni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TeeBee73 #36006 üzenetére
hát, lehet jobban jártál volna rádobni párezret, és inkább házikót cserélni, mert 4870hez a jobb szellőzés már kelleni fog. olyan 11-13 körül már ott a CM590-690 és mindkettő elég jól szellőzik (utóbbim egyébként volt, csak nem fértem el benne rendesen, meg a hangszigeteléssel és a ventik cseréjével már olcsóbb volt a kvázi nagytestvére).
-
-
katt777
félisten
válasz
TeeBee73 #35996 üzenetére
Szerintem még érdemesebb, de főleg olcsóbb a jó gyári hűtőből jó vezérléssel jó gyári hűtést csinálni, aztán még tuningolva sem melegszik 80°C fölé, és a venti nem teker gyorsabban 75%-nál. Van pár cikk erről a honlapomon és a logouton is (no meg jó párszor előfordul a téma a topicban), összefoglaló link meg az 1. hsz-ban, direkt azért, hogy ne kelljen hűtést cserélni, ha csak nem teljesen halk működésre vágyik az ember. Passzív hűtés meg nincs, mert a meleg ott marad a házban, főzve az összes hardvert, ergo úgyis kell venti, hogy kifújja a házból, legföljebb nem a VGA-n van, és ettől páran azt hiszik, hogy passzív a hűtésük. Leszámítva a házból kivezetett passzív hűtéseket.
És akkor az ember nem dob ki pénzt fölöslegesen. -
katt777
félisten
válasz
TeeBee73 #21871 üzenetére
Gyors videokódolás kiváló (egyébként finomszabályozható) minőségben, többféle kódolással. 1,5 h-s film kódolása 16-19 p akár DivX-be is, szóval ezzel 5-6 filmet bekódolsz, mint bármilyen más programmal 1-et, főleg a hiperlassú Nero Vision-nel. Ami a legnagyobb előnye, a végeredmény bármiféle rendszerszétqró codec pack nélkül lejátszható.
MPEG-be is kódolhatsz DVD-hez. -
fagy53
nagyúr
válasz
TeeBee73 #21456 üzenetére
Üdv!
Szuper, hogy ezt megírtad! Mivel a konfigunk is hasonló össze tudom hasonlítani az aláírásomban szereplő VGA-val ami XT órajelen megy. Nekem a 1280x1024 AA=off minden high - 14 FPS ! 100%-os különbséget saccoltam a két VGA között, ez nagyjából igaz is. Ezért szeretnék 38xx VGA-t venni, és ha rendes ára lesz, meg is veszem. Most a Te kártyád 31k, még várok egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TP-LINK routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest