Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Köszi a válaszokat!
Újraraktam minden drivert, directx-et is frissítettem, én is melegedésre gondoltam, vettem egy aerocool házat 4 ventivel, így melegedés már nem lehet a gondja. Az XP-m viszont valóban elég régi, ráférne egy újrarakás. Az volt a fura számomra, hogy videokártya csere után jöttek a gondok, ezért nem gondolkoztam a rendszerújrarakáson. -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Vettem kb egy hónapja egy ati 3850-est 256 megásat. A gondom az vele, hogy szépen megy crysis is, meg a többi játék is, de csak az első 5 percig. Utána nagyon belassul, és nem számít mennyire veszem vissza a grafikai beállításokat. Amióta megvan az új kártya, azóta CC tiberium wars is kidob directx hibával, out of memory címmel. Cod 4 alatt meg a betöltőképernyő alatt feldob a háttérben egy directx error üzit, és nem tölt be a játék. Van valakinek ötlete? Eddig HD2600pro-m volt 512 megával, és semmi gondom nem volt vele, ezzel meg szívok de nagyon.
UI: olyan mintha kifogyna a memóriából menet közben -
a2d2
addikt
válasz
00roli00 #4147 üzenetére
Én már évek óta csak omegát használtam. DNA felejtős, legalábbis, pár éve nagyon gagyi volt. Mikor megvettem a HD 2600pro-t akkor váltottam csak át catalyst-ra, mivel sokat dobott a Bioshock teljesítményén az új driver, és nem volt még omegában. Szóval én csak jókat tudok róla mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Házimozi haladó szinten
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GT710 passzív videokártya
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest