- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Hakuoro #2643 üzenetére
Jó lett a kártya, a teszt alapján, nagyjából ennyit vártam tőle, szerintem a 88GT-met nem fogom rá cserélni, de végre lesz igazi verseny. Ha jól láttam, akkor a tesztben az Inno 88GT OC szerepelt, jó lenne tudni, hogy milyen órajeleken futott.
A tunningpotenciája elég gyengusz, bár az ati-nak nem is ez szokott az erőssége lenni, olyan 10% van még bennük, de azért azt se felejtsük el, hogy lehet ezek válogatott példányok voltak(88GT-k se mennek annyit mint a tesztekben).
A végén a képminőségről meg csak annyit, hogy a gyártók már elég rég óta nagyjából hassonlót produkálnak, az a kis különdség ami Crysis-nél látszik, játékban észrevehetetlen(ablaknál meg nem láttam semit). -
CséZé
őstag
válasz
Hakuoro #2643 üzenetére
Valamit észrevettem a tesztből, javítsatok ki ha tévedek.
Tehát Az ATi kártyák ugye DX10.1-esek és ha jól tudom ez azzal jár h a 4XAA kötelező elem. De pl. a CoD4-ben ki volt véve az AA tehát a 88GT anélkül ment vagy nem??? Vagy ez a 4X-es AA csak a DX10.1-es game-kban van így? És ezért lettek gyengébbek az ATi-k eredményei.
Pls világítsatok fel -
keszegduda
őstag
válasz
Hakuoro #2643 üzenetére
Meglepőtem hogy hol jobb, hol gyengébb egy 2900XT-nél, a nagy felbontás egy kicsit zavart, de itt mutatják meg igazán mit utdnak valójában. Elfogadtam volna szívesen egy 1280-as tesztet is, de ezek után csak az ár fogja meghatározni hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni...
-
-
keIdor
titán
válasz
Hakuoro #1967 üzenetére
Nem biztos... a NetBurst procik is elérték a végüket és a mostani AMD K8 is órajelben... van egy határ amit már nem lehet átlépni... szerintem itt is hasonló helyzet lesz...
Kisebb hőtermelés meg az 55nm miatt van, nem a kisebb fesz miatt. (Bár kevesebb feszt kap a GPU)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged