- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiGef
senior tag
Nah akkor a helyzet tisztázásra!
A HD3870 az új driverekkel már gyorsabb a 9600GT-nél.
Az új 8.5 drivernek köszönhetően, (DX9-alat is van érezhető gyorsulás) HD3850 már meg tudja szorongatni a 9600GT. A közeljövőben 8.6-os driverrel akár meg is lehet csípni a 9600GT.(persze ahoz megint egy jól eltalált driver kell az Ati-tól)Itt a 9600GT vs HD3850
-
Kelvin
őstag
-
Bali27
addikt
válasz
Beowulf_78 #26987 üzenetére
"Ezt te sem gondoltad komolyan remélem. "
Mert? MIt fejlesztett az NV a driverein, és a játékoptimalizáláson kivül eddig? UGyan aza gyártástechnológiával jkészül az összes csúcskariuk, csak toldozgatják, foltozgatják, meg megduplázzák a számító egysééget stb.. Uj technológia az kanyarba se.. -
AtiGef
senior tag
Nálam így működik:
-
katt777
félisten
válasz
rollins #26988 üzenetére
Zozoz-nak 3870-e van. Ttomax-nek 3850. Szóval mindkét kari max. 3D fesz-en megy, bár álíltólag egyes 3850-eknél műxik a fesz. szabályozás. Vagy csak azt hitték.
Beowulf_78: Sok játékban a 9600GT elveri a 3870-et, afölött meg aztán végképp. Akkor nem igaz, amit írtam?
Blaziusz: Kíváncsi vagyok az eredményre. De sztem még mindig a proci gyenge. 16k-s pontokat én húzott C2Q-oknál láttam X2-vel.
-
Blaziusz
csendes tag
válasz
katt777 #26951 üzenetére
Na az már biztos, hogy az alaplappal nem stimmel valami. Az a 3870 x2, ami a másik gépben hasított, az enyimben félgőzzel ment. Át lett téve a 2. pci-e slotba, ott se ment rendesen. Táp is ki lett cserélve, semmi változás. Úgyhogy 99,9% hogy alaplap. Most elvitték bemérésre, ha szerencsém van hétvégére lesz új, ha nem akkor csak jövő hét.
A legszebb az lenne, ha a két 8-as pci-e slot bekötését felcserélték volna a két 16-osra. :-P Bár ekkora bakiban nem hiszek.
-
TTomax
félisten
Hoppa... az uj ATT-ban működik az automata tunning... igaz,hogy olyat állított be amit én még a VGA-mtol sosem láttam 810es GPU-ra azt mondta stabil
én hiszek neki... a VRAM tudom megy 1150-en de most azt is teszteltetem vele éppen...hibamentes 1090-nél tartunk... hát kíváncsi vagyok lefut-e a 3trémárk
szerintem nem fog
-
rollins
őstag
válasz
katt777 #26969 üzenetére
Amúgy ATT nem kezeli a feszültséget, tehát bármit állítasz be, 1.3 V-on fog menni (vagy 1.327-en, attól függ ,milyen bios van a karin
De neki 3850-ese van ha jól látom, amin 1.214V a gpu alapfesz. Nem tudom milyen a mostani ATT, de valamelyik betaval a HD3850-en 1.254V -ra lehett emelni. Nem sok, de az is valami. -
zozoz1
aktív tag
válasz
foreveryoung #26980 üzenetére
Láttam a teszteket. De nem derült ki hogy csak driver van fent vagy CCC is.
Jó semmi, te nem piszkálod a bios-t. akkor viszonr fent van a CCC-d. Bocs
-
zozoz1
aktív tag
Uraim, van vkinek tapasztalat? Melyik jobb bios piszkálásra? Az atibiosedit_097Beta vagy az RBE_110. Az utóbbinak a kezelő felülete sokkal jobb, grafikonnal is felvértezve. De itt senki sem említette még meg. Annál többször került szóba az atibiosedit_097Beta .
Katt777: most jó az új ATT vagy nem. Mert nem vagy feldobva úgylátom
-
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #26980 üzenetére
8.5-össel majd több lesz. Egyelőre sztem örülj, hogy a bios-játékkal végre működőképessé tettük a VGA-dat. Viszont: Vantage-ban könnyen hasíthatsz, abban nekem 877/1251-en is szépen futottak a tesztek. Ettől függetlenül nálam játékokban csak 860/1200 stabil, tehát nálad is kevesebb lesz a tuning.
ATT helyett visszatettem CCC-t, most megin csak 43°C-os a kari 2D-ben. 8.4-gyel hűvösebb volt, de ez mondjuk totál mindegy a karinak.
Foglalt név: Tesztoldalamon láthatsz még ennél komolyabb javulást is.
-
foreveryoung
tag
válasz
Foglalt név #26978 üzenetére
Nekem pontosan ugyan annyi maradt. De legalább kevesebb nem lett, és én már ilyeneknek is tudok örülni!
-
foreveryoung
tag
válasz
Foglalt név #26978 üzenetére
Nekem pontosan ugyan annyi maradt. De legalább kevesebb nem lett, és én már ilyeneknek is tudok örülni!
-
Foglalt név
addikt
Feltettem a 8.5-öt a 8.4-re, mint szoktam. Vantage-ben kb. +300 pont. Hétvégén valószínű felmegy egy új vista, akkor majd dobok valami értelmes eredményt
-
katt777
félisten
Hoppá!
Most néztem, van újabb ATT, immár 1.4.7.1187-es build. Le is töltöttem.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #26953 üzenetére
Én azért tartok attól, hogy a 4xxx karik érkezése után is csak bő fél évvel lesz használható driver. De ne úgy legyen!
nV gyors, de még mindig elavult technológiát használ. Nincs rákényszerítve a fejlesztésre, amíg ezzel is lenyomja középkategóriás kártyáival az ATI legjobbjait.
DX9-ben nálam nincs változás, bár kevés programot néztem.HarryPotter: Még mindig megkeresheted az ATI fájlokat, és törölheted őket, ahogy a registryből is a bejegyzéseit (ha az eltávolított fájlok hivatkozásait egy rendszerpucoló progi mégis ott hagyná). Arra azért nem árt vigyázni, hogy egy alkalommal csak 1-fajta reg pucolást csináljunk, különben érdekes dolgokat művelhet a géppel.
AtiGef: nV-t sokan szidták a játékfejlesztők lefizetéséért, most mégis kiderült, hogy egyszerűen vacakok voltak az ATI driverei.
foreveryoung: Igen. Junk file és Registry Cleaner is van. Nem ua. Célszerű az elsőt, AZTÁN a 2.-at használni.
wid22: Nem vált 2D-be. Foreveryoung-ék HIS karijai is ezt csinálták, hibás a bios. De olvasd be, és nézd meg CB bios editorral.
Lacpac: Szívesen. Amúgy ATT nem kezeli a feszültséget, tehát bármit állítasz be, 1.3 V-on fog menni (vagy 1.327-en, attól függ ,milyen bios van a karin)
Blero2: A VGA tuning szerencse kérdése. Teszt lefuthat akár 880/1250-en, de játékokban attól még nem biztos, hogy rendben lesz a kari. És minél szarabbul írják meg a játékot, annál könnyebben kifagy a VGA. Jöjjön a DX10, abban sokkal magasabb értékeken stabil a tuning, mint DX9-ben!
-
Blero2
tag
Hali!
Feltettem ma az NFS Carbont nosztalgiázni, de kb fél perc után VPU Recovery Error felirattal kidob a gép.
Ez mitől lehet? (Anno 8.2 és 8.3 alatt nem emlékszem ilyen problémára)CCC-t használok, módosított hűtésű bios van a karin és 855/1201 Mhz-n üzemel 3D-ben, 8.5-ös driverrel.
-
Lacpac
őstag
Nálam az ATT szabályoz, 2D: 98/830 A magfesz: 0,98×××, (a legalacsonyabb), nem tudom pontosan, nem vagyok otthon, Venti 25%-on, így 40-45°C
Itt a leírás, hogy kell:
http://www.katt-teszt.freeweb.huKöszönet katt777-nek
-
wid22
aktív tag
válasz
HarryPotter #26963 üzenetére
Gyári hütö és 30% n megy ha fölorakom 80% ra akkor lemegy 45 fokra de hangos.
-
wid22
aktív tag
Mitöl lehet az hogy alapon a Gigabyte 3850 s 85-90 fokos nincs huzva csak internetezek akkor ennyi.
-
HarryPotter
őstag
válasz
foreveryoung #26960 üzenetére
igen, nálam is 2-3 mpercig ment, aztán csak sejteni lehetett, hogy végzett is. De nézd meg a logfile-t, abban látod, hogy mit csinált.
Nálam nem megy a ds -
Bali27
addikt
-
Kelvin
őstag
Képek a hd 4850/4870-es kártyákról
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #26951 üzenetére
No.. Ugy látom az Ati kezdi látni az alagút végét a konkoruenciaharcal kapcsolatosan.. Ennek örülök.. Kedik magukat összekapni.. Szerintem a 4000es széria kiadására készülhetnek már régen, és most összeszedik magukat.. És már hál Istennek nem csak gamebug javitás van és sztem ezekkel a driverekkel is a 4000es szériára gyurnak hogy mire kijön addigra olyan driver legyen alatta amivel a sárba tiporja a zöldeket..
A Zöldek a játékfejlesztöknekk adják a pénzt, az Ati meg a fejlesztésre, hogy mindenhol jól menjen a kártyájuk, még ahova a zöldek pénzéböl nem jutott ott isVagy csak elfogult vagyok?
Ja amugy van valakinek sejtése h miért nincs 10,.1 nvbe? -
katt777
félisten
válasz
Bali27 #26944 üzenetére
ATI uninstall all soxor elég. Amúgy Driver sweeper (Guru3D, és ingyenes), de én pucolok még biztonságból WinXP(Vista) managerrel is. Nekem juszt is melegebb a GPU-m 3 fokkal, viszont a 8.5-össel olyan iszonyatosan gyorsult DX10-ben a 3870, hogy azt egyszerűen fel KELL tenni.
Igen, de már írtam, hogy ez volt: nem a GPU dolgozott, hanem a CPU (magyarán az oly nagyra becsült DX10.1 et nem is az ATI VGA számolta). Ezért nem volt kihajtva a 3870 magas összetettséggel még 3.6GHz-en sem. 8.5-össel ez megoldódott, látszik is az eredményeken, végre a VGA végzi a grafikus számításokat.
illusiON: Bizony. Everest simán írja GPU dióda néven. De ott van még a RivaTuner is.
HarryPotter: Nálam pont fordítva volt.
TTomax: Legjobb a VGA-driver mentes partíció-mentés, azon tuti nincs szemét-fájl, és nem kell mindent újratelepíteni, ha gond van. ATI uninstall-lal és Driver Sweeper-rel nem nagyon marad ati.dll, de egy Registry Cleaner még ezeknek a hivatkozásait is kipucolja.
Blaziusz: Nem kell elhinned, de akkor is kevés a Phenom, mert csak 2 magot lát a 3D06. Azt se feledd el, hogy míg 3D06-ban kaphatsz magasabb eredményt (de nem 16k-t), játékokban messze nem lesz ekkora gyorsulás 2 magtól. 3.2 GHz-es X2-vel volt 12000 pont körül az eredményem default 3D06 tesztben CF-rel. Az sem volt messze kihajtva (pedig mindegyik CPU-ból 2 magot lát a progi).
-
Blaziusz
csendes tag
válasz
TTomax #26931 üzenetére
Lehet, hogy jelenleg az AMD gyengébb mint az Intel, de nem gondolom, hogy az lenne a gond az X2-vel, hogy Phenom procim van. Márcsak azért sem, mert az ismerősömnek ugyanez a konfigja van, mint nekem. Annyiban más, hogy a proci 2,4-re van felhúzva, angol nyelvű a vistája és sima 3870 van a gépben. Nemrég hívott, hogy betett egy kölcsönbe kapott 3870 x2-tőt és 16k+ jött ki a 3DMark '06-tal. Úgyhogy nálam egyre inkább arra gyanakszom, hogy hardware probléma. Vagy a vga vagy az alaplap hibás. Esetleg még az alaplapi bios vagy a vga biosban nem jó valami.
Ha szerencsém van, akkor ma ráér és áthozza ezt a kölcsön x2-tőt és betesszük az én gépembe, akkor okosabbak leszünk. Remélem vga kártya gond, mert ez a legegyszerűbb. Gari --> csere.
-
Bali27
addikt
válasz
illusiON #26946 üzenetére
Dx 10 be azéert jobb ma 8.5 mert jobban dolgoztatja a gput, kevesebbet dolgozik a processzor? A hőmérdsékletet meg azért bátorkodtam megemliteni mert tegnep,tegnapelött még ilyen tartalmú hozzászólásokat olvastam. MOndjuk az Assassin Creedbe a 8.4 el égen földön semmii bajom sincs.. Szerintem megvárom a 8.6 ot,és a következőket..Ha tényleg valami csodadrivert(már muris kiejteni ezt a szót , de léehet tényelg sok függ tőle miknt most a 8.5 ös játékgyorsulások is igazolják) jön ki azt rakom fel.. Ost elvagyok a 8.4 el.
Én registryt: driver cleanerrel,., CCLeanerrel, Vista managerrel, Regsupreme-vel, és registry clean expertel szoktam tisztitani... Ezek beváltakl eddig ugy hogy különösebb galibát okoztak volna a 64 bites Vistámban..(Persze utolsó 2 be csak alapbeálitásokkal, nem pedig a kiterjesztettel nyomom mert az már tényleg durva...vagy 2000 hibás bejegyzést talál kiterjesztve..
)
-
HarryPotter
őstag
válasz
TTomax #26945 üzenetére
én driver sweepert használtam, de valamiért a 8.5-nél nem volt hjlandó működni (cannot create ---- file, vagy valami hasonló hibaüzenettel kilépett), így az ati telepítővel leszedtem a 8.4-et, feltettem a 8.5-öt és nincs hiba (vagy legalábbis nem veszem egyelőre észre). Kockázat?
-
illusiON
őstag
válasz
Bali27 #26944 üzenetére
nálam rohadtul nem lett hüvösebb 8.5től a karim sőt szerintem melegebb inkább
de ezt lehet betudom a napközbeni jobb időnek.. 8.5öt meg állitólag jobb hazsnálni, dx10ben
TomBoy1986: ha ezt az AMD overdriveot lekapom és feltolom vele a procim kis mennyiségben, akkor is ugrik a gari?
még1 kis off: procihőt mivel tudok monitorozni? everest eleve nem ír CPU hőt nekem csak alaplap meg vmi AUX van ott -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #26943 üzenetére
Akkor az Assassin Creedhez (pesze nuku patch
) jobb a 8.5 ös drivert használni? Eddig szinte csk jókat ovlastam róla.. Igaz most a 8.4 el is meg vagyok elégedve.. De jön a nyár és 3-4 fokkal hüsebb a gpu, gyorsulnak a játékok stb.. Szóval ahogy eddig látom lehet kipróbálom.. Ja és ti DriverSweepert, vagy Driver Cleanert használtok?(utóbnbibol van teljes verzsön)
-
katt777
félisten
válasz
FefeeX #26935 üzenetére
Nem is vitatom, a játék fusson rendesen, az a fő. De szép képmentéseket akarok az oldalamra tenni (nézd csak meg), és Oblivion topicba is igyexünk olyanokat. Egyébként a jó játékban pont hogy lehet látni a különbséget, az észre sem vehető különbség az megint rossz. Én. pl. simán kiszúrtam a 4XAA-s shotokat, az anélkülieket meg még könnyebben.
8200 természetes, hogy alapon kihajtja a 3850-et, ahogy E8400 is a 3870-et most már, a 8.5-ös Catalyst-tel. Előtte hemzsegett a bugoktól, mert CPU dolgozott a gép helyett a fene nagy DX10.1-ben, magas minőségben.
-
-
Sanyix
őstag
Az 3850-emhez kaptam s-video szerű de több lábbal rendelkező csatlakozójához egy kábelt, ami komponensé alakítja (piros zöld kék). Namost úgy olvasgatom (bár egyik sem biztos forrásból), hogy azon a kimeneten megy komponens, s-video, és composite jel is. De csak komponenshez volt mellé átalakító. Hogyha én bedugom a régi radeon 9600pro-m hoz kapott ugyanilyen hátlapi csatlakozó -> composite átalakítót vajon menni fog?
-
Bocs, hogy ide írok, de a TV-out topic nem igazán él. A problémám az lenne, hogy rákötöttem a gépemre a TV-met S-video kábellel, és valamiért a TV képernyőjén alul és felül is fekete csík van, szóval nincs kihasználva a terület. 4:3-as Sony CRT TV-m van. Nem tudom hogy lehetne szoftveresen a TV-n széthúzni a képet függőlegesen. A TV-n nem bírtam állítani. Próbálgattam más-más felbontásokban (1024*768, 800*600, 640*480), de valami nem műxik. Aki tud, légyszi segítsen.
Mod: Közben megtaláltam. Remélem jó is lesz. -
FefeeX
veterán
-
katt777
félisten
válasz
Sanyix #26933 üzenetére
Pedig recés az rendesen.
Nézd meg Oblivion topicban (vagy a tesztoldalamon a letöltéseknél), mivel lehet belassítani a grafikát, ha már tetszik a szépség. Azzal nekem van akár 16FPS-em is (városban, mert kint kevésbé lassul) 3870-nel. ha HDR-t kapcsolok be, és driverből mindent felnyomok kényszerítéssel maxra.
-
Sanyix
őstag
Húdejó, a 3850-esemmel szórakoztam, catalystben állítottam, és úgyfelejtettem, aztán másnap elkezdtem oblivionozni, és 2 óra furcsállás után (hogy miért ilyen szépek a textúrák), jöttem rá hogy a max grafika és hdr-en kívül még benthagytam 8x AA-t és 16x AF-et, mert nem lassult be. Jajdeszeretem amikor így mennek a cuccok
Viszont az AA-t kikapcsoltam, mert nemnagyon volt addig sem recés semmi széle, így 1280*1024-ben. -
katt777
félisten
válasz
Blaziusz #26930 üzenetére
Vantage-dzsel teszteld a konfigodat. 3D06-ban egy gyönge X2-es a procid, még egy sima 3870 kihajtásához sincs sok köze. Vantage használja mind a 4 magot, azzal közelebb jársz az X2 kihajtásához. De DX9-ben, ill. max 2 magot használó játékoknál (szóval majdnem mindnél) felejtős.
Ha a CUCCOK-at kitöltenéd, kevesebbet kéne gépelned (meg nekünk kérdezni). -
TTomax
félisten
Tudom,hogy nem ide tartozik.próbáljatok ki a FFOW-t akinek tetszett a CoD4 az nem fog csalódni,és valami megdöbbentően szépen fut 1280X1024 max grafikán.A játék elég pörgős,és egy csomó járművet irányíthatsz benne,nekem a mini helikopterek a kedvenceim.Nincs laggolas,bosszantó hibák stb...rendkívül jól optimalizált játék,és érdekes módon nem nagyon sztároljak sehol,pedig megérdemelné.Gyanítom meg is veszem...
-
Blaziusz
csendes tag
3DMark '06 Score: 9989 (default beállítások 1280x1024)
SM2.0: 3532
GT1: 28,553 fps
GT2: 30,320 fpsSM3.0: 5171
HDR1: 63,787 fps
HDR2: 39,631 fpsCPU: 2729
CPU1: 0,912 fps
CPU2: 1,307 fpsEz egy 3870x2-nél nagyon karcsú, valami nem jó, csak nem tudom mi. Már hardware gondra gyanakszom, mert BIOS és driver frissítés megvolt, illetve minden egyéb programmal próbálkoztam (ATT, Rivatuner), mégis ezt a siralmas eredményt adja.
-
Blaziusz
csendes tag
-
Sanci789
aktív tag
válasz
HarryPotter #26913 üzenetére
Low beállítsás = ramaty grafika = sok fps, High beállítás = jó grafika = kevés fps.
-
illusiON
őstag
válasz
HarryPotter #26913 üzenetére
hát annyira nincsenek nagy különbségek, ha minden leggányabbon van akk persz gyorsul eléggé.. dehát ugy meg nagyon ronda egy játék
-
Sanci789
aktív tag
válasz
HarryPotter #26917 üzenetére
Fraps-el. [Link]
-
sereeff
aktív tag
válasz
South Velen #26915 üzenetére
Sikerült módosítani! Köszi, s a megnyugtatást is! nagyon beparáztam!
-
s1ru2
aktív tag
válasz
illusiON #26911 üzenetére
De érdekes, mert teljesen random módon időnként visszaesik 35re, aztán újra fixen áll 60on. Ha sokan támadnak van 50-60 között egyébként ha csak sétálgatok fix 60on áll. Akkor is csinálja, ha egyhelyben állok. Lesz min törni újra a fejem, hogy mi okozhatja
Remélem nem a RAM-om fogy el, mert az csak 2 giga van. Üresjáratban 35% ot visz el a Vista
Jah és, ha kiszedem a Vsyncet esik az fps, szóval marad.
-
sereeff
aktív tag
válasz
South Velen #26912 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
S nem károsodik a kártya ekkora kánikulában? Meddig bírja?
S Valaki megmondaná, hol tudom beírni a cuccaim? Én nem találtam ilyet -
illusiON
őstag
válasz
HarryPotter #26908 üzenetére
dehogy kevés, sokallom
nekem nagyvárosban jó ha 20-25 fps-eket csinál kajakmaxon 1280x1024 postFXszel.. dx10ben
-
sereeff
aktív tag
Hali! Valaki megmondaná, hogy mi a normális hőfok egy 3870-es videokártyánál? Mostmár nagyon kíváncsi vagyok! Nálam alap 42 fok Játék alatt 68 fok körül, de GPU BUrnerrel sikerült 4 perc után 83 fokot is elérni! Ez normális? A Kártya 4 napos, s érdekelne mit lépjek?
-
-
TTomax
félisten
-
s1ru2
aktív tag
válasz
HarryPotter #26900 üzenetére
ÉN gépemmel tudok pár bíztató eredményt mondani.
1920x1200ban minden maxon, vsync on, 2x multisampleing, Vista x64Sp1, 50-60FPS FRAPSel játékk özben nézve. Viszont néhol villog a kép, és érdekes jelenségeket figyeltem meg úgyhogy msot rakom újr a játékot
-
tetrix
tag
Help!
-a 2900 pronál tudja valaki mennyi az alapórajel driver nélküli indítás esetén?
-nálam 601/925;-ezt a ccc,vagy vga driver telepítése után áll be 501/507 alapra?
-és hiába telepítem fel szűz rendszerre, a vga driver nem működik,olyat ír hogy nem kompatibilis a ccc -vem,meg hibaüzenetként is teljes képernyőn kidobta " az illesztőprogram végtelen ciklusb került" -ehhh (a felbontást és frissítést sem tartja meg )
- VGA biost kéne újraflashelni?
valaki zseni segítsen! -
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26896 üzenetére
most hat khmmm.... szóval most nem tudom meg pontosan megmondani mert tegnap este húztam XP-t de eddig NEM tudtam mindent maxra rakni vagyis feltudtam de nekem az az 50fps a határ,viszont most nagyon úgy latom a 8.5-os driverral nagyon sokat javult a szurokkel terhelt beállítás,vagyis úgy érzem 1024X768 maxon 50FPS felett marad... de ma betesztelem... illetve most...
-
katt777
félisten
válasz
HarryPotter #26900 üzenetére
Embör, mondom, hogy használja mind a 4 magot, ne aggódj! Gyorsabb lesz nálad, mint egy 3 GHz-es C2D-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged