Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Kipróbáltam a Catalyst 8.8 beta-t 3870 X2-vel... -150p lett a 3d06-ban. Sztem ne tegye fel senki, bár játékokban még nem néztem.
tib-bee: Mi lenne ha nem módosított XP SP2-vel próbálkoznál? Sima SP2...a legjobb. Nézd meg Vista-val is. Ha sehogy se jó, hardver gond lesz.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #32703 üzenetére
Nincs mit!
Nem tudom hogy a 3d mark mitől hülyülhet meg, mert nálam nem csinálja.
Azok a Kingmaxok tutira viszik a CL4-et hiba nélkül? Mert nekem kicsit gyanús 4x1gb KIT-től. A Supert Talent is 950mhz-ig vitte a CL4-et 4x1-be...és azért az jóval erősebb RAM mint a Kingmax. Az gyárilag tudta a 4-5-4-15-öt 1000mhz-en. Persze 4x1gb rammal ez az időzítés romlik minden ramnál! Ezért fura ami a konfigodon szerepel 4x1gb@1000mhz CL4. Persze ha 2,5V járatod a ramokat akkor minden világos! Futtasd le a Prime Blend tesztet... legalább 30p keresztül. Meglepődnék ha CL4 1000mhz-en nem lenne hiba 5p belül.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #32700 üzenetére
Melyik driver van fent? A Catalyst-ben nem kell állítani semmit, max a 3d beállításokat. Performance vagy Quality. Tedd Performance-re. Ez a "valamit állítok a Catalystben" mégis mi? Lehet olyan dologhoz nyúltál amihez nem kellett volna.
Mindenki fikázza a Catalystot holott semmi baja, nálam tökéletesen műküdik Vista és XP alatt is. Ha pedig valahol jól működik, gond nem lehet vele. Lehet nV driver után másabb a kezelése, de aki át akar szokni az átszokik, mint ahogy én is tettem GTX OC után. Az más kérdés ha valaki nem akar átszokni...Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
8.7 Catalyst
Változások az előző kiadáshoz képest (8.6):
módosított Catalyst Control Center: Information Center: részletes hardveranalízis
optimalizációk (program: teljesítménynövekedés, érintett Radeon szériák):
3DMark Vantage: akár 20 %, ATI Radeon HD 3600 és HD 3400
Company of Heroes DX10: 3-12 %, ATI Radeon HD 4800, HD 3800 és HD 3600
Lost Planet DX10: 4-15 %, ATI Radeon HD 4800, HD 3800 és HD 3600
Call of Duty 4 DX9: akár 4 %, ATI Radeon HD 4800
Lost Planet DX9: CrossFire módban akár 80 %-os pluszra is számíthatunk (AA és AF grafikai beállítások mellett)
játékokat érintő hibajavítások:
Windows Vista: Assassin's Creed, Crysis, Frontlines: Fuel of War, Hellgate: London, Mahjongg Artifacts, Rainbow Six: Vegas 2, Word in Conflict, Word of Warcraft, ZT
Windows XP: City of Heroes, Enemy Territory: Quake Wars, Lost Planet, Word of Warcraft, Google SketchUp, Gears of War
apróbb fejlesztések, egyéb hibajavításokJól hangzik szerintem! Aki feltette mindenképp mondjon véleményt!
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz MRaptor #31016 üzenetére
A "működik vele valahogy" és a "kezeli" nem u.a. Ami meg nem 100%-os az értelemszerűen nem is kezeli megfelelően.
-
Beowulf_78
addikt
válasz FeRRaR1 #31012 üzenetére
Ezt írtam le pár hsz-el ezelőtt... Minek vegyen bárki is 4870 / 4870 X2-öt amikor jelenleg tök felesleges. Persze ha valaki jobban érzi magát +40fps-től akkor vegye meg. Számomra az a fontos, hogy akadásmentesen fusson a játék 1680x1050-be ha lehet minnél több szűrővel. Ezt jelenleg egy 3870 X2, 3870 CF, G92 8800 GT/GTS/GTX SLI tudja is. Mindegy hogy 70fps vagy 150fps. A különbséget úgysem fogod látni, max. tudat alatt. Aki 2560-ba tolja a játékokat ott már érdemes cserélni, de sztem ez a fórum kevesebb mint 1% érinti.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Srácok!
Akinek van kedve csatlakozhat az nVidia baráti körön belül zajló Fear Combat Multiplayer game-hez.
A játék ingyenesen letölthető (1,8Gb), és lekérhető hozzá ingyenesen a kód is!
Nagyon jót játszottunk ma! 5-6 voltunk és deathmatch-eltünk, Laraxior által létrehozott szerveren. Akinek kérdése van jöjjön át a nVIDIA Geforce-osok baráti köre topikba, ahol le van írva honnan tölthető, és hogy kérhető a kód.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #30389 üzenetére
Oké, köszi a felajánlást.
Ha aktuális lesz megnézem. Egyenlőre nincs gondom.Fagyás sincs, tehát a művelet bonyolultságából, és kockázatosságából arra a következtetésre jutottam hogy ameddig nincs gond nem lesz mod. bios.Feleslegesen hülyeség kockázatot vállalni... Azt hittem egyszerűbb a művelet.Bár 8800 GTX OC-nél is próbálkoztunk a bios cserével, de mindig rájöttünk utólag hogy a gyárijával volt a legjobb.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz TomBoy1986 #30378 üzenetére
Szerintem nem magyarázd tovább.
Aki nem akarja felfogni 1000x is elmondhatod, akkor sem fogja, és a 2 magos procikat fogja favorizálni még akkor is ha a játékok 90% támogatni fogja a 4 magot. Aki meg látja merre mozdulnak a játék gyártók, annak meg mondanod se kell melyik a jobb választás jelenleg, és a jövőre nézve is.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz LEON-T #30350 üzenetére
Hogy is van ez a Bios "mókolás"? Mi köll hozzá? Lehet én is megcsinálom...nekem még annyira sem meleg mint neked, de ha jobb a venti szabályozás akkor én is feldobom rá az új bios-t.
-
Beowulf_78
addikt
Van hangja...de valamit valamiért.Inkább legyen hűvös és ne dögöljön meg a tartós, több hónapon át tartó kánikulától. A ventijeim ford. sz. szabályzósak tehát 1200rpm-4500rpm között bírják. Kb. 3000rpm-ig még elviselhető hosszútávon is.4500rpm-et extrém melegben használom és csak ha játszom.Bár tény hogy a tv-t nem lehet rendesen hallani akkor... Vizes rendszer elvből nem kell, tehát marad a "generált szellő", de mint azt az esetem mutatja, elég ez is.
-
Beowulf_78
addikt
Ebben a melegben minden VGA szenved...persze jobb ha 10-15 fokkal kevesebb hőfokon szenvedne.A ház ventiből 1 db qurvára kevés. Nekem 3 szív elől hátul meg 2 fúj.És még ezt is keveslem.
Most 40% ventivel idle 40 fokos a GPU-m, pedig ez X2 gyári hűtővel. Load max. 60-63 fok.
Ennyit számít a ház szellőzése.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz DigitXT #30313 üzenetére
Sokat számít hogy torony ház vagy midi....és persze a ház hűtése is nyomja lefelé a hőfokokat.Szóval egy szar gyári hűtőt egy jól szellőző házzal, 3-4db jó minőségű ház ventivel azért lehet kompenzálni. Persze a hűtő csere lényegesen olcsóbb.
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #30296 üzenetére
Full hülyeségeket beszélsz már megint.
Alattam már egy részét megválaszolták játék ügyileg... Pl. a Race Driver GRID-et próbáltad 4 magossal? Mert állítólag 2 magossal rendesen verdesi a plafont a procikihasználtság, viszont 4 magossal vígan futkorászik 50-60% procihasználattal.
Szerinted a pokolba fog kívánni egy olyan ember akiről lebeszéled a 4 magos procit, és mondjuk a GRID-et nyomná elsősorban?"Egy 2 magosat javasolnék: E8400-at, az nagyobb eséllyel hajtja ki az X2-est, ha elviszi a 4GHz-et"
Ember...ez elkeserítő, hogy milyen magabiztossággal vezeted félre a segítségre szorulókat.
Inkább ne adj jótanácsot, mert a jótanácsaid nagy %-ban "rossz tanácsok".
Miért hasonlítgatsz egy 4 magost egy 2 magoshoz?
Az újabb, és jobb játékok, amik az elmúlt 5 hónapban jöttek ki mind támogatják, és aktívan használják a 4 magot.Akkor mi ez a "szinte semmi" duma? Azt nem értem hogy fikázod és szarozod a kiadott újabb játékokat hogy neked nem felelnek meg, mert a régiek mennyivel jobbak, de azért kened vágod hogy melyik támogatja a 4 magot és melyik nem...ellentmondás ez? Dehogy!Még mielőtt megvádolsz hogy megint csak kötözködöm veled, közlöm 2db E8400-et használtam, amik 4,2-4,3ghz-et mentek 1,38V-vel és most mégis Q6600 van.Biztos véletlen, mert szeretem a lassabb procikat... Természetesen már az X2-es VGA-val használtam mind a 3db procit.
-
Beowulf_78
addikt
válasz hakos1987 #29845 üzenetére
Asszem nekem nem kellett a patch, azért nem mondtam... Örülök hogy müxik.
Ne állíts semmi mást, csak az órajeleket állítsd egyformára mind a 2 magnál, majd a set clocks...ennyi.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Visszaolvasgattam van e értelme feltenni az új 8.6-os Catalyst-ot...semmi konkrétat nem találtam, ill. "szívásról" olvastam, viszont elégedettségről nem.
Változott azóta valamit a helyzet? Van aki elégedett?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz TTomax #27564 üzenetére
Kiegyensúlyozottá?
Valami konkrétum? Mondjuk mennyivel jobb mint a 8.5?
Mert a teljesítménnyel ott se volt már gond...ezért nem is értem ezt a "kiegyensúlyozott" dolgot.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz cowboy_bebop #27087 üzenetére
Akkor majd a 8.6 jó lesz. Játszani tudsz? Tudsz. Ez a lényeg.A teljesítmény meg biztosan nőni fog a későbbiekben. A másik hogy ez 1db árva teszt... Én nem feltétlen hiszem hogy fedi a valóságot.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Sanci789 #27066 üzenetére
Sanszos. Bár ami nekem köll az majd Szeptember-Októberben gyün. Meglátjuk milyen lesz a teljesíménye, és szükség lesz e akkora teljesíményre. Ha igen, és az anyagiak is adottak lesznek, lehet 4870 X2 tulaj leszek. Ha bármi közbejön akkor Február Márciusig tuti nem cserélek. Az biztos hogy nagyot fog ütni a 4870 X2, kérdés az mennyibe fog itthon kerülni, mennyire lesznek jók a kezdeti driverek, és milyen játékok jönnek amik esetleg ki is fogják használni azt a bődületes teljesítményt.
Samanbacsii: A vízzel várjál jó sokat. Nekem a Sapphire a gyári hűtésével ebben a rekkenő hőségben Idle 36-41 fok, Load 55-60 fok. Minek ide víz?
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz yakuza.tora #27050 üzenetére
Ha kérdésed van csak írj bátran... Globálisan nem tudom milyen "okosságra" gondolsz, de majd ha van konkrétum tárd elém, hátha tudok segíteni.
Január óta van X2-öm és mondhatom hogy elégedett vagyok, 1 évig még tuti nem fogom lecserélni, bár a kezdetleges driverek rögös útjait végigjártam a 8.1-től... Ez a mostani 8.5 nagyon baró lett, ha nem ezt tetted fel akkor cserélj drivert!Jah és Rivatuner-t használj...
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #27018 üzenetére
Kb. 100-szor írtam le a topicban, hogy 3870 ATI-nál felsőkategóriás.
És ezzel kb. 100x írtál le marhaságot. Ez a baj veled...100x írod le a hülyeségeket, a helyett hogy 1-2x írnád le viszont a frankót.
A helyes megállapítás inkább az lett volna amit az Ati is elismerte még a 38xx sorozat debütálása után, hogy a jelenlegi csúcskártyájuk a középkategóriát erősíti.Majd utána szállíngóztak a hírek hogy lesz felsőkategória is a 3870 X2-vel. Nincs ilyen hogy nV közép kat, meg Ati közép kat. Globálisan van egy közép kategória.
Az hogy te ezt másképp gondolod, és megint leírsz ilyen baromságokat hogy a "3870 X2 az nem különálló kártya, meg az X2 az 3870CF"... Hihetetlen szinten égeted magad ezekkel a hsz-ekkel.
Még egy "örökzöld" az arany köpéseidből...
"athomi: multiGPU-t nem számolunk (GX2-t is kihagytam), mert az hol működik, hol nem, aztán máris csak 1 GPU-s karid van dupla áron."
Ez aztán gyönyörű...ez milyen konzekvencia egy állítólagos "hozzáértőtől"? Akkor ezek szerint a a Ferrari F430 is csak egy Daewoo Lanos, mert a városban nem működik Ferrari-ként?
Kóklerségnek tartom amit ebben a topikban művelsz!!
OFF-ot befejeztem.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Sanyix #27016 üzenetére
Tök mindegy...ha úgy jobban tetszik legyen a 3850 alsó közép, a 3870 felső közép kategóriás.
De a lényeg nem a 3850-en volt, hanem azon hogy a 3870 nem felső Kategóriás kártya. De egyébként én is visszakérdezhetnék ha a 3870 a felső kategória, akkor az X2 az micsoda?? Mert akkor ezek alapján az már annyira űber-brutál hogy nincs is kategorizálva, mert a felső kategóra felett helyezkedik el?wwenigma: Elolvastam. Kár volt erre logout-ot, és az idődet pazarolnod.Aki kicsit is a "földön jár", elmúlt 18 éves, és nem szereti a cset szobát egy szakmai topikban, 25x u.a. a válaszokat elolvasva, az úgyis neked fog igazat adni.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz athomi #27006 üzenetére
katt777-nek csak 3870-ig tart az Ati termékpalettája...
Csak azt nem értem honnan veszi ezt a hülyeséget, hogy a 3870 az felsőkategóriás. Soha nem is volt az. 3850 = alsó kategória, 3870 = közép kategória 3870 X2 = felső kategória. Nem véletlen hogy a 8800GT-vel,9600GT-vel hasonlítgatják ill. hasonlítgatták a 3870-et, úgy gondolom ha felső kategóriás lenne vagy felső közép, akkor a G92 GTS,GTX,GX2-vel hasonlították volna össze.Szóval nem értem hogy aki ekkora spíler Ati kártyákat illetően és minden 2. hsz az övé a kialakult "chat szobában", hogy mondhat ekkora marhaságot. A többiek meg "isszák" a szavait, és a hülyeséget fogják tovább adni.
ui: Érdekes, amíg nem volt itt 3 napig, kultúrált formációban zajlott a topikhasználat...most hogy itt van, megint elkezdődött a csetelés, úgy hogy 10 hsz-ből 7 katt777-é...siralmas.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #26969 üzenetére
Nincs rákényszerítve a fejlesztésre, amíg ezzel is lenyomja középkategóriás kártyáival az ATI legjobbjait.
Ezt te sem gondoltad komolyan remélem.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Persze hogy sokat számít...a sok telepített összetevő lassítja minimálisan az OP rendszert. Ezért akkor benchelek amikor még friss a rendszer! Az 5-800p azért nagyon sok, annyi különbségnek nem lenne szabad lennie. 1-200p még elmegy. Több nem nagyon szokott lenni. Pedig sok progit használok.
-
Beowulf_78
addikt
A WIC-et majd megnézem én is...a bench a játék mappából indítható? Aztán összehasonlítjuk. Bár én csak 1680 ba tudom tesztelni, az is lehet irányadó.Max. majd te is megnézed 1680-ba.
Tényleg ha így halad az Ati driver támogatottsága, akkor semmi gond nem lesz az ég világon. Emlékszem a 8.2-es driver-nél hogy temették az X2-öt, én meg mondtam mindenkinek várjatok még, sokkal jobb lesz ez...oké, kellett várnom 4 hónapot a 8.5-re ami mindenképp a legjobbnak számít idáig, de a lényeg hogy megjött, és ez már csak jobb lehet.
Nézek majd egy Call Of Juarez, és Crysis bench-et is jövő héten.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz TomBoy1986 #26837 üzenetére
Lehet azért van, de amikor feltettem a hotfix-et nem lett változás a 8.4-el. Mást is javíthattak szvsz... Sztem nagyon jó lett a teljesítménye az X2-nek, bár a 8.4-el se volt már gond. Csak azt tudom mondani...bravo Ati ez még jobb lett mint a Catalyst 8.4!
-
Beowulf_78
addikt
válasz Jon Mathias #26828 üzenetére
Játékok alatt még nem néztem, de 8.4-el 3d Vantage-ban 6548p....8.5-tel meg 8635p.
Mind a 2 eredmény Vista X64 SP1-es..Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Nekem Vista X64 SP1-el nem hozz többet 3d06 alatt a 8.5 a 8.4-hez képest, viszont kevesebbet se. Bár igazából mindegy. Játékok alatt gyorsuljon. A 3d06-tal amúgy se lehet játszani.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Xirtam #26674 üzenetére
Nem vagy lemaradva...tegnap adták ki. Szóval a 8.5 még mindenkinek új...
-
Beowulf_78
addikt
válasz athomi #26657 üzenetére
Szvsz. nagyobb felbontásokon fog kijönni a reális különbség, gondolom 1440,1680-tól esetleg szűrőket is bekapcsolva...
-
Beowulf_78
addikt
Én is telepítek ma.... Vista X64 SP1-et, és XP SP3-at is. Ezt vártam hogy megjelenjen a 8.5...így jobb lesz telepítenem, mint régi driver le majd az új fel.
-
Beowulf_78
addikt
Gondoltam bemásolom...
Catalyst™ 8.5 introduces the following new features:
• Catalyst™ Control Center Component Video
• ATI Graphics Driver Un-install Enhancement
• SECAM TV Out Support
• 1080p HDTV custom mode
• HDMI Audio for non-standard TV modes
• Adaptive AA on OpenGL for Catalyst™ Control Center
• 1080p24 Mode Support
• Windows XP Service Pack 3 supportPerformance Improvements:
The following performance gains are noticed with this release of Catalyst™.
• Call of Juarez DX10: Performance increases up to 12% on systems containing
an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product• Halo: Performance increases by 10-30% across all of the supported ATI
Radeon™ series of products• Lost Planet DX10: Performance increases from 5 to 35% on systems containing
an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product• Stalker DX9: Performance increases by 20-50% when HDR is enabled in the
game; across all ATI Radeon™ HD38x0 series of products• World in Conflict DX10: Performance increases up to 25% on systems containing
an ATI Radeon™ HD36x0 and/or an ATI Radeon™ 38x0 series of
product. Higher performance gains are noticed on systems contianing an ATI
Radeon™ 3870x2 series of productVégigolvastam a javítások listáját...nem másolom be mert qurva hosszú.
Vista és XP javitás egyaránt külön-külön is! Félelemetes mennyi mindent javítottak, érdemes elolvasni.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz GReddy #26293 üzenetére
Ezt csak így globálisan? Mert ezzel a hsz-eddel hogy nem címezted, globálisan mindenkiről véleményt nyilvánítottál itt a topikon belül...ha így van ahogy gondolom, szólj, és nyomok is vissza egyből egy post-ot.
-
Beowulf_78
addikt
válasz HarryPotter #26266 üzenetére
Nem teljesen neked szólt...inkább úgy globálisan, bár tény hogy a válasz gombot nyomtam meg. Lehet inkább katt777-nek kellett volna címeznem.
Persze mindenki más tipusú játékot szeret, de azért ha nem über magasak az elvárások, megtalálja mindenki a neki tetszőt...az volt itt inkább a lényeg hogy sokaknak egyik játék se felel meg, viszont ellenben bőszen fikáznak mindent, aminek hangot is adnak...
Oké, én is elmondom a véleményemet ha kell akkor negatív kritikaként is, mint pl. a Crysis esetében.De ugyanakkor pozitív értelemben áradozok is épp eleget ha találok egy jó játékot ami nagyon bejön. Pl: COD4, Vegas 1,2, Gears Of War, STALKER, Medal Of Honor Airborne, Unreal Tournament 3, vagy akár stratégiában a World In Conflict, vagy akár régebbi stratégiában a Stronghold, Knight's And Merchant's, de ide tartozik az Age Of Mithology is....szóval tény és való hogy sok játékot adnak ki és sok nem éri meg az árát, de még annyit se hogy "kipróbáld" egy végigjátszás erejéig. Viszont van azért bőven olyan is, ami nagyon élvezetes többször végigjátsszható... a másik hogy mindenki easy fokozatban tolja a játékokat és csodálkozik hogy 1 nap alatt végigvitte, majd már kezdi is a fikázást, hogy hú de rövid volt. Én az összes elkezdett játékot medium vagy hard fokozatban tolom, és nem 1 napig játszom vele, hanem szó szerint vért izzadok mire végigtolom 2-3 hét alatt. Mert egy easy fokozatban végigtolt game után ki az aki egyből elkezdi hard-ba? Senki...mert a kíváncsiságodat kielégítetted, tudod mi a vége és mire számíthatsz.Ezért kell egyből nehezebb fokozatban elkezdeni.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz HarryPotter #26260 üzenetére
Sokat vártok a játékoktól... Rainbow Six Vegas 2-öt végignyomtátok már? Vagy az se felel meg az elvárásaitoknak? Bár a játékmenetet félretéve at Assassin's Creed is gyönyörű lett.Az más kérdés hogy unalmas. A Vegas 2 pedig zseniális lett. Végignyomtam, de nem bírom abbahagyni, valószínű megveszem eredetibe is.
Szóval az a gond hogy az igények kiütik a csillagokat, minden játék fikázva van, de amikor zsebbe kellene nyúlni és megvenni azt senki sem teszi. Persze én is ezek közé tartozom részben, de nem teszem magasra a lécet, tisztában vagyok vele mire számíthatok egy játéktól. Tehát aki warez játékkal játszik, az jobb ha mélyen hallgat, főleg az ilyen és ehhez hasonló véleményekkel hogy "azt az élményt keresem ma is, de sajnos nem adja vissza semmi"...katt777 véleményét meg már korábbról ismerem a játékokkal kapcsolatban, hát megmondom őszintén még 1 ilyen embert nem láttam mint ő. Semmi nem jó neki.Ő maga se tudja mi lenne az ideális játék...egy a lényeg, hogy egyik sem jó. Mint ahogy a CF is szar, X2 is szar, és minden szar. Hogy lehet ilyen felfogásban egyáltalán élni? Egy pozitív hsz.-t nem láttam még katt777 kollégától...csak hogy mi a szar és miért.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz FeRRaR1 #26053 üzenetére
Kétlem hogy a mostani kártyákat kinyírná a 115mhz. De persze a 24/7 sok mindenre képes lehet hónapokon keresztül...az X700 se biztos hogy ettől fosta össze magát.Lehet csak te gondolod ezt, mivel semmi bizonyság arra, hogy ettől ment volna tönkre.
Lényeg a lényeg..tényleg nem gyorsít sokat.Nekem talán a 115mhz 100p hozott 3d06-ban.Ez 0,5% gyorsulás. Nem éri meg piszkálni jóformán 0 sebesség többletért.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
Utánanéztem és Május 20. dátumot találtam csak a 8.5 megjelenésével kapcsolatosan. Rendszert akarok telepíteni Xp-t és Vista X64-et is, de mindenképp meg akarom várni az új drivert ezért várom már nagyon.Pedig most lenne időm pepecselni a telepítésekkel.
-
Beowulf_78
addikt
Senki se tud még semmit a 8.5-ös driverről? Elvileg ma kellene jönnie nem?
-
Beowulf_78
addikt
Olvasgattam a minap hogy sokan az AMD-nél is jobban tudják a 4xxx sorozat debütálásának az időpontját itt a fórumon, és az idetévedt júzerekkel téves információkat közölnek.De miért jó ez a megtévesztés? Miért kell hülyeségeket beszélni?
A 4850 Június 18 kezdi meg a világ körüli útját.Ami azt jelenti hogy hozzánk jó ha Júli elején-közepén ideér korlátozott darabszámban, de ha az lesz a nagy érdeklődésre való tekintettel mint a 8800GT-kel akkor az időpont szvsz. akár +1-2 hónapot is csúszhat.
A 4870 Június 25, tehát kb. júli közepe-vége felé már nálunk is beszerezhető lesz néhány darab.
A 4870 X2 pedig ahogy jósoltam Q3-ban fog megjelenni, az az Szeptemberben, ami addigra Október-November lesz.Logikátlan lett volna nyár elején kiadni a 4870 X2-öt amikor a 3870 X2 is éppen elég nagyot üt 75-85k árával jelenleg a második leggyorsabb kártyaként.Szóval ezt nagyon jól csinálja az Ati.
Ennyit arról hogy aki kártyát akar az várjon május végéig a 4xxx szériára.Persze várhat, csak legalább még 2 hónapot kell várnia, és ez azért nem mellékes hogy 2 hét, vagy 2 hónap.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Motion_Blur #25930 üzenetére
A progi tényleg egy hányadék. Sztem 3d studio max-szal mi is össze tudtunk volna dobni hasonlót.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #25902 üzenetére
4gb meg tud címezni... Mint írtam ha 512mb kártyád van akkor 3,5gb lát a win.
-
Beowulf_78
addikt
válasz foreveryoung #25879 üzenetére
A 32bit-es Vista ugyan annyit lát a ramokból mint a 32bit XP. Tehát 4gb ramot az életbe soha se fogsz használni Vista 32bit-tel. Ha 3870 X2-es VGA-d van 1gb rammal akkor 3gb-ot fog látni, ha pedig 512mb kártyád van akkor 3,5gb-ot...ez a 32bit hátránya.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dj Dekko! #25533 üzenetére
Jóval gyorsabb azért az X2...nem igazán hozzáértő aki az Ultrát ajánlja. Volt 8800 GTX OC-m és tudta a 640/2120-at...az alap 610/2000 volt.Jóval gyengébb volt mint a mostani X2-öm, ráadásul GTX eladása után egyből jött az X2 Januárban.Jó kártya a G80 GTX/Ultra de nem összehasonlítható a 3870 X2-vel, mivel az Ultra potom 2 éves technológia.De lehet olvasni teszteket és abból minden kiderül.Van egy csomó. Világosan kiderül ami "nV szimpatizáns" játék ott a 9800 GX2 a jobb, ami "Sponsored by Ati" ott az X2.Kb. 50-50%, hol egyik hol a másik a jobb. Mert ezt a 2 kártyát szokták összehasonlítani, nem a G80 Ultrát az X2-vel..
3d06-ban az OC GTX-el 15,3k csináltam 3,8ghz quaddal. Az X2-vel 19850p. Kb. ekkora a különbség. Asszem Ultra-val 16,2k volt a legjobb eredmény amit láttam.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Nekem nem telepszik, vagyis telepedne, de leáll...azt mondja ismeretlen és nem azonosítható az inditó fájl (kernel)... Sejtem miért...
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz Birsinator #25149 üzenetére
1. 8.4-es Catalyst
2.3.4.5. Mi volt a kérdés?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Overlocker #25109 üzenetére
Szép eredmény!
Arra kíváncsi leszek milyen progival fogjátok húzni, mindenképp tudnom kellene, mert nekem még a 3870 X2-öt nem sikerült érdemben húznom.Persze van hogy az overdrive-al sikerült, de ez csak random módon jött össze, volt hogy megtéptem és kevesebb pontot kaptam.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz killerjohn #25081 üzenetére
Képzeld el mi lenne ha mindenkit meggyőzött volna...mindenki ezt a kártyát venné.
Egyébként pedig jó kártya az X2.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz ész ventura #24803 üzenetére
Megjöttem... A 750W táp tuti elbírja, de ha a CFT750-14C szériát veszed elvileg abban kell lennie 8-as és 6-os tápcsatinak is.Nekem CFT850 moduláris tápom van és ebbe szériatartozék volt, sőt asszem 3 PCI-E tápcsatit adtak hozzá, tehát 1db csati még fent van a dobozában. Tehát elvileg nem kell átalakító. Overdrive nem lesz elérhető 2db 6-os csatlakozóval, de nem veszítesz vele semmit.X2-nél még nem 100% megoldott a tuning kérdése, és felesleges is, tehát a 2x6pin csati is elég.
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #24472 üzenetére
Akkor vegyél egy X1650-et VGA-ból, mert ilyen igényekkel mostanában nem nagyon fogsz játszani. Válogatni persze lehet...viszont akkor tényleg nem fogsz tudni mivel játszani.
-
Beowulf_78
addikt
válasz leviske #24457 üzenetére
Nem...akkor figyelmetlen voltam, mert GTS-ről nem olvastam.
8800 GTS 512? Mert ha igen akkor ne adja el. Az tényleg felesleges bukás.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz gege71.hu #24425 üzenetére
Én 102k-ért vettem a Sapphire X2-öt Januárban, és még annak tükrében is, hogy buktam 3 hónap alatt 30k-t, nagyon elégedett vagyok, mert ez eddigi legjobb kártyám.
Ezek után nem hiszem hogy bárkinek is gondolkodnia kellene hogy 70k-ért megvesz vagy nem.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz leviske #24423 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nyáron debütáló HD4800-as szériát...muszály mindenkit félrevezetni?? Közel se biztos hogy nyáron jönni fog, de egyébként is már 1000x kitárgyaltuk, hogy inkább ősz-tél a várható megjelenés.
Főleg aki kártyát akar vanni, nem buzdítsuk arra hogy várja meg a HD4xxx sorozatot, mert a kedves vevő lehet nem akar 2 kószán felröppent hír miatt esetlegesen télig várni a vásárlással...
Miért is nem jó vétel az X2 a maga 70k-s árával? Mert jelenleg ár/érték/teljesítmény arányban ez a best buy vétel.Szóval én nem lebeszélem az X2-ről, hanem inkább rábeszélem.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dj Dekko! #24371 üzenetére
Ez kevéske, sajnos a proci nem hajtja ki. Itt az eredményem összehasonlítás képpen...[link]
Szóval egy bika proci nagyot dobna a géped 3d-s teljesítményén.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dj Dekko! #24362 üzenetére
Esetleg ha ínál SM2 SM3 CPU score-t akkor könnyebb lenne válaszolni...
-
Beowulf_78
addikt
válasz TTomax #24341 üzenetére
Hát a 2-es és 3-as fokozat között nincs túl nagy különbség.Mindenesetre a natív felbontás többet számít, tehát inkább multisampling 2 és nagyobb felbontás. Persze én is tudnám 1440-be tolni 3-as samplinggel, de 1680-ba a legszebb mivel ez a natív felbontása a monitornak.
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #24336 üzenetére
Assassin's szereti a 4 magot... van hogy 60% a 4 mag kihasználtsága. De 30-40% nem kevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #24332 üzenetére
Jah...elég jól össze vannak válogatva az alkatrészek a gépemben.Most van az hogy nem szabad semmit cserélnem, mert minden mindennel kompatibilis és a teljesítmény se rossz, és most egy jó darabig fejlesztenem se kell...elvileg.
-
Beowulf_78
addikt
Assassin's Creed hihetetlenül jól megy X2-vel.... sima 3850/3870 is jól megy?
Én 1680x1050 tolom minden fullon, kivéve a multisampling-et, mert alapba az 1-est adja be, de 2-es fokozatba is hibátlan. 3. fokozatban sem akad, de ott már van változás sebesség terén kicsit lassabb a 2-eshez képest. Persze Vista X64 alatt játszom, DX10.1-be. Xp alatt DX9-be biztos bírná a multisampling 3. fokozatát is...Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz serito #24113 üzenetére
Ati overdrive= 8 pin-es tápcsati kell hozzá.Vagy átalakító.
Ha nem terheled visszaveszi az órajeleket...ez miért is baj? Ha terheled...felugrik 825/900-ra, de nálad nem ez van...2x411 meg 2x450mhz és ott vagy a gyári értékeknél.Így írja ki, nem kell vele foglalkozni. 2d-be egyébként visszaveszi 300mhz-re a GPU-t...Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #24071 üzenetére
Nem az volt a célom hogy összefossa magát a rendszer. Minek tegyem rá amikor úgyse játszható ezekkel a beállításokkal? Az volt a célom hogy a "még játszható" szint határait teszteljem.
Gaboman: Igen, ez így van. Sajnos nem az igazi tesztre a Crysis de egyenlőre nincs jobb.Majd ha lesz Far Cry 2 bench, és jobban lesz megírva mint a Crysis, akkor lesz választási lehetőség, addig meg "jó a szamár is".
-
Beowulf_78
addikt
Crysis bench (patch 1.2) 8.4 Catalyst
Vista X64 DX10 64bit 1680x1050 Very High NoAA
min: 4,15fps max: 21,96fps avg: 14,73fps.Vista X64 DX10 32bit 1680x1050 Very High NoAA
min:7.99fps max: 22,13fps avg: 15,01fpsVista X64 DX9 32bit 1680x1050 High NoAA
min: 15,76fps max: 40,48fps avg: 27,86fpsVista X64 DX9 32bit 1400x960 High NoAA
min: 19.43fps max: 52,94fps avg: 33,24fpsVista X64 DX10 64bit 1280x1024 Very High NoAA
min: 7,03fps max: 29,96fps avg: 19,04fps
(Itt látszik is mennyi a létjogosultsága a DX10-nek és a 64bit platformnak játékok alatt)Vista X64 DX9 32bit 1280x1024 High NoAA
min: 18,83fps max: 54,69FPS avg: 35,44fpsSimán játszható X2-vel 1680x1050-be High beállításon csak DX9-be...
-
Beowulf_78
addikt
válasz LEON-T #23962 üzenetére
Nekem +300p környékét hozta XP SP2 alatt...19400p Gondolom, a Vista-s driver-nek még kell idő a gyorsulásra, de az is valami, ha bizonyos játékokba esetleg mérhetően gyorsulna. Lehet Crysis bench-et is megnézem, bár Vista X64 alatt eleve lassabb mint XP-n...
-
Beowulf_78
addikt
Megnéztem a 8.4-et Vista X64 alatt...globálisan biztos jobb lett mint az előzőek, mert 3d06 teljesítményben u.a. dobja ill. egy picivel többet mint a 8.3. Gondolom a játékok azért gyorsulni fognak..ha igen, akkor jó irányba halad az Ati-nál a szoft. fejlesztés!
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Aki kíváncsi hogy a gépe mely játékokra alkalmas...az nézze meg ezt az oldalt.Sok játék van fent, és automatikusan ellenőrzi a minimum és az ajánlott gépigényt.
[link]Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
Ha nem vagy megelégedve a driverrel nem kell felkoncolnod magad ....driver uninstall, majd csökkentett módban Driver Cleaner (fizetős ), vagy a driver sweeper (ingyenes) elindítod Ati kiválaszt és a registry-ben a maradék bejegyzéseket ami a driverből maradt törölni fogja. Ez után bármilyen verziós driver-t telepíthetsz, nem lesz akadás.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
XP alatt egyenlőre 8.2 használj, és Vista alatt mehet a 8.3... remélhetőleg az új 8.4 driverrel nem lesznek hasonló XP-s gondok.
-
Beowulf_78
addikt
válasz HarryPotter #23805 üzenetére
Ami nekem van abba van DX9 és DX10 indítási mód is...én is Vista64 alatt tolom, de nekem se volt gondom....tegnap 1x megfagyott. Kb. ennyi.
-
Beowulf_78
addikt
válasz TTomax #23717 üzenetére
D3D Gear.v3.00
Nem tudom hogy müxik e, még nem próbáltam, a többi nekem se jelzi Assassin's Creed alatt.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz Bundás22 #23631 üzenetére
Azért mondom, mert utólag a piacot visszanézve mindent máskép lát az ember mint akkor amikor vásárlás előtt áll, és a jövőbe kellene tekinteni...utólag könnyű okosnak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Bundás22 #23624 üzenetére
De bundi ne beszélj már hülyeséget...
Januárba szted mennyi volt az 512mb GTS? Megmondom...a BFG 80-85k. Most mennyi? Ezen is ott lett volna az írdatlan nagy bukás, lehet még nagyobb is mint amennyi most az X2-ön. Ez benne van, bármit veszel a felsőkategóriából...ha jövő ilyenkor cserélek, mert addig bőven jó lesz 1680-ba, akkor már úgyis le fogom xarni mennyit kell rádobnom az akkori csúcs kártyára.
Teszteket pedig nem olvasol...hogy lenne gyorsabb a GTS??Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz katt777 #23599 üzenetére
Nem néztem meg, mert nincs meg az Oblivion. Asszem meg volt de letöröltem, mert erősen angol nyelv függő, és akkor még nem volt hozzá gondolom magyarítás.
-
Beowulf_78
addikt
válasz keIdor #23589 üzenetére
Nem agyalnék...megvenném! Én 102k -ért vettem amikor bejött.De ez sajnos mindennel így van ami újdonság.Attól függetlenül hogy 30-40k csökkent az ára meggyőződésem hogy 100k-t is ér, és nem bántam meg hogy az elsők között léptem be az X2-esek klubjába.Jó darabig meglesz, talán majd jövő ilyenkor körbenézek, de lehet még akkor se lesz értelme cserélni hiába lesz HD4xxx. Mert most is az van hogy az X2,GX2 hiába erős ha nincs megfelelő driver és játék. Mondhatom azt ha nem adtam volna el nagyon jól Januárban a 8800 GTX-emet akkor még most is ráértem volna cserélni.De mivel áron felül vitték el, kellett valami.. Rég nem használtam Ati-t de nagyon a szívemhez nőtt. Idle 35fok, load 60fok..ami sztem zseniális. A GX2 mennyi is?
-
Beowulf_78
addikt
válasz leviske #23575 üzenetére
Én úgy tudom idén még belefér nekik a HD6xxx széria is GDDR8-al... Látom te nem ezen a földön élsz. Ezek az infók pusztán fikciók és nem is logikusak. Ergó hülyeségnek tartom, az elmúlt 5 év történései alapján.
-
Beowulf_78
addikt
Vista X64 alá feltettem a 8.3 drivert...nem okozott eddig problémát. Nem tudom az Xp-s változatnál mitől van az 50% sebesség csökkenés...remélem nem direkt lett így megoldva ezzel is hírdetve azt az álláspontot hogy mindenki térjen át Vista-ra.
-
Beowulf_78
addikt
válasz keIdor #23561 üzenetére
Látom egyformán jár az agyunk! Azt várom én is hogy jöjjön egy Catalyst 8.4 v. 8.5 és javuljon a teljesítmény bizonyos játékok alatt. Pl. Crysis. Az se lenne rossz ha beérné a GX2-öt, bár így is 50-50% hol az egyik hol a másik a jobb..a 4xxx széria helyett, mivel jóval olcsóbb, írjanak egy olyan driver-t hogy az X2 80-90% verje a játékok alatt a GX2-öt.Ez lenne a legnagyobb fricska az nV-nek.
-
Beowulf_78
addikt
válasz keIdor #23559 üzenetére
Ennyi. Én tudom, de sokan már májusi érkezésről beszélnek, mintha tuti lenne. Én azt mondom Szeptember előtt nem lesz 4xxx széria... de ez logikus is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Bundás22 #23556 üzenetére
Meglátod Bundi, nem lesz itt még 2 hónap múlva az R700.
Május vége az 1,5 hónap...gondolkozz.Szted nem lenne tele hírekkel a 4xxx szériával a sajtó ha 1,5 hónap és itt lenne? Mindenki "1 meg 2 hónapozik" de se híre se hamva a hírekben a 4xxx szériának...megjelenés előtt 2 hónappal már lesznek konkrétabb infók, képek, csepegtetve ahogy ez mindig is lenni szokott, és onnantól a megjelenésig, még X hónap.Ha csúszás van még több.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz proci985 #23552 üzenetére
Nem mondtam hogy azt szűrd le belőle hogy milyen játékok alatt... Az hogy telepítettem egy Vista-t és megnéztem mennyi az annyi, ez már ezek szerint azt tükrözi hogy én a 3d06-tal szoktam játszani? Kicsit butuska ez a gondolat menet nem? De ha nem buska vagy, akkor egész egyszerűen az irígység beszélt belőled.Mit mondjak...egyik jobb mint a másik.
Megnyugtatlak, jelenleg a Crysis-on kívül minden játékot 1680x1050-be (ennyi a max. amit a monitorom tud) mindent max.-ra rakva tudok játszani.Ennél többet jeleneleg nem lehet kihozni a kártyából mert nincs olyan játék ami igazán megizzasztja.Crysis is megy jól 1680x1050-be xp alatt high-ba (mod.) simítás nélkül.... Tehát akkor valamit mégis csak tükröz a 3d06... vagy azt akarod mondani hogy a te káryád, igaz nem kap sok pontot de mindent visz 1920-ba fullon?
Kicsit gondolkozz mielőtt leírsz valami hülyeséget.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra Gaming 8GB VGA eladó (2025. 02. 18-ig garanciális)
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G VENTUS 3X OC - 2 év garancia
- Eladó XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core 2DB
- AKCIÓS-GARIS!!! POWERCOLOR RED DRAGON RX 580 8 GB