Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Blu-ray lejátszók
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark05 eredmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, hogy ide írok, de a TV-out topic nem igazán él. A problémám az lenne, hogy rákötöttem a gépemre a TV-met S-video kábellel, és valamiért a TV képernyőjén alul és felül is fekete csík van, szóval nincs kihasználva a terület. 4:3-as Sony CRT TV-m van. Nem tudom hogy lehetne szoftveresen a TV-n széthúzni a képet függőlegesen. A TV-n nem bírtam állítani. Próbálgattam más-más felbontásokban (1024*768, 800*600, 640*480), de valami nem műxik. Aki tud, légyszi segítsen.
Mod: Közben megtaláltam. Remélem jó is lesz. -
válasz
katt777 #23566 üzenetére
Azt hittem a 8.2-es, de most már mindegy. Amúgy nekem nincs vele gondom eddig, igaz a CCC-t uninstalláltam. Próbáltam: DIRT, COD4, Quake4. HL2, TDU. Ezek normálisan mennek. Viszont annyi változást észrevettem az előző, 8.2-es driverhez képest, hogy 3DMark03-ban most semmi gondom nincs a rextúrával, míg 8.2-vel nekem a "mother nature" résznél volt, hogy szarakodott. Szerintem hagyom, amíg nem lesz gondom vele.
Mod.: szerintem ez nem béta version. -
Az ASUS honlapján letölthető legfrisseb drivert tettem fel most (ati8471_winxp), csak azt nem tudom, hogy ez melyik Catalyst verzió? 8.2-es, vagy melyik? 8.4-es Catalyst mikor jön? Tud valaki róla valamit?
-
Ma reggel megpróbáltam tuningolni a karimat, de teszt közben elment a kép. Reset után CCC-ben GPU Clock 718, Core Clock 998 volt.(Alapon 668 és 828) Ezt visszavettem 700-ra és 973-ra, test custom clock elfogadta, majd 3DMark06-nál(már a legelején) megint elment a kép. A venti RT-vel van vezérelve 60%-on, CCC auto test alatt max 54 fokra ment fel. Ha a CCC által meghatározott értékeknél kisebbet állítok be, akkor miért nem bírja? Ennek a kártyának mennyit kellene bírnia? Mikor kapcsol be a VPU Recover?
-
Tudom, láma kérdés, de: ha Vistát teszek fel, akkor futni fognak a játékaim(pl.
ro Street, Carbon, Doom3, COD4)? Vagy ezek csak XP-n futnak?
-
Most uninstalláltam a magyarítást is és így is csinálja! Megpróbáltam megnyitni a feladatkezelőt, ami elő is jött és azt írja ki, hogy az alkalmazás inicializálásában(val?) hiba lépett fel->0xc000012d azt hiszem ezt a számot adja ki. Ez mit jelent? mert én nem értek hozzá!
-
Kártya alapon van, csak a processzor van húzva 3,2-re, memóriák 800-on.Nekem 7.12-es driver van fönt, patch pedig csak a 3dmark(ok)-hoz. Nekem Crysis 1024*768-ban minden magason élsimítás nélkül ment normálisan, patch nélkül(mert azzal mindig rosszul töltötte be a játékállásokat). Nekem a 8.1 nagyon szar volt, bár lehet én rontottam el valamit, ez nem kizárt!
-
Most tettem fel a Stalkert és nem fut a gépemen?! Mikor kilépek a házból rövid idő után lefagy a gépem, csak a reset segít! Próbáltam 1024*768-ban és 800*600-on is, de u.a.! A memóriákat cserélgettem, egyesével is, de mindig lefagy! Valakinek valami ötlete? Megköszönném!
-
Van valakinek ötlete arra, hogy a NFS Pro Street miért akadozik nálam, mikor Fraps szerint nem megyek 50 fps alá??? Visszavettem a grafikát, minimum 80 fps és akkor is csinálja. A NFS Most Wanted szintén ezt csinálja, viszont a Carbonnal semmi bajom! Ezt nem értem?! A pro Street tegnap előtt még ment normálisan, ma reggel csináltam egy takarítást CCleanerrel és registry mechanic-kal, azóta ilyen. A most wanted sosem ment tökéletesen! 7.12-es driver van fönt!
-
válasz
pempellini #14022 üzenetére
Na most fejeztem be a Crysisolást, kb 3/4-ed órát biztos futott minden magason 1024*768-ban és most semmi gond nem volt! Igaz a proci maradt 3.2-n. Igen, tudtál segíteni, köszönöm szépen! Az ati tool nekem nagyon bezavart! Még egyszer Thx!!!
-
válasz
pempellini #13990 üzenetére
Most fent van a 7.12-es driver, eddig még nem volt semmi hibám, bár Crysist még nem próbáltam, majd most fogom. Lefuttattam a 3DMark03-at és 3DMark06-ot, minden lement gond nélkül! Eddig még semmi gond, remélem nem is lesz!
3DMark03 (alapon): 32577
3DMark03 (proc.3,2-n, memória,Vga alapon): 335823Dmark06 (alapon): 9406 (SM2.0:4030,SM3.0:4353,CPU:2381)
3DMark06 (proc.3,2-n, memória, Vga alapon): 9838 (SM2.0:4068,SM3.0:4371, CPU:2847)
Ezek menyire jó eredmények a gépemhez képest?Nem sok többletet kaptam SM eredményekre proc tuningolás után! Most megpróbálom futtatni a Crysist, remélem nem indul újra a gép! Ha mégis, nem tudom mi baja!
-
válasz
pempellini #13997 üzenetére
Melyiket ajánlod? Nekem TuneUp2007 van meg. Normál módban nem jó, ha csinálom? Az nem lehet, hogy túlmelegszik a kártyám?
-
válasz
pempellini #13989 üzenetére
Tehát ne csináljak semmit, csak futtassam a gépet csökkentett módban 10 percig?
-
válasz
pempellini #13983 üzenetére
Neked melyik driver van fönt? Már arra is gondoltam, hogy nem telepítem fel a Catalystot, csak a display drivert! Valamint megpróbálom letesztelni a memóriáimat!
-
válasz
pempellini #13976 üzenetére
Az előbb lefagyott a gépem teljesen, pedig csak inrenetezni akartam! Megint reset! Aztán újra fehér képernyő indulás után! Most leszedtem a drivert az Ati szoftvereltávolítóval, úgyhogy most fogom feltenni a 7.12 Catalystot!
Rumkola:szerinted nem jó, vagy nem elég a tápom? -
Sziasztok! Már korábban írtam, hogy problémám volt a videókártyámmal(nagyon beszemetelt 3dmark03 alatt). Ma reggel az a problémám volt, hogy indítás után kb 3 perc működés után a képernyőm "elment", kikapcsolt. Reset után megint rzt a problémát kreálta, csak most fehér kép alatt függőleges csíkok jelentek meg->megint reset! Ezekután újratelepítettem az egész gépet, csak a gyári drivereket használom! Crysist feltelepítettem és mikor meg akartam változtatni a beállításokat, újraindult a gépem, ezt megcsinálta már kétszer is! Szerintetek mivel van a baj? 3dmark03, 3dmark06 lefutott! Most akkor a kérdéseim:
1. Ha ATI szoftvereltávolítóval szedem le a drivert az jó-e?
2. Rivatunerhez nekem kell-e valamit beírjak, hogy felismerje a VGA-mat, vagy nem?
3. Hogyan tudom letesztelni a memóriáimat?
mod: 4. AtiTool-lal ltudom-e normálisan szabályozni a ventimet? -
válasz
Sickboy25 #13649 üzenetére
Holnap megpróbálom, ma "borba folytom bánatom"! Nagyon el lettem keseredve, komolyan! Még ha tuningolni akartam volna, akkor azt mondom, OK, nem megy és kész! De én nem értek a tuninghoz, alapon ez szerintem Qrva nagy gáz! Addig is köszi minden tippet és segítséget!
-
válasz
varga911 #13647 üzenetére
De az hogyan lehetséges,hogy tegnap előtt minden rendben volt??? 7.12 driver volt fent és minden 3DMARK teszt lement egymás után! Majd később megpróbálom visszarakni a 7.12-es drivert és úgy tesztelni még egyszer, de akkor is azt gyanítom, hogy túlmelegedett a kártya(eddigi olvasataim szerint)! Hogyan tudok játék, vagy program alatt GPU hőfokot nézni?
-
Srácok, beégtem, mint állat! Nagybátyám eljött hozzám megnézni az új gépem én előtte meséltem neki, hogy ilyen meg olyan űberfaszaállat és erre mit ad isten? Futtattuk a Crysist kb 15 percig, NFS PS-t kb 10 percig, aztán egyből 3DMARK03. Úgy beszemetelt, hogy az csak na!!! Igaz, semmi tuning nincs semmin, még a proc hűtőn sem, de azért könyörgöm! Vettem egy gépet 162K-ért és azzal kell baszakodnom, hogy beállítsam a hűtést a VGA-nak? Nekem ez nagyon sok pénz, nagyon sokat spóroltam rá, egy hónapig nem volt gépem, hogy megvehessem a lehető legjobbat(amit a pénztárcám és a gép nélküli tűréshatárom egyaránt kibír), erre nem bír ki erős terhelés mellett bő fél órát? Pedig mégcsak nemis a ref. hűtős 256MB-os 3850-et vettem meg, hanem az ASUS Glaciator hűtésű 512MB-os kártyáját(hogy ne kelljen már aggódnom a melegedés miatt)! Igaz, ma reggel raktam fel a 8.1-es drivert, de utána lefuttattam mindent egyszer és majdnem minden ment(3DMARK03 Mother Nature teszt alatt már szemetelt egy kissé). Aztán következett a 3DMARK06: Az első teszttől kezdve (Return to Proxycon) Szarul ment a VGA. Hihetetlen!
Ha szerintetek ez a 8.1 driver eredménye, akkor légyszi írjatok! Le van töltve a Riva Tuner, csak az a baj, hogy nem vagy valami szám-tech zseni!!! Még nem próbáltam ventit állítani. Szerintetek mi volt a probléma? Mert szerintem a melegedés, bár lehet tévedek! Valaki help, please, mert mindjárt felkötöm magam!!! Mielőtt mindenki leszólna, tudom, hogy nem értek a tuninghoz és ehhez KKV(kurva kevés vagyok!), de azért én elvártam volna, hogy ennyi pénzért egy normálisan, magas teljesítményen működő konfigot kapjak! -
Hali! Egy gyors kérdés srácok! Kerestem már a hsz-eket, de nem találtam meg a választ! Hogyan tudom kiiktatni a kék színek pirossá változását, pl explorerben? 8.1 Driver van fönt!
-
Nekem is ilyen van és nagyon jó! Tuningolni én nem tuningoltam és nem is fogom, de Crysis 1024*768-ban, minden magason 27-35 körül van az FPS, mentéskor esik csak le jobban, de csak egy pár pillanatig! Igaz még csak az elején tartok. Nekem minden alapon 3DMark06 9383 pont, az szerintem nem rossz!
-
Konfigom:
Giga P35C-DS3R,C2D E6750,Asus EAH/512/G/HTDI,Kingmax 2*1GB 800 MHz,Seagate 250GB 8 MB,Pionerr 212D Sata,FSP Bluestorm II 400W,Coolermaster Elite 331 -
Hali mindenki! Most léptem be én is a klubba egy asus eah3850/htdi/512m-mel! Most raktam fel a szoftvereket, csak akadt egy kis problémám, mégpedig, hogy nincs hang valamiért! Alapból mindent felraktam, aztán ati hd audió driver le, alaplapi audió driver le, majd alaplapi audió driver föl, de így sem műkszik! Valami PCI eszköz nem műxik megfelelően! Légyszi, aki tud segítsen, mert már nagyon iszeretném játék alatt is kipróbálni! THX!
És nem tudom, hogyan írjam be a konfigomat! -
Sziasztok! Készülök én is gépet venni, csak a VGA a kérdés. 3850-re gondoltam, de az most túl drága. De itthon nagyon-nagyon! A lényeg, hogy külkereskedelemmel foglalkozom és éppen ma jön ide hozzám egy kamion, tele VGA-val(mind ASUS). Azt hittem azonnal leszedek a kamionról egy pár darabot! 3850/256mb->170$, 3870/512mb->215$, 8800gt/512mb->235$, 8800gts/512mb->312$. Ezek a nagyker árak. Dollár, nem Euró! A mai napon a dollár árfolyama 173,91HUF. Akkor mindenki ki tudja számolni, hogy mennyi egy 8800gt vagy egy 3870. Ez az átb@szás!!! Nagy pofátlanság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest