Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
Ha érdekel valakit, és mielőtt valaki kérdezné, nem nem tudom milyen.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
válasz katt777 #23973 üzenetére
9600GT és HD3870 ugyanazt tudják, árban is ugyanaz kint kb.
8800GT gyorsabb, de drágább is mindkettőnél evidens mód. Van pár játék ami látványosan gyorsul igen, legutóbb Lost Planet DX9 módban gyorsult egy jó 10fps a cave benchben még 8.3-al. CoD4 nem tudom hogy megy, azt még 7900GTO-n és 8600GT-n csépeltem. Azóta nem is láttam.
Igazából én nem nagyon tudok referálni hogy mi hogy megy, mert csak GTL, GTR2 fut a gépen, meg néha nagy ritkán 1-1 újabb játék ami érdekel.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
válasz TomBoy1986 #23928 üzenetére
Station-nél meg felkerült valami mégújabb mint a hivatalos.
-
sutyi^
senior tag
Ha Giga 3850, akkor VRM-re Zalman süniket, vagy volt olyan is akinek az segített hogy Giga féle Catalystot rakott fel. Ha nem ez áll fenn, akkor azt mondanám hogy talán táp.
-
-
sutyi^
senior tag
válasz Bundás22 #18284 üzenetére
Annyival drágább mint amennyivel gyorsabb. Vagy mondhatjuk úgyis hogy 3850 annyival lassabb amennyivel olcsóbb.
Kint is jelenleg 35-40USD az árkülönbség, itthon meg kb. 10e jó magyar forint.
-
sutyi^
senior tag
HD3800 price drop.
HD3870: 245USD > 189USD
HD3850-512: 199USD > 169USD-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
válasz Bundás22 #18131 üzenetére
Én sem raktam újra semmit. Sose tettem mikor nV-ATi váltás volt, egyszer se.
DriverCleaner - Guru3D DriverSweeper
Jah, ofkósz először a driverek saját uninstalljával kell neki esni, aztán meg csökkentett módban a szimpatikus driver pucoló eszközzel.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz RZednik #18126 üzenetére
Pár helyen felment az ára, ahogy látom. Ellenben ha csak ennyivel több ott nálatok, akkor ott vagy ahol a part szakad, mert fent meg pont annyival olcsóbb hogy szállítással együtt ugyanott vagy. 22-es.
-
sutyi^
senior tag
válasz RZednik #18083 üzenetére
Vidékhez nem tudok biztatót mondani.
iPonnál elvileg van 34ért azt hiszem Sapphire, és futrinka szolgálattal megkapod. Vagy marad a felvonatozás, megvesz, haza visz megoldáls.
-
sutyi^
senior tag
válasz keszegduda #18040 üzenetére
Hát ott valami nem kóser, mert nekem a ref van az alig pörgő ventivel és én még tán 80°C-ot se láttam. :\
-
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
válasz s@nyiii #17309 üzenetére
Akkor elég valószínü hogy vagy egy kondi nyüszít, vagy esetleg az egy tekercs, bár nem tudom konkrétan milyen hang. Lehet hogy a venti csinálja, adott fordulat szám mellett.
Nekem pl. a gép eleje rezonál adott prociventi sebesség mellett.
-
sutyi^
senior tag
válasz Satan_Claus #17126 üzenetére
Alaplapi le van tiltva vagy csak auto select?
-
sutyi^
senior tag
válasz Satan_Claus #17123 üzenetére
Elsődleges DVI-re dugtad a monitort?
Szerk.: CCC letöröl, .NET Framework felrak. Nem tudom melyik kell hozzá, mert nekem fent van mindegyik, asszem 2.0 v. 3.0, CCC visszarak, majd örül hogy megy.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
Emberek, van elképzelése mitől lehet hogy ahogy elindítom RT-t, merevre fagy a gép?
-
sutyi^
senior tag
válasz katt777 #16885 üzenetére
0.9Beta
Egyébként meg ez azoknak jó, akiknek nincs kártyájukhoz tuning BIOS (még), vagy más a memória vagy iződítés a BIOS-ukban, mint az "átlagos" kártyáknak, így meguknak megcsinálhatják. Persze akkor ha van elszántság, és türelem hozzá, na meg megfelelő felkészültség.
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
Én pénzügyi megfontolásból vettem 3850-et, ennyiért nem volt jobb. Most sincs.
Na jó azért az is közre játszott hogy már untam kicsit a ződséget ( ), meg akkor volt pénzem és nem sok értelmét láttam a várni 9600GT-re.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
DX10-nek csúfolni a Vista "exkluzív" Very High beállítást, elég mókás tekintettel, hogy egy szál GS utasításban kimerül.
VH lomha Vista-n, meg lomha XP-n is config fájlból kapcsolva.
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
válasz Bundás22 #16795 üzenetére
730-780 amit láttam eddig mindenféle vmod, bios és cooler csere nélkül. Akik nagyon kihegyezik azok szokták állítani a ventit is rajt, olyan 50-60% környékére. Ott még nincs különösebb hangja.
-
sutyi^
senior tag
válasz rollins #16789 üzenetére
Még tavaly játszottam vele még 8600GT-n, azóta fent se volt. Tegnap rámoltam fel megint, úgyhogy bocs hogy nem tettem tűvé a topikot, egy olyan probléma miatt, ami tegnap estig nem érintett.
Szerk.: Btw, köszönöm a helpet.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz katt777 #16786 üzenetére
Játszhatósághoz az nem segít, ha valami nagyon lomha. Szimpla matek. Placebónak jó, háromdémakkokban látod, egyébként meg nem jo semmire.
20*1,06 > 21,2
25*1,06 > 26.5
30*1,06 > 31.8
35*1,06 > 37,1
40*1,06 > 42,4De ha ténylegesen megkapnád azt a 10%-ot játékban, az sem lenne hatalmas csoda.
-
sutyi^
senior tag
Csak 8.1-el bugos, előtte lévőkkel jó. Nem tudom, hogy miért lehet. Volt régen LP-nél.
Lehet driver installációs metódus miatt van. Te simán rátelepíted a fentlévőre az újabbat, vagy te is leszed DC / DS, aztán felrak friss?
-
sutyi^
senior tag
Jó lenne már egy 8.2, vagy egy újabb 8.1 HotFix, mert az 1 föpsös Crysis menubug az nagy élvezet.
-
-
sutyi^
senior tag
Jó hát olcsón kiírva sok minden van, aztán általában ha csak valami csoda nem következik be nem érkezik meg. Következő hétre meg felmegy az ára mágikus módon.
-
-
sutyi^
senior tag
Emberek, nem akarok nagyon beleszólni, de muszáj szét offolni a topikot???
-
sutyi^
senior tag
válasz Csiborbogár #16364 üzenetére
Nincs 8.2Beta, csak a legfrissebb 8.1 release van annak csúfolva, a 080123a jelű. Ami annyit tesz hogy január 23-i.
-
sutyi^
senior tag
válasz diablo1984 #15861 üzenetére
FX5200 már akko' sz@r volt mikor kijött.
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
Én egetverő különbséget sosem tapasztaltam. Főleg a legutolsó cserénél. Egyedül a Simbin játékaimban láttam nagyobb különbséget képminőség ügyileg, a radírom javára. Bár lehet az is csak placebo.
-
sutyi^
senior tag
válasz Alpachino #15723 üzenetére
Ehez nem kell venni, de ha úgy gondolod hogy hazudnak / meghamisítják a teszteredményeket kb. 10 külföldi oldalon meg PH!-n is, akkor az elég elkeserítő lenne.
-
sutyi^
senior tag
-
sutyi^
senior tag
Catalyst 8-451-2-080123a a vállalkozó szellemüeknek.
-
sutyi^
senior tag
válasz Armando_19 #15626 üzenetére
Itt próbáltad már átállítani?
-
sutyi^
senior tag
válasz Csaby25 #15610 üzenetére
Elviekben nem, gyakorlatilag meg hát van rá 3év gar. De ha szerény személyed nincs kibékülve vele, akkor azt hiszem 1500Ft körül van Zalman süni, vehetsz rá egy csomaggal. Rányomkodod, aztán agyő placc.
-
sutyi^
senior tag
válasz Armando_19 #15607 üzenetére
Hát paff, de elvileg a ha szemből nézed a géped, akkor a jobb kéz felé eső az elsődleges elviekben. Magyarán ami a deszkához közelebb van.
-
sutyi^
senior tag
válasz Csaby25 #15605 üzenetére
Ha jól szellőzik a házad, akkor jó a refcooleres is. Ha kevésbé, akkor Zalmanos Giga. Más 256-os 3850-ről nem tudom amin cutom cooler lenne, és nem OC, vagy valamilyen spec kiadás.
-
sutyi^
senior tag
válasz Armando_19 #15604 üzenetére
Monitorod felismerte? Meg mondjuk ha elviekben max. 60Hz a megengedett, akkor pipa kivesz a monitor által blabla., és úgy próbálja forceolni a 75Hz-et.
-
sutyi^
senior tag
válasz Armando_19 #15494 üzenetére
Hát én elég régóta csélek, még ölég régi HL1-es beta idők óta, Szószt is beta óta kalapálom, volt menetközben 2-3 NV-ATi csere, és hát semmi eget rengető különbséget nem vettem észre. De ha neked tisztább szárazabb érzést ad a placebo, akkor e-van.
Mondjuk ha tényleges különbséget nem is fogsz látni, legalább a villanyszámlád kevesebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz Armando_19 #15453 üzenetére
Nem akarok parasztnak tűnni, de ez ökörség. Ennek még FX kontra 9xxx (500/600/700/800) széria idején volt értelme. Azóta meg töknyolc.
-
sutyi^
senior tag
válasz schumi #15406 üzenetére
A PCS verzión nem lehet állítgatni semmivel a ventit.
Esetleg próbáld meg átdugni az alaplapodra és azon keresztül szabályozni, vagy összeházasíthatod egy zalman fanmate-el vagy, valami hasonlóval.
-
sutyi^
senior tag
Én nem csodálkozom. Nem az a furcsa hogy nem addig meg csúszka mint 3870-eknél, hanem hogy a két 3850-en nem egyformán végződik.
Mondjuk nekem aztán tök mindegy, mert nem mintha húzni akarnám.
-
sutyi^
senior tag
válasz r3v0Lut10n #14096 üzenetére
Az fogós kérdés. Nállam 770/1117 a csúszka vége. :\
Lehet bele van sütve milyen minőségű a chip?
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
Én azt tapasztaltam hogy "feéledt" paszta vagy nem is tudom, mert első beuzemelés után most idle bár fokkal hűvösebb.
-
sutyi^
senior tag
G80-anakon ott a textureleak probléma, az asszimetrikus felépítés miatt. Másrészt a 320-as a még használható de már pöppet ódivatú crossbar miatt térdel meg. Tudom, hülyén hangzik de nem jó rajt a memóriakezelés.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz Mákos7észta #13462 üzenetére
Nm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- PlayStation 5
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- ELADÓ EGY HÓNAPOT HASZNÁLT AMD RADEON RX 6800 XT SAPPHIRE PULSE DOBOZÁBAN.
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest