Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RVR400 #23192 üzenetére
De volt neki, már telepítésnél kékhalálozott a gépe. A vinyók közel sem mennek max teljesítményen, maximum bootolás alatt, a ventik meg az usbs eszközök nem sokat számítanak, a nyomtatónak eleve saját tápja van, a 2 VGA + proci valóban sokat zabál. Épp ezért vontam vissza a "simán" állításomat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #23139 üzenetére
Sajnos nincs olyan sok időm vele foglalkozni, és játszani sem, ami alatt ugye süvít. "Kivágni" meg nem tudom csak úgy, mert nincs másik kártyám...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Turbolada II #23130 üzenetére
A Sapphire hűtéséről én nem sok jót tudok mondani.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
v!ct0y #23119 üzenetére
Ja igen. Asztalkezelés -> Asztal tulajdonságok. Itt beállítasz egy 4:3-as felbontást, akár az 1024*768-at, és alkalmazod. Ezután még a Saját digitális síkképernyőm -> Tulajdonságok -> GPU méretezés részhez. Ilyenkor a rádiógombbal ki tudod választani a legfelső menüpontot: képarány megtartása. Ezt is alkalmazd. Ezután visszarakhatod a natív felbontásra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22988 üzenetére
Figyelj, én nem poénból mondom, hogy hangos. Kicseszettül hangos. Lehet, hogy csak én jártam, így, de az enyém bizony baromira zúg, és iszonyat idegesítő játék alatt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22958 üzenetére
Értem. Nekem mondjuk laggolt is a Skyrim betöltés után high-res packel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22956 üzenetére
Azért azt erősen kétlem, hogy mondjuk 500MB-ot tévednek... Több programmal néztem meg, egyébként.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22953 üzenetére
Nem hogy a játék mennyit foglal, hanem hogy összesen mennyire van kihasználva. Nyilván szinte az egészet a Skyrim foglalata le, a Win ilyenkor felszabadítja az erőforrásokat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22948 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos. Manapság már a nagy textúrák igen csak be tudják lakni a memóriát. Nekem Skyrim high-res modokkal és a hivatalos textúra pakkal 1.9GB VRAMot evett!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RetepNyaraB #22920 üzenetére
A RAMon én is gondolkodtam, de furcsának tartanám, ha így lenne. Talán vmikor szétszedem, de őszintén szólva, nincs sok kedvem hozzá... Mindenesetre kösz a tippet! Ha mégis szétszedném, milyen pasztákat ajánlotok?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RetepNyaraB #22916 üzenetére
Természetesen nincs húzva. A ház normális, az előző karim egyáltalán nem melegedett. Nyilván nem fogom 100 fokon járatni, inkább ráengedem a ventit maxom, csak így süvít.
Vagy a kártya melegszik mint állat, vagy a hűtés ennyire szar, vagy mindkettő. :S
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22910 üzenetére
Na, beraktam, hogy 60%-on menjen max a venti. A GPU temp nem is megy 90 fokig el, viszont a GPU dióda 100 fokot is eléri. Ez gondolom már sok neki.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22907 üzenetére
Ez egy viszonylag új kártya. Decemberben vettem vadiújan, kétlem, hogy ilyen gond lenne. Olvasgattam, hogy a 6870-ek hangosak, de ezt egy ilyen frankónak kinéző hűtéstől azért soknak tartom. 90 fokra felmegy 50% fordulatszám mellett, aminek a hangja még tolerálható, a 100% sokkal erősebb, és egész más, magas hangot ad.
RetepNyaraB: Neked is köszi a választ. Én is azt tapasztalom, hogy hiába süvít a venti, nagy hűtőhatást nem ér el. Elég gáz. :S
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22905 üzenetére
Nem, nem mókányolt, az eredeti van rajta. Az AMD saját progijával is felül tudom bírálni a ventilátor fordulatszámát, csak akkor meg megy felfele a hőmérséklet ezerrel. Meddig lehet az ilyen karikat mostanság engedni?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22901 üzenetére
Csak terhelés alatt. 100% pörög fel, a kari 70 fokos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22888 üzenetére
Ja értem, bocsi. Ilyen van rajta.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22885 üzenetére
Már leírtam mindent róla. Sapphire Radeon HD 6870 2GB. A típus száma 113-3E17473-S4K.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Van egy Sapphire 6870 2GB-om. A ventije vmi baromi hangos.
Másoknál is? Illetve hol lehet ehhez szerezni újabb BIOSt?
Előre is köszi. -
WonderCSabo
félisten
Na beújítottam egy Phenom II X4 945-öt a 6870-em mellé. Ebben a szarul megírt Skyrimban azért így is sikerül 25 fps-re esni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Zollkid100 #18604 üzenetére
Majd nézek itt aprón egy normálisat.
Azt mondod?
-
WonderCSabo
félisten
Szörnyen CPU-limites a gépem. AC
alatt totál full grafikán nem lépte el a GPU load a 40%ot, a procim meg 100%on ment. Na sebaj, most már nemsokára érkezik a megoldás (lekopogom).
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hegyirabló #18493 üzenetére
Ettől még lehet kontaktos. Nekem is sikerült már rosszul berakni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hegyirabló #18399 üzenetére
Nézd meg terhelés alatt, ahogy a kolléga mondja.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hegyirabló #18395 üzenetére
Nem lehet az, hogy túlmelegszik (vagy azt hiszi), emiatt pörgeti a ventit, és áll le biztonság miatt? Nézd a hőmérsékleteket.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Gondolom a monitoraitokat alap driverből támogatják a 75Hzet.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Én is szert tettem egy 6870 csodára. Viszont a gépem olyan CPU limites lett, hogy szörnyű nézni. Kérdésem az, h. vajon egy Phenom II X4 910e vagy 925 képes kihajtani ezt a karit? Eredetileg 945 v. 955 procit néztem, csak egyszerűen sehol sem tudok találni 95W-osat belőle (a régi lapom csak olyat támogat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest