- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
rola636 #18514 üzenetére
Terheletlenül halk, terhelve hangosabb mint egy HIS ICQ, de játék közben úgyse zavar, hogy bicit búg,
hömérsékletekkel személyszerint nem vagyok annnyira kibékülve, de csak 4850 hez tudok viszonyítani.
ASUS terheletlen állapotban 50-54 fok, terhelve 70-75, persze gyári fordulatszámokkal.
Sapphire is jó valszin, de nekem a +1 év gari elég sokat nyom a mérlegen.Ha már írok kérdezek is.
Valami miatt nem meg 300 MHz alá a GPU-m és a memória is 1050 en megy folyton 2D ben is. (Aero ki van kapcsolva, Chrome-t használok, alapból csak akkor kapcsolok overdrive-t ha ventit akarok szabályozni, és nincs tuningolva se ) mit kapcsoljak, hogy lemenjen a nyugalmi frekije a kártyának?? (ASUS DCU 6870) -
Hegyirabló
veterán
válasz
rola636 #18452 üzenetére
S hogyan bizonyítom, hogy szar, ha most meg megy, aztán egyszer csak leáll? Állok majd ott egy napot, s várom, hogy előjöjjön a hiba? Szerinted fogják hagyni, hogy ott álljak egy fél napot, míg elő nem jön a hiba? Vagy szerinted a videofelvétel, amit készítettem róla, elegendő lesz, hogy higyjenek nekem?
Sajnos Magyarországon én pont az ellenkezőjét tapasztalom az ilyen dolgoknak.
-
Speed®
titán
válasz
rola636 #18371 üzenetére
Ne akadj ki..csak aki naponta idejár, sokszor azt sem tudja hol van, annyi témához nem illő hsz. születik néha..ami nem mindig baj, de azért zavaró tud lenni. Nem kell felkapni a cukrot..písz meg ilyenek.
9800GT (G92) topikban van helyén a dolog, ott biztos lesz javaslat/megoldás.
-
Speed®
titán
válasz
rola636 #18367 üzenetére
Nem hajtja ki "faszán", kivéve, ha nagy felbontásban használnád és olyan játékkal, ahol nem kevés a Core2. Javasolt egy Quad beszerzése, de már nem abba a foglalatba, ahol épp a 6750 lakik.
A 9800GTnek semmivel nem lehet feszt adni, a fagyás/hiba pedig nem csak órajelfüggő, szóval nem a Riva a hibás, ha 700+on hibázik a GPUd..
csucsbicep
Turboval nem érdemes számolni, ahol kell a kakaó, ott úgysem fog hatni. Ettől függetlenül valóban bőven jó hozzá, sőt. Én itt szoktam összevetni.
Megkaptam a ventiket ma (!), de csak 3.án jutok bankba, melóm akadt, sry :S -
Beri
addikt
válasz
rola636 #18367 üzenetére
Egy e6750 (2,66) emelve 4,2-re faszán kihajt egy 6870 toxicot?
Van, ahová kevés két mag. Kihalycsae link feljebb.Másik kérdés régebbi kártyának pl 9800 GT mivel lehet feszt adni?
Nem ide való. Irány a kártya topicja, vagy azonnali kérdések, vagy kezelőorvosod, gyógyszerészed. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest