- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz abridabri #7592 üzenetére
Természetesen annyi profilt készítesz, és annyi játékhoz, amennyit csak akarsz. Ennek megkönnyítésére van a leírás az 1.hsz-ban, de sztem a program menüjében sem nehéz megtalálni... Pala már írta a többit.
Egyébiránt fölösleges minden játékhoz külön profilt csinálni, mert ha egy low 3D-t csinálsz, az már viszi az igénytelenebb játékokat, és takarékos is, az alatt sokat nem spórolsz. Ill. régebbi játékokhoz meg totál elég a 2D profil, én is 200/300MHz-en tolom most a KotOR-t.Pala: Miért kellene kikapcsolni az auto-váltást? Marhaság minden egyes játékhoz külön profilt csinálni, amelyekhez amúgy is az auto 3D kéne.
kemi86: Teljes vizes blokk kellene oda, pont a mosfet hajlamos könnyen kinyúvadni.
zodo: 3D06 úgyis csak 1 CPU-t terhel (ill. 2 felet) GPU tesztek alatt, szóval a procid csak 1 CPU-s játékokban gáz. Tedd fel a HIS driverét, és felejtsd már el végre azt a szar CCC-t! Ref. driverrel is próbálkozhatsz, de soxor megjelenítési problémák adódnak vele (nem véletlenül késnek a gyártók a saját kártyáikhoz készülő bios-okkal), és akkor max. beállsz a topicban sikoltozók sorába. ASUS kártyáim is tökéletesen mentek a legtöbbször régebbi ASUS driverekkel, míg a ref-t telepítők mindig panaszkodtak a graf. hibákra. Mellesleg célszerű lenne a 3.6-os GPU-Z-t letöltened, nem egy elavulttal szívatnod magad. Szerintem.
Rederik: Lehet vele kezdeni bootup clocks átállítást biosban, így vsz. nagyon hamar ki is nyírnád a karit. Nem véletlenül pörgeti fel a hűtőjét minden ATI kártya induláskor.
RootRulez: ATT is kiírja. GPU-Z nem jó, mert annak a monitorozása hazavágja a megjelenítés sebességét (nekiáll szépen röcögni a kép). Win7 alatt némelyik programnál még ATT is (pl. Vantage alatt ezért RivaTunerrel monitoroztam).
Jut eszembe: akik 1V alatti 2D beállítást használnak ATT-ban, régebbi játékoknál, ha ezt használják, kártyától függően szemcsésedést tapasztalhatnak, mert 3D módban kevés lehet a fesz. a kártyának! Én most tapasztaltam ezt KotOR-kal, de egy kis fesz. emelés megoldja a problémát. A fogyasztás/melegedés nem nagyon fog nőni tőle.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.