birnia kell sőt birja is fullon.

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Navigáció
skitzoo
(lelkes újonc)

Alpachino
(őstag)
8.7 Catalyst-ra gondoltam, az új játékok terén 
Logitech Ultra-Flat eladó, cserélhető külső USB-s, mobil rack-re......

skitzoo
(lelkes újonc)
elnézést

börik39
(lelkes újonc)
Hát épp próbálgatom a drivereket de speciál énnálam a 8.7-es lassú pl.shift-be szaggat ugyanazon a grafikai beállításon mint mondjuk a 9.3 vagy a 9.7 ezekkel meg megy szépen és nem is fűt annyira.Leszedtem az msi honlapról azt írja a catalyst hogy a 09.0 verzió ez szépen megy és nem is melegszik annyira nekem ezzel a leggyorsabb win 7-alatt majdnem 14000 pont a többivel alatta van jóval.Próbálgattam sorba a drivereket és teszteltem is,hát kiábrándultam össze vissza van optimalizálva pl.9.8 épp hogy 10000 pont 10.1 majdnem 14000pont akkor hogy is van ez 
Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!

Alpachino
(őstag)
Tehát akkor azt mondod, hogy pl. a 3850 win.7 alatt a 9.0-ás driverrel a leggyorsabb ? vagy 9.7, 9.3 ?? 

kriszbon
(őstag)
Csak nem azt a szemetet akarod megvenni ami driver telepítésnél meghal? És gondolom csak azért van pár db belőle, mert master kártya, de akkor nem annak kellene jónak lenni, és a másik hibázhat?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

börik39
(lelkes újonc)
Nekem a 9.0 másoknak meg a 8.7 kinek mi 

Alpachino
(őstag)
Most letöltöttem a 9.7-et, de még nem raktam fel ( mert még egy NV van benne
) sokan írták, hogy ez a legutolsó driver a 3-as ATI-hoz, ami még jól müxik. Vélemény?
Micsinálok? Vagy te hol nézted ezt a meghalós kártyát? Amit én találtam az úgy tudom, szemetel, ami memóriahiba és javítható, a master része nem halott.

börik39
(lelkes újonc)
Nekem a 9.7 még jól működött.
Az utosó driver amit a 3xxx-re optimalizáltak az a 8.7 Nekem speciel csak problémám volt a 9.x driverekkel,nálam megy minden a 8.7-el akadás és problémamentesen.De másnak meg az jött be szóval sztem próbálgasd és amelyik neked bejön,azt használd.Nincs personal driver.
Nem megy a szakdoga?Vagy nincs rá időd?Talán segithetek.

kriszbon
(őstag)
Őőő hát amit én láttam, ott nem írta hogy szemetel, hanem hogy driver telepítés után hibázik, és szerinte a hűtő használható még.
Vagy benéztem volna valamit? 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Kris87
(tag)
Hi!
Dirt 2-höz kell a 9.11-es driver, mert menüben szaggat régebbivel. 8.7-tel nem próbáltam ki.

ejjj
(újonc)
Sziasztok!
Kb. 3 hete álltam vissza az XP-re, Pro SP3 van fent, a kártyám MSI 3870 OC 512 DDR4. Először a catalyst valamiért nem ment fel, többször is próbáltam, végül csak a driver húztam a gépre, a 9.12-t. Eddig komoly problémák voltak az OpenGL cuccokkal, most viszont minden tökéletes e téren, ma felrántottam a 10.1-es driver+catalyst-et, mindkettő felment. De a problémám, ami miatt írok, nem szűnt meg: vízszintes csíkozás van minden gyorsan mozgó objektumnál mindkét monitoron, attól függetlenül hogy mit nézek (játék, hd film, youtube video) Eddig az előző konfigokon sem xp-n sem w7-en nem volt hasonló, nem is értem mitől lehet. Amúgy minden rendben működik, fps-ben jól teljesít a kártya mint régen, de ezek a csíkok nagyon zavarnak, egy filmet nem tudok megnézni...
Ha tudtok légyszi segítsetek, előre is köszönöm!
Üdv

kikidw810i
(újonc)
sziasztok,van nekem egy ati hd 3870 es videókártyám,és játék közbe a hőfok 110c és nincs felhúzva a videókártya,ez normális?köszi szépen a válaszokat
Ha passziv akkor lehetséges ekkora hőfok.Ez esetben támogasd meg egy ventivel,sztem jó 30-40 fokot hozna.Ha nem passziv akkor rivatunerrel húzd fel a kártya ventijét játék elött kb 50-60%-ra.Az is segit.Hosszú távon a 110fok odateszi a vga-t.
[ Szerkesztve ]
Ha van rá érkezésed akkor dobj egy új rendszert és próbáld meg a 8.7 cat-ot.Vagy tisztitsd meg a mostani drivertől teljesen a gépet és úgy.Nekem az segitett ( a 8.7 ).
A haver 8800gtx-je is hibázik driver telepítés után
Vagyis nem tölt be, hanem bluedead. Egyébként egyre gondolunk szerintem. Ez vagy mag, de inkább memóriahiba ami orvosolható. Ne vedd meg előlem lécci 

kriszbon
(őstag)
Mi a fenét kezdenék vele, van már elég szemét itthol amiktől nem tudok szabadulni, mert a kutyának sem kell(vagyis kellene, csak nincs az embereknek rávaló). 
Egyébként tényleg gondolkodtam rajta, mert érdekesség(
), de most mást veszek hogy a 4670/GDDR4-es kártyám el tudjam adni konfiggal(ha megveszik egyáltalán). 
Mod: Elsőre amikor láttam hogy ki kérdez, azonnal rád gondoltam, és mikor benéztem ide akkor már biztos is voltam benne. 
[ Szerkesztve ]
Most már világosítsatok fel.Milyen vga-ról van szó?

kriszbon
(őstag)
Sajnos én nem vagyok illetékes most, hogy megmutassam, na nem azt amiről pont szó van, hanem egy gyári képet róla. 
Monster from hell
Ne vedd meg előlem léccike
Nagyon régi nagy álmom egy ilyen kártya.
[ Szerkesztve ]
LOL, későn vettem észre, hogy maga a hirdetés nincs is belinkelve, 
[ Szerkesztve ]

kriszbon
(őstag)
Nincs hát, és ne is legyen, meg a linked nálam nem jó. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként megy még az a ratyi 3850-es kártyád, vagy már megszabadultál tőle(bár annyira azért nem volt gáz, csak a ram)?
Nem akarom megvenni előled.Ez nem egy master kártya?És ezt akarod berakni egy 38xx mellé?Add el a francba és vegyél 3870X2-őt.A monsterebb....
Megvan még, bár terveim szerint nem sokáig. Elvileg jön helyette egy 9600gt 1:1 cserébe. Én annyira nem szerettem/szeretem, kakák a driverek, csak jól alul lehet clockolni azt kussol.
capulet75: Dede, ez master kari. Nem a 3850 mellé megy, x2-t meg sztem nem vennék, majd ha azt is olyan árba bírom megkapni mint ezt veszem. A modernséget meg nagyon l*****m, a 9600gt ami jön helyette az csak dx10.0-át tud, mostani meg 10.1, de kit érdekel XP alatt? Majd szépen keresek neki egy társat, és elküldöm bacsisnak tesztelni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Dr.Skype
(újonc)
Sziasztok!
kérlek bocsássatok meg, de nem olvastam végig mind az ezer hsz-t, viszont volna egy sürgős problémám.
3870x2 :
minden oké amíg a driver nincs fennt, amint fent van, csak 1024x768 at bír felbontás terén.
ha az egyik "kártyát" letiltom a Device Managerben akkor rendesen megy, de a bootnál elektromos fail van, és nem indul a gép.
lényegében szerintem a bios lesz a gond... és szeretném magflashelni hogy működjön rendesen amennyiben ez lehetséges, de sajnos totális kezdő vagyok VGA flashelésben.
esetleg valaki volna olyan kedves, és segítene nekem ebben?
nagyon köszönöm előre is 
Skype® problémák? Kérdezz bátran, vagy https://support.skype.com/
Milyen drivert használsz?

Dr.Skype
(újonc)
a legújabbat töltöttem le az ati.amd-ről 
Akkor takaritsd le és tedd fel a 8.7-et.Ha utána is csinálja akkor nem takaritottad le rendesen. 

Dr.Skype
(újonc)
köszönöm, megpróbálom, de ez miért lehet?
volt már pár ilyen kártyám, de még sosem volt gond a legújabb driverrel