- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mikor jönnek a nem referencia hűtéses 2900XT-k? Pl.ez a Sapphire: [link]?

Olvasom, hogy sok gond van a hűtővel. Hangos, alapból meleg is alatta a kari stb. Nekem volt X1950XTX-em és annál is ugyanezek a gondok voltak vele...
Tény, hogy ku*** jól nézett ki a hűtő, de nem volt túl hatékony. Ez is jól néz ki (mrmint a referencia), de elsősorban a dolgát végezze csendesen egy hűtő, nem igaz?
Ha van valami infótok arról a Sapphire kariról és, hogy mennyit kell majd érte fizetni lécci válaszoljatok!
Remélem az halk és hatásos hűtő lesz!
Ehez a WinReinstall dologhoz meg annyit tennék hozzá, hogy nekem már kb. 10 hónapos XP-m van és semmi gond nincs vele. Csak karban kell tartani... túlélt már 1 alaplapcserét, 2VGA cserét, 1 procit és 1 memóriabővítést is. (2-ről 4GB-ra igaz 32bit-es így nem látja mind) Nagyon én se válnék meg attól a Windows-tól, bár manapság egyre kevesebbet használom... Vista x64 nekem jobban bejön! Aki meg azt mondja, hogy havonta újra kell tenni, mert neki mindig tönkremegy blablabla, annál valszeg User Error van.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Drón topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 FE - Founders Edition 10GB GDDR6X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tény, hogy ku*** jól nézett ki a hűtő, de nem volt túl hatékony. Ez is jól néz ki (mrmint a referencia), de elsősorban a dolgát végezze csendesen egy hűtő, nem igaz?
Ha van valami infótok arról a Sapphire kariról és, hogy mennyit kell majd érte fizetni lécci válaszoljatok!
Remélem az halk és hatásos hűtő lesz!