Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Nekem (egy ASUS 2600XT 1.4ns Samsung kártyával) a legjobban a HIS 2600PRO biosa jött be. Ezzel tudtam elérni a legmagasabb órajeleket és abszolút stabil is.
A 880 mhz-s gpu probléma más tészta, azt csak 1 módon lehet kiküszöbölni tudtommal, ha AMDGpuClockTool-lal (AGCT) húzod. Ugyanis valamiféle védelem vagy bug miatt 857Mhz feletti GPU-beállításnál visszaesik a valódi sebesség 10-20 Mhz-re. -
éN79
addikt
A kártyán lévő ramon a néven túl találsz még 2-3 sornyi különböző karaktersorozatokat, ezeket írd be google-be, illetve ha találsz benne 10, 11, 14-re utaló számokat, akkor ez utal(hat) a ram sebességére ns-ban, samsungnál legalábbis ha jól emlékszem a középső sor utolsó két számjegye utal rá.
Itt találsz a lap alján konkrét képet is (és magyarázatot is) : [link]
-
fagy53
nagyúr
Használd a "Válasz" gombot, a BIOS frissítés meg nem segít a memória tuningon. A Hynix ennyit bír és kész.
Az Asus honlapját nézd meg BIOS ügyben, mert mástól csak pontosan olyan BIOS a jó, ami a kártyáddal minden szempontból azonos VGA-ról származik, ebben meg mi a jó?
Törődj bele a 850/750 órajelekbe, így is szépen muzsikál ennyi pénzért ez a kártya. -
éN79
addikt
Akkor teljesítményre van állítva nálad alapból, szóval nem ez a "gond".
Nálam most nincs tuning, alig játszok, így mindek, de AGCT-vel ha emlékeim nem csalnak 890-900 GPU frekit és 900 feletti "stabil" ram frekit sikerült anno elérnem, igaz pár lefagyás kíséretében. A gpu-t kb. 5-6 lépésközben sikerült talán a 857 fölé emelni, óvatos, 15-20 MHz-es lépésekkel a közelében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest