Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Nekem (egy ASUS 2600XT 1.4ns Samsung kártyával) a legjobban a HIS 2600PRO biosa jött be. Ezzel tudtam elérni a legmagasabb órajeleket és abszolút stabil is.
A 880 mhz-s gpu probléma más tészta, azt csak 1 módon lehet kiküszöbölni tudtommal, ha AMDGpuClockTool-lal (AGCT) húzod. Ugyanis valamiféle védelem vagy bug miatt 857Mhz feletti GPU-beállításnál visszaesik a valódi sebesség 10-20 Mhz-re. -
éN79
addikt
A kártyán lévő ramon a néven túl találsz még 2-3 sornyi különböző karaktersorozatokat, ezeket írd be google-be, illetve ha találsz benne 10, 11, 14-re utaló számokat, akkor ez utal(hat) a ram sebességére ns-ban, samsungnál legalábbis ha jól emlékszem a középső sor utolsó két számjegye utal rá.
Itt találsz a lap alján konkrét képet is (és magyarázatot is) : [link]
-
fagy53
nagyúr
Használd a "Válasz" gombot, a BIOS frissítés meg nem segít a memória tuningon. A Hynix ennyit bír és kész.
Az Asus honlapját nézd meg BIOS ügyben, mert mástól csak pontosan olyan BIOS a jó, ami a kártyáddal minden szempontból azonos VGA-ról származik, ebben meg mi a jó?
Törődj bele a 850/750 órajelekbe, így is szépen muzsikál ennyi pénzért ez a kártya.
-
éN79
addikt
Akkor teljesítményre van állítva nálad alapból, szóval nem ez a "gond".
Nálam most nincs tuning, alig játszok, így mindek, de AGCT-vel ha emlékeim nem csalnak 890-900 GPU frekit és 900 feletti "stabil" ram frekit sikerült anno elérnem, igaz pár lefagyás kíséretében. A gpu-t kb. 5-6 lépésközben sikerült talán a 857 fölé emelni, óvatos, 15-20 MHz-es lépésekkel a közelében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen videókártyát?
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Spórolós topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- One mobilszolgáltatások
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Ha Crysis fan vagy mi a ráknak vettél ATi-t?