-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ember NE tévesszél már össze magaddal vagy bárki mással......
Én nem vágok össze semmi féle képet! Tedd fel a Catalist 10,3.at amivel készült a teszt meg a v1,20 3D06.ot és meglátod hogy mit jelez ki a a 3D06.os progi mármint a CF.be kötött HD5770.kártyákra!
Hameg nem tudod értelmezni még a képet se akkor NEM itt a helyed, láthatod világosan a GPU-Z ablakban a VGA adatait Juniper mag nem lehet 48xx széria meg 40nm-es GPU se lehet 48xx kártya
****************************************************************************************
joshua7 pont erről van szó hogy nem kell 3800-4000.MHz en menni a procinak hogy kihajtson egy HD5770.et! és nekedis azt tudom mondani amit fent leírtam GPU-Z abak!
***************************************************************************************
pisztoly kolléga jól mondja mert ez az igazság!
Azmeg más tészta hogy én CF ben teszteltem így pont hogy nagyobbnak kéne lenni az eltérésnek ugyi a CPU.nak 2.kártyát kell meghajtani nem 1.et! 2X annyi feladat számára! de nem állok már le senkivel ebben a témában vitatkozni, csináljon mindenki egy ilyen tesztet nagy felbontás minden szűrő max on és egy CPU alap járaton meg CPU jól felrángatva és meglátja mindenki hogy ez lesz ami nálam is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Turbo GTX 1060 6GB
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest