Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz emre #11832 üzenetére

Ember NE tévesszél már össze magaddal vagy bárki mással......

Én nem vágok össze semmi féle képet! Tedd fel a Catalist 10,3.at amivel készült a teszt meg a v1,20 3D06.ot és meglátod hogy mit jelez ki a a 3D06.os progi mármint a CF.be kötött HD5770.kártyákra!

Hameg nem tudod értelmezni még a képet se akkor NEM itt a helyed, láthatod világosan a GPU-Z ablakban a VGA adatait Juniper mag nem lehet 48xx széria meg 40nm-es GPU se lehet 48xx kártya :W

****************************************************************************************

joshua7 pont erről van szó hogy nem kell 3800-4000.MHz en menni a procinak hogy kihajtson egy HD5770.et! és nekedis azt tudom mondani amit fent leírtam GPU-Z abak! :K

***************************************************************************************

pisztoly kolléga jól mondja mert ez az igazság!

Azmeg más tészta hogy én CF ben teszteltem így pont hogy nagyobbnak kéne lenni az eltérésnek ugyi a CPU.nak 2.kártyát kell meghajtani nem 1.et! 2X annyi feladat számára! de nem állok már le senkivel ebben a témában vitatkozni, csináljon mindenki egy ilyen tesztet nagy felbontás minden szűrő max on és egy CPU alap járaton meg CPU jól felrángatva és meglátja mindenki hogy ez lesz ami nálam is!

Új hozzászólás Aktív témák