Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vaku topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Gondolom eddig [link] az oldalig nem jutottál el, furmarkkal 88 fokos, egy passzív kártyától nagyon szép eredmény. Tuningolták is, de ott már rátettek egy ventit, az is benne van a cikkben, németül sem kell hozzá tudni.
Egyébként aki ritkán játszik és fontos a csend annak ez kifejezetten jó vétel, 150 euró még elmegy.Mod Balancee : A teszt alapján sikerült .
Mod2 : Egyébként egy 12 cm-es ventivel megtámogatva szerintem tuningra is jó ha valakinek az kell.
-
Balancee
aktív tag
Hali. Nekem a tesztel kapcsolatban pár dolog egyből szembe tűnt. Ugy tűnik gyárilag alulfeszelték a gpu-t, elég nagy a hőleadó felület, a ramok is kapnak a hűtő felűletből és van tőle melegebb video kari is amin aktiv a hűtés. Akár még jó is lehet ha ugy megtudja oldani az ember, hogy a ház ventrie mondjuk elölről tolja rá és a hátsó meg kihuzza a házból a meleget (szokványos légcsatorna)
GAbre Nem hinném, hogy tuning miat venne valaki ilyen video karit. Abban egyet értek én is veled nem valószinű, hogy jó tuning alap lenne a hűtő miatt, de biztos csendes
-
GAbre
veterán
Passzív hűtésű 5770???
Megvan a véleményem...
Nyáron ne használd,max csak 2dben..
És télen is óvatosan,hacsak nem kinn a hóban játszol vele,mert akkor is könnyen felmehet a hőfök 100 fok környékére.
Jah és gondolom,h alapban is "kellemes" 60fokot ad minimum.....És persze tuning off
-
lsc
nagyúr
Gigabyte 5770 Silent Cell teszt /németül tudók előnyben/.
-
Segítek akkor!
itt és itt és még itt már a 9.centis venti volt fent! a 2.ik linknél láthatod is a rá mókolt 9.centis ventit ha kinagyítva nézed meg a képet!
őőőő igen a CuCore porszívó hangjához képest még egy 2500.RPM-en pörgő 8.centis venti is halkabb lesz! a v2.ön! A másik meg hogy 1500.RPM ventivel is vagy 15.fokkal hűvösebb lesz mint a CuCore hűtővel! de én azért mégis csak a 80P ventit venném hogy legyen benne tartalék!
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12692 üzenetére
Amikor OP1-ed volt, ami mint tudjuk 25CFM-el műkszik, ott sem volt vészes a hőfok a 93-94 fok-os visító CuCore hűtéséhez viszonyítva...
-
igen! 9.centis-t de már legalább 3.X leírtam mikor volt róla szó meg mikor linkeltem a teszt képeket is róla!
valóban ha gyári felfogatókkal akarod feltenni a ventit akkor csak 8x2,5 vagy 8x1,5.centis venti jó hozzá! De fel lehet tenni rá ha van egy kis kreativitásod a 9.centis ventit is!
Amit kinéztél a lókaki lesz hozzá! 23,4.CFM-et tud (ne keverd a gyári adatokat 39.7.köbméter/óra az nem 39.CFM) Ha maradni akarsz a gyári felfogatásnál és a SWIF2 ventinél akkor 80P verziót vedd! az tud kb 30.CFM-et,kb annyit amit én használok 9.centis 1600.RPM-es ventit! az ne zavartasson hogy a 80P az PWM-es venti ha simán tápra vagy alaplap 3.pin csatira dugod megy az teljes gázzal! és kell is legalább ennyi(30.CFM) hogy jól hűtsön a TR v2!
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12690 üzenetére
Várjunk... akkor te 92mm-es ventit tettél rá? Tudtommal 80-as megy rá korrektül, és én egy swif2801-et rendeltem meg rá, hogy elég jó légszállítás mellett nem éppen valami hangos... vagy válasszak másikat?
-
3D-s MINIMÁL fesz kártyánként változó! (1,00-1,10) mi az a minimum amivel elmegy gyári (850/1200) órajeleken!
Éppúgy ahogy a minimális 2D-s órajelek is változóak! PL: a HIS karim megy még 100/200.on is! de a Sapphire 120.as GPU órajelen már szétmaszatolja a képet, és a ramjait is csak 275.ig bírom levenni mert 250.en már szétesik a kép!
Pedig mind 2.kártya totál egyforma Referencia Rev1.es nyák annyi az eltérés hogy a HiS en Hynix ramok vannak a Sapphiren meg Samsung úgy látszik a ram sem mindegy(vagy csak én fogtam ki pont egy nagyon jó példányt) mert a Hynix rakom még 1500.MHz felett is stabilak a Samsung ok meg már van hogy 1400.nál is hibáznak!
Mondjuk a GPU.k se egyformák a HiS kari megy alapfeszen (1,125.v) 1050.MHz a másik karimnak meg kell hozzá 1,225.vVentiről: én a TR v2-re egy Scythe KAMA FLEX SA0925FDB12L ventit tettem rá ami FIX 1600.on megy és amit írtam tegnap beállítást (GPU:1,075.v és 900/1300) ezen a beállításon FurMark Xtreme burning alatt MAX:58-62.fokig megy fel a ventit meg halli nem lehet olyan csendes 1600.RPM-en! De vehetsz rá 2000.es KAMA FLEX et az sem sokkal hangosabb
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12683 üzenetére
Jó lenne tudni, mi lenne az a legalacsonyabb magfeszültség 3D-ben, amikor még stabil a kártya, pár fokot biztos jelentene az is... mindenesetre a V2 már nálam van, csak kellene valami halkabb venti a gyári megoldásnál, jó légszállítással, biztos ami biztos alapon
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12686 üzenetére
Én nem is mondtam egy szóval se, hogy az a frissítés, amit belinkeltem, hanem azt, hogy a logout-on elég jó cikkek vannak... azzal a belinkeléssel csak az lett volna a szándék, hogy még arra az eshetőségre is van megoldás, ha sötétségbe burkolózik kártyánk ténykedésünk révén... bár én eddig mindig windows alól flash-eltem, igaz amióta win7x64-em van, azóta látszólag fagy a progi, de végigcsinálja...
-
Hát ez a leírás nem a frissítésről szól!
De Helyre állításhoz is kb 4X bonyolultabban van leírva mint ahogy meg lehet csinálni!
******************************************************************************************
ben800
AtiWinflash-el lehet simán neki esni Win alól de parancs sorból vezérelve így szinte 99,9.% hogy nem fog kifagyni meg félúton leállni a frissítés!
ATIWinflash.exe -f -p 0 BIOS.BIN ezzel a parancssorral kell indítani! (értelem szerűen a BIOS.BIN a fel írni kívánt bios és ugyan abban a mappában kell lenni ahol az atiwinflash.exe található!)
-
icon
senior tag
válasz
ben800 #12682 üzenetére
Én biztosan nem kezdenék bele a CuCore gyári hűtéssel tuningolgatásba... ami érdekes, a BIOS verziód csontra az utolsó, ami fellelhető a techpowerup-on. Az órajeleket, és a hűtés profilját nézve teljesen megegyezik a kettőnk BIOS-a.
Nagyon jó leírások találhatók a logout-on a biosfrissítésről, és adott esetben az elrontott frissítésből az élők sorába visszahozatalról...
Mindenki csak saját felelősségére tegye...
-
válasz
ben800 #12682 üzenetére
RBE progival úgy állítod (órajelek , feszültségek) be ahogy akarod! hogy alapból milyen beállításon üzemeljen!
Én PL: levettem a 2D-s órajeleket 130/275.re és a hozzá tartozó 0,95.Voltos feszt 0,80.ra! a 3D-s órajeleket pedig 900/1300.ra és a hozzá tartozó feszt 1,125.ről(CuCore nál 1,20) 1,075.re bőven elég neki a 1,075.V olyan 950.MHz-ig megy mind2 kártyám ezzel a 1,075.V-al! felesleges nagyobb fesz! Főleg a CuCore-nak emelt 1,20.V os GPU- fesz van adva had melegedjen még jobban!
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12676 üzenetére
Ment a CuCore Bios az e-mailedre...
-
válasz
pengegyerek #12645 üzenetére
el küldhetem de valamiért nem megy vele rendesen az Automata venti szabályozás 65.foknál is csak 36.% on megy a venti alapjáraton meg 32.% on csak! (bár nem tudom hogy veri át a CCC-t hogy ennyire alacsonyan vigye a ventit de hiába írom át a bios-ba a venti konfigurációt akkor sem változik ugyan így alul szabályozza!
NAGY valószínűséggel Jani09 kollégának is ez miatt 85.fok a Vapor-X karija!
-
icon
senior tag
Félig off: hozzá fogok jutni innen Thermalright V2-höz, a srácnak több darab is van belőle, szerintem elég korrekt áron adja, szóval tolongjon nála, aki minőségi hűtővel akarja váltani a mostanit...
-
-
faranus
aktív tag
válasz
DroiDMester #12666 üzenetére
és jobb mint a 4830? vagy a 4850??
-
-
faranus
aktív tag
sziasztok egy elég fontos kérdésem lenne vagyis több is.
nemrég vettem egy i5 760 procit. a régi VGA t megtartottam (ami egy sapphire 4830) ez már egy kicsit gyengécske lett. Ezért gondoltam egy új vásárlásába mindenképp játékra lenne és talán grafikus programokra. egy sapphire 5770 vapor-x re gondoltam vagy ammi még megtetszett a SAPPHIRE HD 5770 FleX ezt egyáltalán nem ismerem de jókat olvastam e között a 2 kari között vacilálok mert a keret kb 60-65e lenne max. valószinüleg a FleX még nem kapható vagy nem tudom ugyhogy a vapor-x et néztem.
a problémák: egy microATX szabvány házam van ami nem nagy enyhén szólva,
a mostani VGA m 21cm kb egy 25 cm es kártya férne be de lehet hogy be lehet valahogy szerkeszteni egy kicsit nagyobbat ebben kérném a segítségeteket hogy mik a méretei az 5770 vapor-x nek? és megfelelő e a VGA és a proci vagy egy kicsit erősebb VGA lenne az ideálisabb?
előre is köszi a segítséget. -
reset
senior tag
válasz
DroiDMester #12663 üzenetére
....hát ez a megoldás: automata-mód helyett mást választani; bár a hétköznapi használat során nekem tökéletesen megfelel az automata mód...
-
-
szecska24
tag
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyre írok, de az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e jelenleg az ATI kártyákkal, hogy egyszerre legyen két desktopom is, egyik 1680*1050 (60 Hz) ez sima vga kábelen, illetve egy másik 1920*1080 felbontással HDMI kábelen? Egyszerűen sehogy sem sikerül, csak extended módban tudom használni, illetve úgy, ha másolom a desktopot, de akkor a max. felbontás csak 1680*1050, holott az egyik megjelenítő (a TV) fullHD-ra képes... -
reset
senior tag
válasz
Jani09 #12660 üzenetére
Sry...nem tudom, nekem Hawkom van...meg sem néztem teszt közben, de 75 C foknál már volt hangja rendesen, sztem ment vagy 80%-on / legközelebb megnézem...megnéztem gyorsan - az egyik karinál- 71 C foknál 2650 R/min fordulattal tekert a venti, de a GPU-Z szerint ez csak 53% körül van (?)...Lehet, hogy nem a CCC-re kellene bízni a venti vezérlését...
-
reset
senior tag
Nem célzás volt...Csak a cfx miatt raktam be a képet, merthogy ilyen konfigot még nem túl sok hajtanak 5770-essel - hátha valakit érdekel... Te viszont XtremeB-vel nyomattad a tesztet - én pedig csak az élsimításokat engedtem maxon; ezért alacsonyabbak nálam a hőfokok....
Nem rossz értékek azok a CuCoretól -
Alex123
senior tag
válasz
pengegyerek #12654 üzenetére
Nincs hozzányúlva (nem is szándékoztam és nem is értek hozzá), egy SG05-ös mini házban van benne egy i3 530-al és 4GB Ram-al.
Az OP Win7 64 Prof."Melegedési" gondom nekem is volt, amikor az első tesztnél lelőttem, mert 71-fokra is felment de aztán itt a fórumon javasolták a ventik beállítását és azóta "hűvös"...
A fenti képen max. terhelésnél a ventik már 70%-al pörögtek, ekkor már nem nevezhető halknak de ugye valamit-valamiért...
-
arn
félisten
frissitettem a blogot az eliras miatt: a kepen szereplo orajelet irtam, at (ami 400/1000 es nem 400/900). tettem egy jelolest is a kepre. [ATI tuning az új Powerplay-jel]
bocs, ha felreertheto volt.
-
g@bo
nagyúr
urak
5770 mikrolagokkal hogyan áll? ez driver gond, vagy a 128 bit hubos ramvez?
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
DroiDMester #12643 üzenetére
És nekem is el tudnád kűldeni a biost? Ha megkérhetlek rá.
-
válasz
borkarico #12640 üzenetére
Úgy van jó helyen jársz, és alig kell vissza olvasnod néhány HSZ-t és azonnal választ kapsz a kérdésedre!
CuCore karit semmiképp NE vegyél bár ha NEM zavar hogy hangos és baromi rosszul hűt akkor megveheted! Vagy pedig kezdheted hűtő cserével amiből rosszabul fogsz kijönni mindha egyből veszel egy Vapor-X et vagy olcsóbban egy Sapphire (Rev3) New Editiont
-
válasz
Jani09 #12638 üzenetére
Semmi gond! és köszönöm a BIOS-t!
pengegyerek: nem magamnak kell(ett) eza BIOS (bár sz.tem feldobom énis mind2 kártyámra, némi módosítás után) egyik haverom vett múl7en egy Vapor-X et és lecserélte rajta(a nagy hozzá értésével) a BIOS-t de amit feltett rá azzal állandóan kifagy meg kilép a játékokból a kártya! próbálta már vagy 3.másik verzióval de mindegyikkel ez volt! Az okos fejével meg nem mentette le a gyárit így nem tudta vissza csinálni az eredeti állapotára!
De elküldte már Jani09 kolléga köszönet érte
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
DroiDMester #12633 üzenetére
Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy mit nyersz videókártyáknál egy bios frissítéssel? Megnéztem és nekem a BIOS verzió: 012.019.000.002.036154 Nekem ajánlott lenne frissíteni?
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Kinek mi a véleménye az Asus 5770 CuCore hűtéséről? nem hangos? esetleg akinek ilyen van megírhatná hogy mennyi hőmérsékleten megy max-on és terhelés nélkül.
mert azt olvastam az egyik oldalon hogy elég gánya.
Link itt
Előre is köszike.csáó
-
Jani09
tag
válasz
DroiDMester #12636 üzenetére
Bocsánat, nem voltam gépnél, mihamarabb intézkedek, még egyszer bocsánat, és kössz az infot
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12636 üzenetére
Most néztem, hogy már nekem is már olyan bios-om van, ami nincs fenn a techpowerup-on :S
-
Köszi de ezeket én is megtaláltam! ezek már régiek amit fent írtam az 2010-07-13. ai kiadás! tehát viszonylag még nagyon friss és kevés kártyán van! és NET-en sehol nincs (MÉG) fent! ezért kértem itt hátha valakinek ez van a kártyáján! kivéve Jani09 kolléga mert tőle már 3.alkalommal is kértem de rá se bagózott
-
icon
senior tag
Meg ezt
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12633 üzenetére
Én csak ezt találtam eddig... de ha megtalálom valahol a neten, akkor belinkelem.
-
5770 VAPOR-X TULAJOK SEGÍTSÉGÉT KÉRNÉM!
012.020.000.025.037339. VERZIÓJÚ BIOS FÁJL KELLENE NEKEM!
Akinek ez a verzió van a Vapor-X kártyáján megkérném hogy mentse le nekem!
(GPU-Z vagy ATIWinflash -el, GPU-Z ből a 0.4.5 ös verzió bugos vagy az új 0.4.6-al vagy régebbi verzióval lehet) és írjon egy PÜ-t Fontos lenne!
Köszönöm!
u.i. : Jani09 kollégának ilyen verzió van a kártyáján, de sajnos 3szori kérésre sem volt hajlandó elküldeni!
-
icon
senior tag
válasz
ben800 #12628 üzenetére
Azon már túl vagyok, igaz nem 1 MX2 vagy MX3, de procikhoz is ezt használom... (Coolink fecskendős fehér szilikonpaszta).
Szerintem megéri a rev3 a felárat, mert a CuCore hűtését cserélni kell annak, akit zavar a Furmark-ban látott 90+ hőmérséklet, és a hozzá társuló visító hang...
-
kefizor
tag
válasz
pengegyerek #12614 üzenetére
vista is dx11-es
-
arn
félisten
válasz
DroiDMester #12620 üzenetére
-
agemate
addikt
5770-et szeretnék venni, 1GB-osat. Kinéztem a batmobilos Gigabyte kártyát. Mi a vélemény róla? Mennyire halk? Esetleg ha nem megfelelő a hűtése, mit ajánlotok helyette? Ház jól szellőzik.
-
icon
senior tag
válasz
DroiDMester #12621 üzenetére
-
Vedd ki a 8X él simogatást (mert így hogy 8X-et állítottál kevésbé terhel a kártyát) és pipáld be az Xtreme Burning et! és lesz az bőven több mint 83
De aza 85.fok Vapor-X el bődületesen sok még a 75.is sok ebben a hideg időben! nagy valószínűséggel pasztázási gondok lesznek ott
-
Hát ez a megoldás NAGY B@ROMSÁG!
ha a kártya BIOS ában átírod a 400/900.as UVD profilt az nagy hülyeség mert ezt a profilt használja HD filmek lejátszása és internetes videók nézésekor is a kártya! 157/300.as órajelek kevesek lesznek HD filmek lejátszásához a tökéletes minőséghez!
Sokkal egyszerűbb a CCC ben csinálni pár profilt és egy billentyű kombinációval lehet váltogatni közöttük! vagy pedig AfterBurner-ban szintén vannak profilok ott még feszt is tudsz állítani a különböző profilokhoz!
-
arn
félisten
-
Vanos
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Abban a felbontásban amiben én játszom, még az új játékokra is elég lenne az 5770.Akkor nem erőltetem a dolgot. Ha legközelebb valamiért újra kell húznom a gépet (összeomlik/hd hiba), akkor pakolok rá Win7-et.
-
Jani09
tag
igen igen nekem is most ugyanez van , ugyanennyi értékekkel íme: KÉP
(#12596) shteer : Powerplay? az mi, az is ilyen órajel visszaszabályózás dolog mint a core 2 -őknél ? mert ha nncs fent a catalyst akkor 860-1200 folyamatosan mind a 2 érték, de így mintha néha megugrana eredeti értékre a dolog...
még egy Kérdés: furcsa a dolog, hogy 5770 vapor-x-em van és furmark alatt 85 fok, nagyon durva, tudom mondják hogy sporolnak a pasztával, de ennyire?
amikor megállítom a tesztet, vagy kilépek belőle akkor pörög föl a venti, elég furcsa, közben csak ilyen 34-40 valamennyi %-on pörög.....
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
kefizor #12613 üzenetére
Azért mert lasabb mint az xp vagy win7 és ha valaki lecseréli az xp- t akkor logikusabb ha a technológiailag fejlettebb win 7- et választja.(Támogatja többek között a dx11- et és ez sem egy utolsó szempont)
Nem vagyok Vista ellenes mert nekem is volt fent majd egy évig szóval el voltam vele de nincs olyan jó mint a win 7 ez tény. -
kefizor
tag
válasz
DroiDMester #12607 üzenetére
És a vista miért ne jöhetne szóba?
-
madgie
titán
válasz
pengegyerek #12611 üzenetére
Bad Company 2-ben pár száz játékórám van, mind 5770/full HD-ben. Kicsit le kell venni az AA/AF-et, meg az árnyékokat, HBAO-t (vagy mit), oszt megy az.
-
pengegyerek
aktív tag
Az túlzás, hogy nem bírja a dx11- es játékokat mert a Dirt 2- t pl próbáltam és minden maxon dx11- be vitte pedig nekem aztán tényleg középkategóriás gépem van és abból sem a legjobb. Battlefield 2 is ment Dx 11- be igaz az már csak 1440×900- on de ment és az Alien vs Predator is ment. A metro 2033 még a felsőkategóriás videókarikat is jócskán megterheli de tesselation nélkűl az is szépen megy, mást nem nagyon próbáltam DX 11- be vele. A win 7 meg szerintem van olyan jó gyors már mint az XP és nem olyan kudarc mint a Vista.
-
reset
senior tag
válasz
DroiDMester #12607 üzenetére
Igaz...
-
-
reset
senior tag
Nem hiszem, hogy érdemes lenne erőltetni az említett játékok és a DX 11 miatt a W7 op-rendszert. Az 5770-es amúgy is gyenge a DX 11-re...DX 11-es játékok
-
dota1
aktív tag
válasz
DroiDMester #12601 üzenetére
-
Vanos
aktív tag
válasz
Alex123 #12602 üzenetére
Nem tűnik rossznak. 55 foknál éri ell az 50%-ot a venti fordulata. Fölötte már jobban hűt, mint a default beállítás. Érzésre ez se nagyon megy 65 fok fölé a hőfok.
Egyenlőre én lépcsőzetes beállítást tesztelek. 40 fokig csak 10%-on pörög a venti, aztán 65 fokig beraktam 3 lépcsőt. 65 fok fölött folyamatosan és meredeken emelkedik.
-
Vanos
aktív tag
Én meglepődtem, de tettem ellene.
Beállítottam, hogy 65fok fölött meredeken emelkedjen a venti fordulata. A cél, hogy 70 fok fölé nekem sose menjen a hőfok, de inkább 65 legyen a max.Lenne még egy kérdésem.
Jelenleg Xp 64bit fut a gépemen. Ez a DirectX 11-et nem támogatja (ha jól tudom), nem tudom rápakolni.
Van értelme játék szempotjából (Mafia II-t, GTR Evo-t, Napoleon Total War-t nyomom mostanában) Windows 7-re váltanom?
Minden gépemen XP van. Bevált, stabil oprendszer. Ha nincs nyomós ok, mostanában nem szeretnék váltani.
Szóval van nyomós érv a Win7 mellett?Thx!
-
Nem annyira nem vagyok még elvetemült!
semmi extra: sima léggel automata venti szabályzással, gyári(850/1200) órajeleken!
igaz GPU:1,075.V ot kap csak BIOS -ában ezt állítottam be neki, de gyári 1,125.V al sem több csak +1-2.fokkal! Csak hát most nincs 29.fok a szobában csak 21,5.volt mikor teszteltem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Synology NAS
- Milyen SSD-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest