Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BalintUG
tag
válasz
DroneZ^ #14673 üzenetére
Én nekem S1 van amit kaptam 8at felraktam ramokra de nem jók
mert az egyik útba van a hőcsöveknek szal azt leszedtem. Nekem úgy néz ki, hogy van 7db S1 ramsündisznóm
meg 3db Zalman Sünike amik laposabbak 1 db a ramra amin a nagy S1 sün nemn fért el és a táp mögé a vrm re a 2x4 vrm ícre 1-1 zalman sündisznó került. megjegyezném az a dologg hogy vrm melegszik egy nagy baromság mert semmi de semmi meleget nem csinál digit őmérővel mértem csupsazoon és szobahőmérséklet fölö9tt kicsivel
27 fokos volt ami nevetséges. De azért tegyél rá biztos ami biztos. Az pedig hogy hol jutsz ramsünhöz hát igen... Nem tudom miért olyan ritkda pedig szükség van rájuk. de veszel egy nagyot és feldarabolod az s megoldás.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest