Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
vers
tag
szerintem csak tulmelegszik , nem kell egyböl betojni, át kell nézni , tuti nem jol raktad össze
a fánk nekem is villog azt jelenti tulhuztam
-
válasz
Cyberbeni #11293 üzenetére
A lényeg: a GPU körül nincs semmi, ami a lesarkazástól védi. (Ez ATI-knál érvényes, nV kariknál van egy keret.) Vagy kell köré ragasztani kis ablkszigetelőt (Chilla mellé adnak kis szivacsos csíkokat) vagy távtartókat, de mindeképp védeni kell a magot. Nem használtam Accelero-t, de biztosan leírták valahol, hogy hogyan kell az ő hűtőikkel. Novablue, szorítok, hogy ne legyen baja.
-
raskolnikoff
őstag
Hát olvasva a custom hűtős megoldásokat...lehet hogy én is fölapplikálom a Zalmanomat rá.
-
Skizz
addikt
válasz
TTomax #11289 üzenetére
jaa, azokra a kis fekete "izékre" gondoltál? amit rá kell ragasztani a csavarhelyekre (talpakra)? mert azt felraktam, természetesen...
Cyberbeni: akkor én rosszra gondoltam....
.. holnap reggel ugyis szétszedem a gépet, aztán felrakom őket.
köszimod2: akkor mégsem gondoltam rosszra
ezt a 4 távtartót (nyák-lamellák közé) nem raktam föl, de a talpakra természetesen igen...
egyébként elég érdekes, hogy a rev. 1-es S1-hez ilyet nem kaptam. -
válasz
Hammon Serra #11267 üzenetére
Csinos, lassan kelleni fog.
-
TTomax
félisten
Nem mondod... a talpara kell rakni az véd a lesarkazástol...az a talpa meg a nyak közé megy mert a fém lemezt nem szabad a nyákig húzni!
(#11288) Cyberbeni
Nem,nem az a fekete cucc,az csak egy távtartó,az is kell de abba nem hal bele a gpu,a kis zacsiba volt 4 fekete alátét... műanyagból.. azt kell rafkosan a fémtalp és a nyák közé rakni... -
TTomax
félisten
válasz
NovaBlue #11280 üzenetére
Hu az elég gáz ugye a belső oldalon a GPU felől felraktad a műanyag távtartókat?UGYE????
(#11276) dzsóbácsi
Igen,egy borda útban van,ott vagy elhajlítod a ram sunit,vagy lefűrészeled a szélet... nekem volt itthon a lapos kék zalman tüskéből ,én kicseréltem arra...amúgy ha nem lenne rajta semmi akkor se lenne gáz,nem kap a RAM 2.1V többet...nem tudod túlhúzni..hamarabb elfogy a fesz. -
Skizz
addikt
válasz
dzsóbácsi #11279 üzenetére
nem, az a fet hűtő az X19x0 kaikra jó
az a kis tüskés fet hűtő az egybe van az egész hűtővel, tehát csak akkor jó ha levágod és ráragasztod a fetekre.
1-1,5k egy ilyen Thermaltake süni csomag (BGA1/BGA2 (alu/réz))#11280: nem lehet, hogy kilazult valamelyik csavar, és csak szimplán túlmelegszik a kari? vagy az oldalsó hípájp lenyomta az egyik sünit? (szokása) ezeket nézd meg, ha látszólag minden rendben (mármint a felfogatással, rögzítésekkel), akkor szívás...
-
NovaBlue
aktív tag
De kinnt van a hajam!!!
felraktam a ház oldalát és az oldalsó venti kicsit megnyomta az s1 bordáját talán azóta a szőrős fánk villodzik meg ilyenek minnt mikor túlhuzom és hibázok de rengeteget, kisidő mulva pedig lefagy a gép!
ez miért lehet? -
Hobbbyt
őstag
Úristen.. nemrég (kb 15perce) Láttam teszteket egy bizonyos 9800GTX+ ról.. az nVidia első 55nm GPU-s karija.
Teljesítményben átlagosan a HD4850 felett tud maradni (no nem sokkal.. csupán orrhosszal) Deh mindenképp kíváncsi vagyok/leszek az árára.. érdekes megoldás lehet ha a HD4850 árán adják majd..Lehet levagyok maradva egy kicsit
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
A karikra simán rámegy az A.C. Ac. S1-es hűtője?..
Csakmert láttam pár képet, ahol asszem az 50-esnél elkellett hajlítani a szélső ramsüni bordáit, hogy rámehessen a magra a hűtő..
Ez valóban szükséges?..vagy nem?..
Köszi! -
$p@rr0w
őstag
válasz
NovaBlue #11129 üzenetére
Épp ezaz hogy magas felbontáson egyre kevésbé szükséges AA...
(#11130) katt777: Te most szivatsz? Én az miatt írtam mivel ő azt állította hogy az AA a felbontás növelésével kell hogy növekedjen ami hát enyhén szólva sántít.. Persze hogy észrevenni, képeken igen ahogy te is írtad, de mindennapi játék közben nem ad akkora pluszt, magasabb felbontáson meg pláne nem. Kisebb felbontáson meg jó hogy jobban észre veszed.
-
Jiced
csendes tag
válasz
speed3456 #11258 üzenetére
Érdekes, bár azért ez nem annyira új, a HD3870 IceQ3 is festett.
Más:
Tudna valaki info-t adni arról, hogy mennyivel emelkedett a proci, ill. NB hőmérséklete az S1 vagy csilla felrakása után? -
Skizz
addikt
nna, letöröltem a GPU-ról a gyárilag rákent retket, rákentem némi AC pasztát, S1-et rája, S1-re 12-es venti (holnap jön az mfc1-plus, akkor már le is szabályzom), de így 12V-on idle 34 fokos a GPU, 3D alatt pedig 49°C
gyári hűtővel auto. szabályozással 80 fokos volt idle, 3D alatt pedig nem tudtam monitorozni riva hiányában, de 90 környékére saccolom... -
luw2win
őstag
válasz
Hammon Serra #11267 üzenetére
Jujjj
Megy az még lentebb isforceberg:
-
Hammon Serra
senior tag
Sapphire 4870 51.600.-psszzt
-
eisento
addikt
válasz
raskolnikoff #11265 üzenetére
nem írják rá meg nem is volt sztem hangoztatva hogy ez bizony rézhűtés! most jött ez a video majd most elkezdik szapulni az atit hogy milyen csóró hogy átfujja a bordákat. mintha az nvidia nem csinált volna még soha ilyet....
-
raskolnikoff
őstag
válasz
ludasmatyi #11263 üzenetére
persze félrement...na mind1
egyébként én csalódtam
ennyire nem lehetnek azért csórók...nem mintha így akkor kidobnám a VGAmat csak vajon be van-e vallva vhol (a video megjelenése előtt) hogy egy francokat van rézhűtés a karikon?
-
vltr
csendes tag
Lehetséges, hogy az AMD/ATI oldalán [link] található hotfixtöl kb. 100 ponttal többet értem el mind eddig 3Dmarkban? Vagy netán ekkora a "szórása"?
-
válasz
stevve #11259 üzenetére
A színén látszik, hogy nem igazi réz. Mikor megvettem, egy kis helyen egyből megkapartam a kulccsommal, s villant is az aluszínű cucc. Csak a GPU-nál van rézből.
Ilyen volt a 7900GS-en is gyárilag, de furcsa mód a 7600GT-n meg full réz volt. Na az jól is hűtött.
Ezzel én ma el tudtam érni 100°C-t is. -
speed3456
aktív tag
Sziaztok!!
Ezt nézzétek meg:[link]!!
Na mit szóltok?! (vagy csak én nem tudtam hogy ilyen anyagból van?)
-
g4dg3t
senior tag
válasz
ludasmatyi #11229 üzenetére
Gratulalok a computermode-os emberkenek...arra sem kepes h rendesen leforditsa a hirt
GPU: 800MHz
RAM: 1100MHzArrol van csak szo, hogy unlock-olt biost kapott a kartya es igy CCC-ben 950Mhz-ig tolhatja esz nelkul a csuszkat a joember...persze senki nem garantalja h megy is annyit.
-
Csákk
senior tag
válasz
raskolnikoff #11251 üzenetére
Az rosszhír...pedig a gyári hűtőnél többet ér úgy ránézésre
-
Csákk
senior tag
Vf 900-at rakkott e már valaki valamelyik karira?
-
Racecam
nagyúr
Keldor mama végleg, Frodó666 3 napra távozott, a topicot kitakarítottam.
Most szólok Frodó-nak, ha a ban alatt visszajön, végleg távozik örökre. -
Csákk
senior tag
válasz
Diamond...úristen ez még létezik?
A lényeg hogy tudnak valamit a tuningról...950MHz,szép
-
subaruwrc
félisten
válasz
ez de durva
-
-
ludasmatyi
tag
Srácok hozok 1 cikket lehet már volt:[Diamond HD 4870 XOC Black Edition]
-
Csákk
senior tag
Így nemfog inflálódni az új jövevény ha mindenki venni akar belőle
Mostanában sok jó kritikát kapott a topicban...nemlessz ez így jó
-
rogan85
tag
Egy 400W-os Chieftec táp elég a 4870-nek?
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest