Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Hogy on is legyek(mivel 2 ment el) Mennyit mennek ezek a hd4850-ek tuningba?
-
Bagira01
veterán
És láss csodát, holnap mindenki kapja a maileket vagy csak törlik a rendelést. Volt már ilyen mégis van aki hisz benne LOL
-
gyurczy
őstag
válasz
keIdor #11181 üzenetére
Legroszabb esetben élek az elállás lehetőségével, az egyébként pedig kizárt, hogy a mi kis pöcegödrünkben ahelyett, hogy 30ért enyém lenne az 5 kari tőlem be lehet hajtani a 275.000.- pénzmagot. Vagy senki semmit, vagy én vagyok a jó, vagy lángolni fog a fél törvényhozás és igazságszolgáltatás, és a sitten fogok megrohadni...
-
válasz
Bagira01 #11179 üzenetére
és ilyet lehet? Bármikor árváltoztatni? Ez a netes rendelős dolog eléggé nyílt terep boltosoknak, hogy menjenek haza... Ha átvételkor kijön egy dupla ár, akkor mi van? Ilyet megengednek magunak. Ezért utálom az ilyeneket. Elcseszték, akkor nyeljék is le. Ez kb. olyan, mint amikor más a cseregari a netes és a nem netes termékekre. Netesre nincs sok esetben. MIÉRT?
-
Bagira01
veterán
válasz
NovaBlue #11176 üzenetére
Oda van írva: "A mindenkori fizetendő ár a megrendelés leadásának idejében érvényben lévő ár. Árváltozás esetén értesítjük Önt, és lehetősége van a módosított áron megrendelését visszautasítani vagy továbbra is fenntartani. Az árváltozás jogát fenntartjuk!"
Ma volt egy jó kis giga hd4850 32k-ért zsír újonnan a ph-n, de sajna már csak álom -
MarioAna
senior tag
LoL Ez mi?. Sztem szólni kellene nekik, mielőtt tömeges rendelés nem lesz, aztán meg pereskedés
-
T.Peter
őstag
válasz
Interceptor #11168 üzenetére
Radeon HD 4800-es széria hotfix. (ezen belül bal oldalt: Radeon Support-PC, Radeon HD 4850)
-
aya
addikt
válasz
Interceptor #11168 üzenetére
-
korcsi
veterán
-
Interceptor
addikt
Hi!
Ma én is beszereztem egy 4850-est a kérdés hogy a 8.6-os drivert ugyan megtaláltam de ez június 18-as kiadás elvileg pár napja jött ki valami hotfix tudna valaki linket?ThX
-
ImI87
őstag
Hello!
Adott már ki v.melyik gyártó fasza extra hűtéses 4870-et?
HIS-nél nem láttam még semmit, Gigabyte-nál sem..........Tud v.ki v.mit?
-
aya
addikt
Diamond Multimedia HD 4870 nagyon brutál
800/4400 mhz!
Ha ez a 4400mhz 512bit lenne -
subaruwrc
félisten
ja sajnos elég csirke. kb olyan eredményt tolt mint egy q6600 és egy 88gt alapon. vagy még kevesebbet. cpu limit
vantageba 7200 pont -
KDavid17
aktív tag
Na itt egy 3trémárk06 teszt:
[link]
A videókártya(4870) alapon ment csak 8.7-es catalyst-tól meghülyült a gpu-z -
aya
addikt
Bocsi a viccért, este 22.00 -ra értem haza 01.30 kor még az s1-et büvöltem a 4850 karira, 05.30-kor meg már indultam dolgozni
kicsit fáradt vagyok , és akkor fáradt poénok is törnek elö belölem
Valószinüleg a táp is elég kell hogy legyen, mert a q6600@3400 procimat 2 vinyót és 4850-et is elviszi az asus 450-es tápom, ugyhogy a tápot mint hibát mégis kilöném. -
katt777
félisten
Nyugodtan visszaviheted, mert a ciripelés nem a rendes működés része. És ha ilyen gond van, előbb-utóbb úgyis garba megy a kari.
subaruwrc: Jó is az én 3870-em egy E8400-zal!
Ennél mindenesetre nem kicsit jobb. De hát Phenom, 2 magot használ csak a Mark (mint a játékok többsége). Messze van a kihajtástól, de nagyon.
-
subaruwrc
félisten
-
janos666
nagyúr
Régen csináltam pencil modot, a korábbi kártyámat nem is lehetett cerkázni csak forrasztani, de már ottvan a potméter a kábele a 4870-emen is, csak most még nincs rádugva az ellenállás a végére. De mikor teszteltem 1,26-ról 1,305-re emelve rögtön 25Mhz-et nyertem. Szóval szaladhat még ez 900Mhz-et is szétfeszelve jobb hűtővel.
(#11143) - Nekem 22"-on van 1920x1200, így 4x és 8x közt nemigen van különbség, de a CCC limitig húzott 4870-esem se elég mindíg 4x AA-hoz, pl. AC már belassul tőle. ugyanakkor már 2 mintavétel után se zavaró az alising, csak ha direkt azt figyelem.
Sőtt, a 24x CFAA még CS:Source alá se javasolható, alig van vele 120 FPS a VST-be, nim is értem mire jó az egész edge detect filter, az UT3 is elhasal ha 4x MSAA + edge detectet adok neki, jó az ha a sima 4x MSAA-t elbírja a kari. -
katt777
félisten
ATI uninstall all
Driver sweeper
Reg pucolásmegj.: Óvatos ember drivermentes Vista install és aktiválás után készít partíciómentést, 60-as vinyón bőven van arra hely. Már ha nem akar újabb 2 órát elszórakozni a rendszer, az SP1, meg a hotfixek telepítésével.
aya: Tudtommal a 70-esek sem nagyon húzhatóak, ilyen a tech. nV ebben nagy előnyben van. Lehet, hogy most azt mondod, OK, hogy elveri a 4850 a 9800GTX-et, csak az még bír 20-25% tuningot.
-
katt777
félisten
válasz
forceberg #11135 üzenetére
Jaja, nehéz is azt leradírozni... Azért a +0.2FPS-ért tényleg fölösleges kockáztatni, sztem.
novablue: Amin a vMod 2-3FPS-t hoz, amiatt totál értelmetlen tuningolni, számold csak ki!
vltr: Ciripelés ATI betegség, ált. garban cserélik az ilyen karikat.
janos666: Hát én kiszúrom. De 1680-ban, amelyen én játszom, nagyon is látható. Mindenesetre akkor a 3870 nagyon izom kari.
De persze attól is függ, milyen monitoron használod azt a felbontást. Mert egy TFT-n észrevehető, egy 19"-os CRT-n meg tényleg nem, hiszen ott a teljes kép nagysága ugyanakkora marad, ergo kisebbek lesznek a részletek.
-
Skizz
addikt
nabakker...
feldobtam egy 60-as particiora egy Vistát, minden hotfixel és updattel, erre a 8.6-os catalyst installja közben már hibádzott, most meg nem tudom letörölni, mert a mittudomén minek a párhuzamos konfigurációja helytelen... -
aya
addikt
-
vltr
csendes tag
Bocsánat...
Nálam is ciripel a 4850-es (játékok alatt).
Mi is a pontos oka ennek? -
NovaBlue
aktív tag
válasz
$p@rr0w #11125 üzenetére
erre én is felfigyeltem hogy mi a pi..a
azért egy kicsit durva hogy 2560*1600 felett van értelme sztem meg ponnt hogy nem!
sztem ott már amugyis olyan a felbontás h osszepisilem magam nekem sztem az is elég lenne szűrök nélkül, úgy is gyönyörű!
Pl anno még a TDU-et 1024*768 ban 4*AA vagy 1280*1024 ben játszam ez volt a dilemmám metr 1280 ban már amugyis szép volt a képe de 1024ben 4*AA-val picit szebb!
Én is várom azt a kifejtést -
aya
addikt
Az msi live update 3 progirol csak annyit hogy már az online scan-be is belefagy mind xp és vista alatt is, ugyhogy ati winflash lesz a dologbol.
Ha felrakom az msi által kiadott új bios-t akkor miért ugrana a gari? Ők adták ki, azért mert nyilvánvaloan hibákat orvosol -
$p@rr0w
őstag
válasz
raskolnikoff #11063 üzenetére
"nyolcszoros élsimítással játszani meg sztem max 2560x1600tól van értelme..." - lennél kedves ezt kifejteni?
(#11080) Hókusz Pók: ATI-t vegyél nem lesz semmilyen gond vele.
-
BullZeye
veterán
-
katt777
félisten
válasz
forceberg #11117 üzenetére
Az szép! (GPU-CV)
De, látod, ez már befagyhatna bármi alatt, főleg, ha nem süvít a venti fullon.
Egyébként az sem biztos, hogy lefagy, vagy szemetel. Mondjuk egy CoD4 nem hiszem, hogy izzasztaná a karit, azt már 1950XT-n is nagy felbontásban toltam max szűrőkkel. De mondjuk egy Grid megfoghatja pl.Kelvin: Minden játékkal kipróbáltad már?
De végül is tök mindegy, mert ha azokban jó, amivel nyomultok, rohadtul nem számít, kidobna-e egy olyan játékban, amellyel úgysem játszotok.
-
aya
addikt
powerplay seems to be working fine, my card is at 750/1100 at the moment with 1.23v
Ez már nem rossz
Sajna a pencil linket nem mentettem ki, de kikeresem ujra, és linkelem. -
-
aya
addikt
Találtam egy oldalt, itt pont msi bios-sal szorakoztak:
msi bios mod -
janos666
nagyúr
-
$p@rr0w
őstag
válasz
janos666 #10950 üzenetére
Hát ez érdekes nálam ilyen nincs standard AI-al sem... Akkor az lehet a gond hogy nincs teljes driver támogatottság még a 48xx szériához.
#10968) Hókusz Pók: Ilyent kell venned: Sapphire HD4850 512MB - 37.750 Ft
(#10978) oxox <- Javaslom az 1. hsz.-be beleszerkeszteni a venti szabályozás mikéntjét.
(#10986) west: Te jól vagy?
(#10995) kissd01: Jó drágán vetted, de akkor is cserélj szerintem...
-
tzsolesz
nagyúr
-
katt777
félisten
Tudtommal a 48xx-ek még annyira sem tuningolhatóak, mint a 3800-asok. Nem írtad, MSI cuccos van e telepítve.
MOD: Nem a kari nem ref., hanem a bios és a CCC (lásd DOT és egyebek). Ha nincs újabb, várd meg (kipróbálhatod a 8.5-öt, nem teszi tönkre a karit. főleg, ha azt is mellékelték). ATI-gyártók előszeretettel módosítgatnak ezt-azt a VGA-kon, ami ilyen formában jön elő. PL. anno ASUS karim ASUS driver volt OK, Sapphire 3870-em MSI bios-szal funkciókat vesztett, MSI CCC-ben csomó minden nem volt, HIS-szel meg jobb, mint a saját Sapphire bios-ával.
forceberg: CCC belövése sz@rt sem ér. Játékokban simán kidobál vele.
Aktív témák
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest