Aktív témák
-
Bluegene
addikt
Wow! As the resolutions grew in the Crysis benchmarks, the HD 4870 overpowered the other cards in the testing, including NVIDIA's flagship GTX 280
-
eisento
addikt
nem is tudtam hogy az ngohq megint csinál control paneles catalyst-eket
akit érdekel a control paneles 8.6 azoknak ide KATT
SZERK: jó ez a gpu-z van egy 3470-es vgam semmi venti nincs rajta csak egy alu borda de a progi 13%-os ventiforgást ír
-
vers
tag
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Joe004 #10173 üzenetére
hát SLI chipsetes lappal nem is fogsz CF-et csinálni... nem kell, csak ha kevésnék érezted volna a kártya teljesítményét akkor bedobhatál volna egy másikat mellé.
táp meg proba cseresznye, de olyan nagy gond nem lehet!
TTomax:FP7-nél azért valamivel jobb. CSak indulásnak szántam, mert olcsó és jó, most aki persze valamilyen konkrét dolgot hajt(csend, 200W disszpiláció) annak nem ez a megfelelő hűtés.vers:köszönjük az újabb tartalmas és kedves hozzá szólást.
Bluegene:nem azt mondtam hogy szűrű, de elő fordulhat, és azért ez egy világ viszonylatban elégé kereset termék... pl nálam is volt jó pár kártya ami 1-2 óra alatt adta meg meg magát, és még hozzá se nyúltam pedig.miért nem lehet téged IP alápján tíltani...
-
Lehet, hogy volt már, a sok off és idegesítő nem ide való 3trémárk és vantage őrült hsz-ei között, de egyszerűen már nincs türelmem visszaolvasni a sok zöldség között. Ennek a topiknak nem része egyik tesztelő program sem, sem az XP, sem pedig egyéb marhaság. Legalább használjátok már az off gombot, akkor kihagyom!
Szóval, lehet, hogy volt már, de egy megoldás a gyári venti szabálozására, amíg nincs Rivatuner:
1. A CCC-ben el kell menteni egy profilt2. Ezt a "C:\Users\Saját név\AppData\Local\ATI\ACE\Profilnév.xml" útvonalon éred el, szerkesztésre meg kell nyitni.
3.
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="65" />Az algoritmust Manual-ra kell állítani és meg lehet adni egy célszázalékot. Ennyin fog pörögni a venti.
4. Mentés, CCC-ben profil betöltése. Ennyi.
A Rivatunerhez képest kicsit fapados, mert lehet, hogy CCC-ben mindig be kell tölteni indukláskor. Remélem, segít.
Nepszter: Vidd vissza!
Vers: használd már azt az OFF feliratú gombot, ha offolsz. (amúgy meg feleslegesen minek válaszolsz? mindenkinek egy smiley, hogy nőjön a hsz-eid száma?) -
Dillon
tag
válasz
foreveryoung #10182 üzenetére
Tényleg ügyes vagy
Amúgy xp alatt, de az elején nem akart menni, utána meg gondoltam jobb klikk az ATI systray ikonra, majd" Activate profil". Mivel akkor épp kínomban 80%-ra löttem be a ventit, egyből észleltem a sikert, mivel a házam kis híján felszállt, úgy beindult a kis GB venti
Ott ment 7500rpm-el, gyorsan le is vettük 40%-ra, így 3500rpm körül van, alaphőfok terhelés nélkül pedig olyan 50-53 fok (CoolerMaster CM690 házban).
-
nepszter1
addikt
ismét a ti segítségeteket kérem , a gép kikapcsol a monitor meg lefagy a gép + kék halál
driver nem lehet a baja 100x probáltam már op rendszers se lehet 4x raktam újra -
grimetime
tag
na nice nice vasinger jóvoltából már én is 65 fokon hűsölök atival
-
-
TTomax
félisten
Szóval akkor még mindig nem tudjuk az RV700 várható fogyasztását ...Na mindegy,én kinéztem egy Corsair HX520-at ha az nem viszi el a wolfi mellett akkor nem is kell
Joe004
A Freezer Pro7-et is nézd meg,mert én nem vagyok elalélva a TX2-töl pedig elég izmos ventit raktam rá a gyári helyett, mégis kicserélem egy xigmatek-re mondjuk nem egy árkategória a TX2 és a Xigmatek HDT-S1283... -
VR6-Fan
veterán
válasz
raskolnikoff #10169 üzenetére
sajnos a fönixekre soha sincs vadász igény, mint a bizonyos itthoni társadalmi problémák okozóira sem
(a szegényebbikre gondoltam)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Joe004 #10170 üzenetére
őszintén, Zalmant felejst el, cooler master hyper tx2 4000 HuF halk, és kellöen hűt.
lapot csak ha úgy gondolod hogy nem elég viszont CF-re már tuti nem alkalmas, max ha X38-as chipset van rajta.500-as csifi hát... milyen öreg?
(én a VGA-ra is ajánlanék egy cooler, ami hűvösen és csendben tartja, de ez már tényleg nagyon szubjektív)
-
Joe004
csendes tag
-
Joe004
csendes tag
Sziasztok! Lene par noob kerdesem. Jelen pillanatban van 1 Msi p6n Platinumom , E6420, Aus8800GTS 320mb , 4Gb 800 Mhz Geil ultra.
Elsore arra gondoltam veszek egy 280 GTX -et de tesztek olvasgatasa utan nem vagyok meggyozodve, hogy jo vetel lene 120e ert, 4870 nagyon erosnek tunik 50-60 penzert. Es az sem elhanyagolhato, hogy 1680x1050 ben nem tudna kihajtani a procim. Szerintetek mit tegyek
4870 + egy eros proci Q9300 vagy Q6700 ra gondoltam. Vagy a 280 GTX es 1-2 honap mulva egy Q9xxx, megeri e most beruhazni a high end-be esetleg varjak x2/gx2 mit hoz. Lehet, hogy nem eben a topicban kellene kerdeznem de reszben idetartozik azthiszem. Meg valami kicsit lemaradtam PCIe 2.0 slot helyett nekem 1.x van sokat levesz a teljesitmenybol mb -t is kell cserelnem?Koszi a valaszokat elore is.
-
vers
tag
itten a furmark oldala lehet szemezgetni a teszteket, nem csoda hogy a 280 tulajok kerülik , mert még a 4850-esem is lenyomta
-
VR6-Fan
veterán
Miért ide tőmörűl mostanság az összes IQ fighter HW szaki
!!?
Bluegene:persze és nincs gyári hibás termék?
vers:hogy ne persze 2kilowattosat esetleg?
-
TTomax
félisten
Meg tudja nekem valaki mondani mennyi lesz a várható fogyasztása egy 4870X2-nek?Úgy kb?Tápcsere előtt állok...
-
wampa1
tag
válasz
Bluegene #10150 üzenetére
Most nem rosszból de azért vannak ezek a progik h teszteljék a karit, ha vmi baja van, ez ugyis elöhozza és viheted vissza gariba. De ha mondjuk másfél év után beszarik akkor dobhatod a kukába. Ennyi erővel ne használjon senki prime-ot meg orthos-t procik teszteléséhez mert megfőlnek? Meg ha meg akarod nézni h pl 4000en stabil-é a procid akkor inkább benyomsz egy kis winamp-ot meg közben netezel?
A képek egyébként jók
Én még 320as 88gts-el vittem végig a krízist és úgy is leesett az állam tőle
-
Bluegene
addikt
válasz
bishopx2 #10152 üzenetére
én 4850 gyári coolerrel ilyen melegben nem tunningolok, de amúgy se
alapon elmegy hisz 3 órát krájsziszoltam utána 4 órát mass effecteztem semmi baja nem volt(nem volt semmi), de tunninggal
gyári cooler jó rendeltetésszerű használatra tervezve és nem tunningravers: nem aggódom, a laikusok aggódnak a 90 fok miatt, én nem
ugyanezt eljátszották a 3850-esnél ott is gyakran volt 90 fokos a VGA, sokan lecserélték(ugyebár plusz pénz+gari ugrik+el is lehet cseszni a VGA-t) mert aggódtak, ellenben aki tojt bele és hagyta a hűtőt azok mind tökéletesen mennek a mai napig(a gyárban értenek hozzá)alapon jó, tunningra nem, nekem ez a véleményem, pláne ebben a melegben, szal felesleges, különben is +10% a tunningja, és az is gáz hogy a ventijét nem lehet(még) szabályozni se, szal ráküldesz egy szőrös fánkot simán megadhatja magát a cucc, ha peched van
-
TTomax
félisten
-
-
bishopx2
tag
Reggel leszek már csak elérhető !
addig írjatok valami okosat lécci !!!!
Xp SP3 használok és 8.7 beta drivert !!!!!!Üdv : Bishop
-
Bluegene
addikt
bár ha szar hütö van rajt akkor lehet miért a 4850-eseket alapból csudajó hűtővel szerelik mi?
mind1 fölraktam bejött az a hatalmas szőrös fánk, egyből nyomtam az escape-et hülye azért nem vagyok
valaki megfőzte a 4850-esét GPU caps viewerrel, azzal a másik nagyon értelmes programmal, a vásárlástól számított néhány órán belül (grat)fotóztam a 4850-nel[link]
-
bishopx2
tag
Akkor valami tényleg nem stimmel nálam ha senkinek nem tetszik az eredmény
Szerintetek mi lehet a baj ?Üdv : Bishop
-
bishopx2
tag
Tessék !!!
http://kepfeltoltes.hu/view/080705/furmark_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdv : Bishop
-
vers
tag
ezzel teszteljetek, segiti kiszürni a tulhuzásost
nálam 4788 oMark pont lett,4850-essel
[link] -
bishopx2
tag
itt az első kép !!!
sajnos a vantage futtatása egyenlőre nem megoldható mert XP van !!!
de hamarosan.........http://kepfeltoltes.hu/view/080705/3DMARK_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Véleményeket kérnék !!!!!!!!!
Üdv : Bishop
-
wampa1
tag
válasz
bishopx2 #10128 üzenetére
Nézz egy Vantage-t is, mert a 06ban nem mutatja meg a foga fehérjét a kari. Nekem 256mb-os 8800gt-vel lett 11601 pontom 3500ra húzott E6300al
-
athomi
veterán
válasz
Petya2900XT #10094 üzenetére
-
SpZ
senior tag
hova menti xp-n 8.7 -es patch-el a ccc profilt?
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
bishopx2 #10128 üzenetére
Már ezerszer elmondták,hogy 3Dmark nem a jövőbe mutat,az a régebbi rosszab esetben mostani játékokat tükrözi!Azért,mert nem 18E 3DMark06 pöttyöd van attől még a kari faja és játékokban is üt!Szvsz a 4850 ennyit hoz kb mindenkinek!
Pár képet szeretnék kérni,ha ráérsz vmikor!THX
-
bishopx2
tag
Egy újabb tag a HD4800 topicba. Ma vettem a karit,
de eddig nem nagyon vagyok elragadtatva a teljesítménytől, most kezdem tesztelgetni ha valaki kíváncsi valamire írjon !!!Első teszt 3DMARK 06 11980 pöttyi volt ez normális ???
gondolom lesz jobb a beta driver után..........
A konfigurációm ami látható az aláírásomban.Üdv : Bishop
-
eisento
addikt
válasz
FragMaster #10122 üzenetére
én arra értettem hogy ha a gainward akar betörni az ati gyártók piacára mint "ujonc" jobban is megerőltethették volna magukat
-
ktg3
őstag
válasz
SzlobiG #10048 üzenetére
tudom kicsit régire válaszolok de akkor is
3dmark 2006 ban 3600 on épphogy kihatod a 3870est nemhogy a 4870est és nemhogy 2-t
erről katt777 tudna mesélni sopkat mert ő nagyon sok kihajtós tesztet csinált
esélytelen h mai procival 1024 ben kihajtsd a cf 4870 et max 5ghz felett
de sztem úgy semtesztelj 2006 alatt mondjuk legnagyobb felbontás 8XAA és 16XAF
úgy már kijönne a különbség
-
-
sas1980
tag
Mesterek a 4850 ből a Sapphire vagy a His vagy a Giga bírja jobban a tuningot? Van tapasztalat?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok úgy néz ki egy hd4850-re be fogok nevetni. Kérdés már csak az h 1 év kiskergaros kártya jobb vétel-e 2k-val olcsóbban mint egy 2 év bazáros garis
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10057 üzenetére
CPU limit van még 4 magos 3,6 nál is
#10112 Nekem XP-n müxik, nálad a problem! -
beteg
őstag
válasz
bocs, de az én nyomott szerény véleményem, hogy nem kapott ki!!!
az árához képest, meg főleg! de ott is irtam. tetszik a kari! csak lehetne még kb 40% al erősebb, kicsit hűvösebb és minden este kiszerelném a gépből, hogy együtt aludjunk!ja, és tényleg tisztességesen hasonlitottam ket össze!
-
nepszter1
addikt
kezdem unni ezt a gépet 4 napja van meg 4x volt újra rakva
játék közbe kikapcsol a monitor az összesnél meg ha igy simán megy egyszer csak fekete képernyő és vissza megy ? mi a fene lehet ? -
eisento
addikt
válasz
butch3r #10110 üzenetére
köszi a képeket. hááááááát azért ha tényleg be akar törni ati piacra azért nagyobb bundle körítést vártam volna :S akkor már csak a club3d hd4870-et kell kiderítenem vhogyan ha ahhoz sincs semmi különös cucc akkor marad a sapphire bandit-tol 55900ft-ért
persze a full verziorol beszélek
még1x köszi a fáradozást
-
butch3r
senior tag
válasz
eisento #9778 üzenetére
nem felejtettem el, csak sajna most értem haza és idáig nem voltam net közelben... telefonnal készült, és nem is volt sok időm szarakodni, így ez csak a körítés magát a kártyát meg a dobozt már mindenki láthatta.
ez elvileg a retail verzió szal ilyen körítés mellett nagyon remélem hogy min 10%-al olcsóbb lesz mint a saphire... -
Tomate
veterán
válasz
bozont #10099 üzenetére
Az AC-ból ki lett véve a dx10.1 hála Nv barátunknak, majd nemrég kiadtak egy peccset amivel elvileg már megy a dx 10.1. De öszintén egy 35mb-os patch hol képes helyettesíteni az igazi dx10.1-et? Ez megint csak valami vetítés.
Acor:Elvileg a Crysis alapból nem támogatja a CF-et mivel ATI
-
Skizz
addikt
válasz
80-90%-os felárért cserébe nagyon max. 30-40% teljesítménytöbblet?
a fogyasztásról és melegedésről nem is beszélve... nem túl meggyőző az nv részéről. olyan 70k környékén lenne jó ellenfél a 280 a 4870-nek, így marad a 260. bár a pontos kisker árát most annak sem tudom, de 80 körül tippelem, ami megint elég "gáz"...
-
Speed®
titán
Mit jelent 24/7ben kihajtani? Ez két külön fogalom..és miben kihajtani? Ehh..
Ha fogsz egy fullHD 24+" kijelzőt és 1920x1200ban AAval nyomulsz, akkor egy gyengébb proci is megfelel, hiszen jellemzően VGAlimit lesz, bármennyire is combos a GX2. Ellenben ha 1680px alatt nyomulsz és képjavítókat sem használsz, akkor a jóIsten kvadja sem lesz elég a kari kipörgetéséhez.
Normál helyzetben úgy gondolom egy 4Gre rántott Wolf bőven megteszi, emellé szépen rá kell szokni az 1680x1050+8xAA/16xAFre egy 22" TFTn.
További magok már nem fognak gyorsítani a jelenlegi játékok zömében.
Mellesleg nem értem, hogy mit keres ez a kérdés (és válasz) a 48x0 topikban -
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest