Aktív témák
-
Xbean
tag
Hali!
Tegnap ugyan már kérdeztem de nem jött válasz a problémámra.
Megprobálom kicsit részletesebben leírni.Egy "kis" problémám akadt a vga-mal ( ati 4870). A problémám az lenne hogy az újabb driverekkel az avivo video settings képi beállításai egyszerűen nem müködnek. Például hiába szeretném növelni a kontrasztot a kép nem változik ( a csúszkák mozgatása teljesen eredmény nélkül marad). Így rákényszerülök a 8.7es driver használatará ugyanis ott érdekes módon a beállítások egy része müködik ( kontraszt, fényerő, telítettség ).
Nem is értem miért van ez, de nagyon nagyon zavar és mérges vok kicsit már az egészre...
Ezért fordulok most hozzátok mesterek hátha ti tudtok segíteni.
-
Xbean
tag
Sziasztok!
A nyáron vásároltam egy 4870es vgat amivel meg is vagyok elégedve, de valamiért ha a 8.7es drivernél újabbat rakok fel akkor egyszerűen az avivo videó képi beállításokat nem lehet használni. Hiába teszem a csúszkát bárhova semmi nem változik. Igaz a 8.7esben is csak a brigthnesst a contrastot a saturationt és a tintet tudtam állítgatni.
Ha valakinek lenne ötlete mi lehet a gond az jó lenne mert előbb-útóbb váltanom kellene a 8.7es verzióról. Most éppen a 8.10-es van fent de ha nem lesz megoldás akkor nem leszk sokáig fennt. -
Xbean
tag
Hali!
Na most már bizti h ati kártya lesz az új gépemben. A biztonság kedvéért feltennék pár kérdést a szakértő veteránoknak.
- 4870-esem lesz valószínűleg ( habár ahonnan rendelem az alkatrészeket, oda nem nagyon akar megérkezni a hetvenes (pcx)
) Később (kb. 1-1.5 év) 4870 CF-et tervezek belőle.
Ma szeretném megrendelni a cuccost hogy a héten meglegyen,de most még csak 4850 van az oldalon ebből rögtön CF lenne. Tudom h most jól járnék a 4850 CF-el, de vajon hosszú távon is?
Ha a 4850 teljesítményét 100%-nak veszem, akkor a 4870 teljesítménye 125%. Crossfire esetén a helyzet kb.: 180-190% vs. 230-240%. Ebből kiindulva és józan paraszti ésszel gondolkozva a 70es tünik hosszabb távon kedvezőbb vételnek. Szerintetek rendeljek ma 4850 CF-et vagy várjam be a 70est? Ha tudtok olyan helyet ahol van 70es és futár költséggel együtt se vészes az ára, az is jó alternatíva lenne nekem, és külön rendelnék vga-t.- Amúgy E8400 vagy Q6600 megfelelő döntés?
-
Xbean
tag
válasz
FragMaster #8172 üzenetére
Hát most lesz új gép, jövő nyáron meg nem szánok rá túl sokat (max 30k) annyiért szerintem még a 4870nek se lesz igazi vetélytársa.
-
Xbean
tag
válasz
FragMaster #8163 üzenetére
Chieftec GPS-550AB-A 550W ATX
-
Xbean
tag
válasz
leviske #8162 üzenetére
Értem. Egyébként most csak 1db 4870 van tervbe véve és jövőnyárra jönne hozzá a másik.
Ilyen időtávlatba várható hogy a CF előnye legalább 1.5x-ös lesz a sima 70hez képest?
Bocsi a buta kérdésekért, de eddig nem volt atim, ráadásul most lesz először dupla vga-s rendszerem. -
Xbean
tag
Üdv!
Nézegettem a teszteket és feltűnt hogy a 4870CF gyakorlatilag megegyezik egy mezei 4870 teljesítményével még extrém grafikai beállítások mellett is, valamint a 4850CF is szinte hajszál pontosan megegyezik a 4870CF-el. Hosszabb távra szeretnék pc-t összerakni egy E8400as proci lesz benne, full HD monitor mellett.
Nah most az lenne a kérdésem h későbbiekben mennyire várható a 4870CF gyorsulása, mert ez így siralmas, inkább 4850CF éri meg jelenleg.
Valamint elég lesz egy 550W táp a 4870CF-nek?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged