Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
SunMount3r #61471 üzenetére
Igen, jól látod a lényeget, a saját véleményemet írtam le, mint mindenki más. Te nem azt teszed?
A lejátszóm és a házimozi erősítőm nem tudja a 4K/60 Hz-et és fogalmam sincs, miért kellene tudnia? Még soha nem találkoztam olyan filmmel és nem is akarok. A HEVC sem érdekel, nem attól lesz egy eszköz médialejátszó.
(#61482) dgyuri0123
Más a képarány torzítása és más az átméretezés. A fekete sávok eltüntetése csakis átméretezéssel történhet, ami egyértelmű képminőség romlással jár, tehát ugyanúgy barbárság, mint a torzítás. Szerintem Te is ezen a véleményen vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest