Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz dgyuri0123 #60698 üzenetére
A vicc kedvéért. Sorold fel lecci azokat a tvket amik 2^30 vagy 2^36 színárnyalat megjelenítésére képesek.
(Ne azokat amik képesek ilyen jelet fogadni és leskalazva 2^18 színre képet alkotni).[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz blakey #60697 üzenetére
Most éppen pont nem a dűnéről kérdeztem. Akkor is vicc hogy 2 hónap allatt teljesen "kicserélődik" a szoftver, miközben pl Med600-on 5-6 éve hiba nélkül fut ugyanaz, egy 700Mhz-es egymagos procival. Ha jobb lett volna a skálázása, az életben nem adom el...vagy amíg FHD a forrásom.
De a 12 bit is 10 éve alap egy "jobb" szoftvernél, itt meg csak a legújabb tudja.... mókolás nélkül természetesen. Vicc...már megbocsáss.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #60693 üzenetére
Egy picit hosszabban, a kernel, a háttérben lévő beállítások mind befolyásolják a kép- illetve hangkimenetet. Ezeket ki lehet aknázni és ez meg is történik, te amit tapasztalsz az egy régi developer verzióra épül, ez lehet jó de rossz is, utóbbi lehet nálad. Ha egy normális S905X lenne nálad akkor mókolás nélkül lenne 10 bited, jobb képed, stb. Van olyan Leia verzió ami jól működik.
Ott az OSMC ami mókolás nélkül jól működik.
Ha meg folyamatosan ellenállsz, nem hallgatsz másokra, nem olvasod el figyelmesen amit írnak és nincs benned annyi, hogy kipróbáld akkor tényleg vegyél használtan egy Dune-t és működni fog egy bizonyos szintig.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
"kissé nehézkes a hangsávváltás, vagy a feliratok kinyerése....nem egygombos...."
Gondolom valahol mélyen te is sejted, hogy ez egyáltalán nem igaz.
Kodiban bármit lehet bármilyen távirányító bármilyen gombjara beállítani egygombosra. Menüből, mokolas nélkül.
(Csak az olvasók kedvéért írom, akik emiatt eltantorodnak...)
Frissítések: a 7es utolsó 1,5 éve atomstabil, a 8as utolsoi is csak lényegtelen változásokat tartalmaznak, tulkep az is stabil több mint fél éve...[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
blakey
titán
Azt csinálsz amit akarsz, azt hiszel amit akarsz, én már feladtam neked a segítségnyújtást, pedig már rég túl lennél rajta, senkinek, semminek nem hiszel. Küzdjél tovább én meg használom boldogan az eszközeimet és nincs döccenés OSMC alatt, LE7-es alatt, stb.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz blakey #60688 üzenetére
A hardver olyan, amilyen. Azon szerintem nem fog változtatni az újabb LE. Ami nem tetszik, hogy feliratok felugrása közben meg-megdöccen a lejátszás, vagy bármely infó gomb megnyomására ugyanígy reagál, a 10 bitet nem tudom kapcsolni, csak mert nem értek a mókoláshoz, az újabb LE meg még odébb van, ami eleve tartalmazza a 10 bit beállításának lehetőségét. A kezelhetősége sem tökéletes, kissé nehézkes a hangsávváltás, vagy a feliratok kinyerése....nem egygombos.... aztán itt van még "beletekerés", ami csak előre működik, visszafelé már nem hajlandó. Szóval a Med600 1000x jobb volt ilyen szempontból, ha már ott tartunk hogy egy médialejátszó legyen kezes, könnyen manőverezhető, stb stb. .Még a Dune sem volt olyan jó, mint a Med.. hja, az ember a jót megszokja és úgy látszik onnan csak hátrafelé van. Elvagyok a LE-el, nem arról van szó, de még messze nem olyan, mint egy "klasszul" működő médialejátszó.
Amúgy nem hiszem, hogy egy "valódi" androidos amlogic gép jobb lenne, mert ugyanaz a hw van benne, mint az enyémben. A frissítéseket később kapom rá, viszont nem létkérdés, hogy "naprakész" legyek vele...ha jól működik, de az egy vicc, hogy egyfolytában ba@tatni kell, mert állandóan változik a sw, napról napra. Nem értem ez kinek jó? Nekem biztosan nem. Jó lenne egy megbízható, stabil, "állandó" rendszer, ami már most úgy működik, mint ahogyan az 5 évvel ezelőtt működő Med600-am tudott működni. Ez az "együtt lélegzek a boxommal" feeling nem jön be nekem.
"csak a zene van"
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #60687 üzenetére
Mi neked a piszok jó? Nincs gond a képminőségével de nem médialejátszó és mivel hálózatról csak DLNA működik így nagyon sok múlik a DLNA szerveren is, Serviio-val vannak borítók és viszonylag jól kommunikál, Plex-szel olyan amilyen a Plex, más DLNA szerverrel nem próbáltam, de nem lepődnék meg ha lenne olyan ahol pl csak 1 feliratot vagy 1 hangsávot kezel. Nagyon jó lejátszó de nem tudom ajánlani, mint médialejátszó. Megszoktál egy "stílust" és azt nem fogja kiváltani.
Egyébként ha "normális" Amlogic boxot vettél volna a mostani helyett akkor jobb képed is lenne, ugyanis nagyon sokat javult a kép a 8.2.3.1-gyel is és a Leia verziókkal is, ráadásul most még jobb lesz, de arra várni kell míg javítják a többi problémát, erős tesztfázisban van.
Vegyél egy Dune Solo 4K-t (nem Lite) és azt használd, FHD-ra teljesen jó.
-
blakey
titán
válasz dgyuri0123 #60684 üzenetére
A DLNA miatt korlátozott a tudása, valóban nincs kadencia gondja és a képminősége is rendben van, de médialejátszónak kevés. Én csak lemezek lejátszására használom.
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom egy Sony BDP-S6700 megvételén. Tudom, csak DLNA-s hálózatkezelése van, de állítólag a képminősége piszok jó és kadenciagondokkal sem küzd.. Ha valaki használ/t ilyen lejátszót, kérem ne tartsa magában a véleményét. Megköszönnék minden információt róla. Ha akad még ötlet BD lejátszóra, ami nem kerül százezrekbe, FHD-n kiváló a képminősége, valamint kifogástalanul kezeli a 23.976, 24, 25, 29.97 fps-t, úgy arról is szívesen olvasnék. Azért itt kérdezem, mert kizárólag médialejátszóként szeretném használni...lemezt soha nem fog látni. Köszi minden infót.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Ciripke
tag
Sziasztok!
Médialejátszót keresek az alábbi paraméterekkel:
Adott a gigabites hálózat, egy NAS HD tartalommal (HDMI nélkül) és egy nem okos TV, amin persze van HDMI.
Most egy kis HTPC van a tv és a NAS között, ezt szeretném kiváltani egy médialejátszóval, elsősorban KODI és Plex futtatására. Régebben próbáltam egy kínai dobozt, de csak kölcsönkaptam és nem emlékszem a típusára, pár éve volt, na azon akadt minden.
A kérdésem, hogy milyen dobozt érdemes venni, akár konkrét típusra is kíváncsi vagyok.
Az is kérdés, hogy olyat vegyek, amire utána OpenElec-et is tudok rakni, vagy olyat amin nem lehet változtatni az OS-t.
Köszönöm a segítségeteket! -
djnice
veterán
válasz SunMount3r #60677 üzenetére
Volt nálam 1 hétig nemrég egy X8.
-
blakey
titán
válasz boroskarcsi #60676 üzenetére
Olyat nem próbáltam, mert minek ha ott a FLAC. DE beszerzek egy ilyet tesztelésre.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Csabroncka #60668 üzenetére
Ja: Az Apple 3D-t sem tud.
(#60656) djnice: A Zidoo-nak a képe nem a legjobb, visszalépés lesz a Dune után. ->Ezt saját szemeddel tapasztaltad élőben (és konkrétan az X9S esetén), vagy csak azokra a tesztekre alapozol?
-
blakey
titán
válasz boroskarcsi #60674 üzenetére
Viszi az ISO-t is, ha neked nem akkor az ISO-ddal lehet gond, hibátlanul kezeli a Kodi.
-
boroskarcsi
tag
válasz Csabroncka #60672 üzenetére
nekem is ez van: mecool ms8pro+ , liberelec, tökéletesen visz mindent (kivéve ISO).
hang: passthrough az erősítőre, minden HD hang jó. -
blakey
titán
válasz Csabroncka #60672 üzenetére
LibreELEC és OSMC alatt megy a HD hang, sőt az Atmos és a DTS-X is, mit és hol olvastad, hogy nem megy?
-
blakey
titán
válasz hitman77 #60670 üzenetére
12e EU raktárból, mit nézel, hogy 25e?
LibreELEC, OSMC keresőszavakra fogsz kapni néhány választ, előbb legyen kinézett eszközöd.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #60668 üzenetére
Jó a NUC, vagy veszel egy S905X boxot, feltelepíted a LibreELEC-ket vagy az OSMC-t és mindened lesz, igazi mindenes, akár 15e-ből is megvan.
-
Csabroncka
addikt
-
blakey
titán
válasz hitman77 #60665 üzenetére
Mecool M8S Pro+ LibrelELEC-kel vagy OSMC-vel.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Kerek egy olcsó, kicsi media lejátszót, ami le tud játszani 720p mkv-t. Hálószobába lenne sorozatok nézésére külső merevelemezről vagy pendrive-ról.
Tudtok ajánlani valamit? Lehet új és használt is.
Köszönöm
-
blakey
titán
válasz boroskarcsi #60662 üzenetére
Van akit nem zavar és jó minőségűnek találja a Multi PCM-et. Minden csatorna szépen megszólal. Az a helyzet a javításokkal, hogy lassan szánják rá magukat, valamiért nehezen fogadják el, hogy a felhasználók mit szeretnének, kérnek, de gondolom megoldják. A másik gond az, hogy bármit veszel, valami nem kerek vele, mindegy, hogy 10e vagy 200e. Mondjuk én nem 1 lejátszót tartok így egy picit rugalmasabb vagyok ha valamelyikkel éppen gond van.
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #60659 üzenetére
Nem, továbbküldi Multi CH PCM-ként megy tovább, nem lesz not supported, gondolom az erősítőd kezeli a Multi CH PCM-et. A HD hangokat meg megoldják, nem néztem utána, de tudnak a dologról, a chip tudja, sőt sokkal többet is tud.
(#60660) djpundro
MrMC nem gagyi csak megfelelő felszínt kell választani és mindkettő (MrMC, Infuse Pro) tökéletesen visz mindent, még olyanokat is amivel a legtöbb lejátszónak gondja volt, valaki kérdezte, hogy a Hobbit 1080/48p-t mi viszi, nos, az Apple TV 4K viszi. 4K-val sincs gondja.
Én még 10€-ért vettem az egyiket, a másikat meg talán 6€-ért, de mindegy, mindkettő megvan. Lite verziókról nem tudok nyilatkozni.Az apróbb hibák meg javítva lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz djnice #60656 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy ez a probléma talán áthidalható ha nem appon keresztül hanem böngészőn keresztül indítom a lejátszást a HBO GO-n
De ha ennyire visszalépés lenne, akkor lehet inkább NUC lesz belőle.
blakey: de ha PCM-ként küldi tovább, akkor dekódolja a csatornákat, vagyis ha a filmemen tegyük fel hogy DTS-HD a hangcsatorna, akkor a lejátszásnál egy szép not supported audio fogad nem ?
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #60653 üzenetére
Többcsatornás PCM-ként küldi tovább, de csak egyelőre, tehát semmilyen különleges probléma nem lesz, ellenben az Androiddal bizpny igen. Apple TV 4K, minden protokollon kommunikál, NFS, SMB, FTP, DLNA, bármi, a két legjobb app, MrMC (Kodi fork) és Infuse Pro.
Amazon Prime, Netflix 4K, HBO GO, stb. Jobb választás az Apple TV 4K a Zidooval szemben, még az apróbb hibái ellenére is, sokkal stabilabb, gyorsabb, minőségibb. Saját tapasztalat, Apple TV 4-gyel kezdtem és nem bírtam megszabadulni tőle, lecseréltem egy 4K-ra és mellettük meg rengeteg lejátszó volt/van. Egyelőre betonstabilan megy a lejátszás, a hibák meg javítva lesznek.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
van egy FHD Pana plazmám, amit addig kívánok használni, míg ki nem fingja magát
Nagyon jól teszed! -
djnice
veterán
válasz Csabroncka #60655 üzenetére
A HBO GO Kodi kiegészítővel 720p, amúgy androidos app-al 480p. A Zidoo-nak a képe nem a legjobb, visszalépés lesz a Dune után.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz SunMount3r #60654 üzenetére
HBO GO ?; youtube gondolom simán FHD, 4K; egy - két androidos játék de ez nem lényeges inkább a HBO
"in medias res"
-
SunMount3r
nagyúr
Mit értesz online tartalmakon? A Netflix és az Amazon Prime is max SD felbontásban megy a Zidoo-n, mint kb. mindegyik mostani Android-os lejátszón (bár akadhat pár kivétel, de "biztosat" nem tudok mondani). YT viszont megy rajta FHD-ben biztos, de szerintem 4K-n is.
-
Csabroncka
addikt
válasz SunMount3r #60652 üzenetére
Na pontosan ilyen dolgoktól tartottam - feltételeztem. (tehát Atmos, TrueHD, és DTS-HD felejtős) - akkor Zidoo lesz.
Igazából az igény a következő, és részben djnice kérdésére is válaszolok. Anno megjelenéskor vettem egy Dune 102-őt azóta ezt használom nagy megelégedéssel, ám eljárt felette az idő és ezt akarom cserélni.
Idén mindenképpen lesz egy AVR cserém (Pio LX 76 vagy ezzel egyenértékű) és egyelőre van egy FHD Pana plazmám, amit addig kívánok használni, míg ki nem fingja magát).
Viszont belátható időn belül szeretnék kivetítőt (3D) és vásznat (alsó közép kategóriát), valamint kicsit komolyabb online tartalmakat. Abba most ne menjünk bele, hogy 4K TV-m mikor lesz, igyekeznék egy jó médialejátszót venni relatíve hosszú távra 5, 6 év -és így már talán értelmet nyer a 4K igénye is.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Csabroncka #60650 üzenetére
Az Apple TV 4K nem tud HD audio passthrough-t.
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #60650 üzenetére
Milyen megjelenítővel fogod nézni? Milyen anyagokkal fogod főként használni? (4K HDR, Full HD, SD, 3D?)
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
Sziasztok, próbáltam részben kimazsolázni a fórumról, Aplle Tv 4K és Zidoo x9s között vacillálok. Igazából kizárólag hálózati lejátszás (syno NAS-ról) és online tartalom (stream) kell.
A lejátszásnál nem akarok kompromisszumot, ezt főleg az Apple miatt írom, tehát lehetőleg NFS használatával egyelőre nem tudom milyen lejátszó app segítségével, de menjen a legtöbb formátum feliratokkal együtt. Hangban sem akarok kompromisszumot Bitstream átvitellel lehessen kiválasztani és áttolni HDMI-vel az AVR-be Atmos-tól.
Ahogy így olvastam az Apple kicsit letisztultabb, az appokkal együtt - talán szebb a képe , a Zidoo kompromisszum mentesebb, van usb + lemez.... ami engem nem érdekel.
"in medias res"
-
djnice
veterán
válasz Mezga Aladár #60647 üzenetére
A kikapcsolás menüben elvileg van alvó mód is. A kék led működés közben mindig világít, ha kikapcsolod akkor meg pirosan. De gyere át az S905 topikba: [link]
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #60645 üzenetére
Eleve nem értem mi az hogy stabil vagy nem stabil. A Mecool-on a gyári appal sincs semmi gond, de amit linkeltem az mindenhol jól megy. Teljesen felesleges ezen rugózni.
-
djnice
veterán
-
Valkűr
addikt
Van itt valaki akinek Dune van? A Youtube megy -e ott? Mert popinál elvették a google nem ad ki rá, a régi klienssel meg alig akar valami megnyilni
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
djnice
veterán
válasz Mezga Aladár #60639 üzenetére
A 8.2-es vonalból a 8.2.3.1 az utolsó, emlékeim szerint azzal sem volt gond az interlaced-del: [link]
-
Valkűr
addikt
Én is nehéz döntés előtt állok. Egy popcorn Vtent cserélnék le, mik az alternativák? Amire szükségem van az a Full HD kép, 4k nem érdekel, legyen 3D is, legyen legalább olyan képe mint a popinak, ha jobb az sem baj, és nem art a támogatás, és a frissitések sem, ja és kell a boritozás is.Van pár kiszemelt de semmi tapasztalatom ez ügyben. Ja és ne legyen HDMI kézfogás probléma, csak mert régebbi az erősitőm.
1: Dune HD Solo light
2: HiMedia Q10 pro, Q30?
3: Minix U1 , vagy U9[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
junkpod
veterán
Kérdésre a válasz: nem tudom. Nem ismerem az Oppo képességeit.
Leginkább ha ilyen árban lenne az amlogic akkor egyiket sem. Nekem mediaplayer soha nem ér 3x000 forintnál többet.
Illetve kissé torz az érték arány, hogy ingyen szedett filmekre vegyek drága playert. Ha ennyi pénzem van és premiumra vágyok akkor csak bd playert vennék.
Warezre nem illik tobb 100ezret elkölteni... Ellentmondásos.Box's don't touch!
-
djnice
veterán
válasz Mezga Aladár #60626 üzenetére
Lehet hogy W-st vettél? Azon lehetnek gondok a váltott soros anyagokkal. Egyelőre csak az S905X ajánlott LE-re teljes körűen.
(#60627) kezo0: Ezek a tesztek pont azt a célt szolgálják, hogy mennyire adnak hibátlan képet a lejátszók. Én úgy gondolom, ha valami drága, akkor az a lehető legjobb minőségben tegye a dolgát és az ilyen tesztekben se bukjon el.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Arra gondolsz, hogy jobban vonzana minket a "préjmijum feeling" tudata? Vagy mert szebb, nagyobb és jobban mutat a szekrényen?
Jó, legyen: Amúgy én simán megnézném előtte a képminőségét élőben alaposan és persze utána döntenék csak. (Hozzá teszem, hogy Amlogic-ot sem láttam még élőben). De ehhez konkrét lehetőség is kell, könnyebb hát egy Amlogic Box-ba "vakon" belevágni az ára miatt, míg az Oppo-ról kb. az ilyen tesztek maradnak a támpontok.
De lehet nagyon szubjektív érzet alapján menne a döntés, mert linkelt már pl. Joshi is képeket róla és eléggé látszik, hogy a színeket bizony sokszor nagyon máshogy kezeli. Vagyis ízlés kérdése lenne. Itt meg az objektivitásról volt szó.De ha az SD tartalmakat rendesen kezeli az Oppo, akkor lehet lenne egy kis fórja nálam az Amlogic-al szemben. De ez is csak élőben derülne ki mennyire.
A KODI hiánya viszont eléggé levág az összképből.
De ha nyerne is, akkor is csakis "második lejátszóként" jöhetne szóba, a Q10 Pro-t nemadom...
-
gyeniko
őstag
Erre a kérdésre gondolsz? "Kiváncsi lennék, ha ugyanannyiba kerülnének, akkor ki választaná inkább egy noname amlogic-os szappantartót az Oppo helyett..."
Én szívesen megválaszolom: az Oppo-t vennék a legtöbben. Azért nem mindenki, mert akadnának olyanok - nem, nem az itteni fórumtársak között -, akik "juszt sem"!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
kezo0
addikt
válasz junkpod #60631 üzenetére
Valóban, mindenki azt vesz, amit akar, erre utaltam én is.
A rideg valóság viszont az, hogy eddig még mindenki igyekezett kétségbeesetten kikerülni a kérdésemre adandó egyenes választ... De sebaj, tulajdonképpen ezzel is megválaszoltátok a kérdést, szóval részemről lezárva.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
junkpod
veterán
Nézz szét a cec beállításokban, kb 40-50 paraméter állítható.
Box's don't touch!
-
djnice
veterán
Most néztem meg a hajósat, nálam tökéletes (LE 8.90.5). A CEC meg nagyban TV függő, LG-vel pl nekem sem megy, de Toshibával, Philipsel, Samsungal nincs gond.
-
kezo0
addikt
válasz SunMount3r #60622 üzenetére
Megvan a Q10 Pro is az Oppo mellett, sőt, van egy Dune HD Duo BASE 4K is. Én már csak ilyen hülye vagyok, hogy erre a hobbira költök, viszont cserébe’ nem dohányzom, és még autóm sincs. Sőt, pillanatnyilag barátnőm sincs – el se hinnétek, ezzel mennyit lehet spórolni!
Ami az Oppo feliratkezelését illeti, lehet, hogy a következő fw-ben lesz egy kódtábla-választási lehetőség, de ha mégsem, azt is kibírom. Viszonylag kevés feliratos tartalmat nézek, és arra ugye van más lejátszó is kéznél, de ha csak az Oppo lenne egyedül, ez akkor is csak egy apró bosszúságnak számítana amellett, hogy úgy egyébként milyen egyszerű és nagyszerű a kezelése, hogy lényegében mindent megeszik és lejátszik minden forrásból és, hogy milyen gyönyörű képe van (nem valami „tesztben”, hanem amikor megnézek vele egy filmet).
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Mezga Aladár
veterán
válasz djnice #60625 üzenetére
Hát amit annak idején linkeltél, azt a hajós interlaced filmrészletet, azt lejátszani sem tudja. Legújabb LE.
Pozitív, megy normálisan a wifin keresztül, még a nagy bitrátájú filmek is. Viszont a cec nem müxik normálisan.
Amikor Patice x96-osát próbáltuk akkor azon ment rendben.[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz Mezga Aladár #60621 üzenetére
Csak az SD felskálázás gyengébb, a deinterlacing egy nagyon jó minőségű motion adaptive edge enhancing algoritmuson alapul.
-
7Heads Drago
veterán
válasz donceleger8 #60604 üzenetére
Mihez képestnézed a +30-at? Én most rendeltem lejátszót 40 dollárért. Viszont a 90 ropi az bőven 300 dodo fölött van, és annyiért még rendelhetek párat. Persze ez nehezen gariztatható, de viszont tutti kutyü. Persze nincs világitós táv, de az engem nem is érdekel.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
BBéci
legenda
válasz Dave567 #60618 üzenetére
Pont a lényeget nem értetted.
Nem azért választják rengetegen OPPO helyett az amlogicos szappantartókat, mert jobb a képminőségük, hanem az olcsóságuk miatt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kezo0
addikt
válasz Dave567 #60618 üzenetére
Látom, az absztrakció képessége számodra idegen. És a helyesírás is...
Nem fogok hívőkkel vitatkozni, és pláne nem fogok guruló szmájlikkal érvelni.
Használjátok azt, amit képesek és/vagy hajlandóak vagytok megfizetni, és örüljetek neki, ha találtok olyan tesztet, ami a Napnál is világosabban bizonyítja, hogy a ti lejátszótok jobb, mint amit sokkal drágábban árulnak. Ez biztosan jó érzés.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
C. s.
addikt
válasz junkpod #60597 üzenetére
Igen, sajnos úgy van, ahogy Beni2360 írja. Van, akinek ezt is meg kell gondolnia.
Egyébként mit lehet itthon 8000-ért megvenni? A Xiaomi Mi Box 27000, a Minix U1 34000 Ft. A másik kettőt (Amlogic S905X, Mecool M8S Pro+) pedig nem találtam magyar boltban, de ha tudsz valamit ennyi pénzért, akkor légyszíves linkeld be, mert megfontolnám. Komolyan mondom! -
gyeniko
őstag
válasz djnice #60611 üzenetére
Bizonyságot nyert, hogy a Whathifi tesztjein az a termék szerepel jobban, akinek a gyártója/forgalmazója többet fizet? No, erre a bizonyítékra rettentő kíváncsi vagyok, kérlek, hogy tárd elénk!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
kezo0
addikt
válasz djnice #60609 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a te igazságod éppúgy nem objektív, mint az enyém, csak én képes vagyok ezt belátni. De már itt sem vagyok, mert tök felesleges ebben a topikban azzal a pár hangadóval vitatkozni, akik azonnal rárontanak arra, akinek ellenvéleménye van.
-
kezo0
addikt
válasz SunMount3r #60606 üzenetére
Jaj, hagyjuk már ezt az ilyen-olyan tesztekben elbukik dumát... Kiváncsi lennék, ha ugyanannyiba kerülnének, akkor ki választaná inkább egy noname amlogic-os szappantartót az Oppo helyett...
-
Beni2360
félisten
Hogy miért? Minden kadenciahelyes, gyorsabb javítás az esetleges hibákra, működő CEC és világítós távvezérlő - na ezt tudja a ZIDOO X10 és csak 210 $-ba kerül. Igaz nincs 2 év gari.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
De ha már az ár a probléma akkor mi a helyzet az oppo-val negyed millióért? [link]
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
"Ilyen alapon autóból sem kéne más csak trabant. A-ból B-ve elvisz az is."
No ennyire azért mégsem "ül" a hasonlat, mert a Trabi tényleg kompromisszumos, átlag igényt sem tud(ott) kiszolgálni. Inkább az Opel Astra/Renault Megane/Ford Focus, stb. lehetne a jó hasonlat.
Vagy bármelyik mai kínai járgány, melyekből van szép számmal: szépek, a műszaki adataik is elfogadhatóak (a törésteszt néha "billegős"). Az biztos, hogy nem az enyém lesz az első kínai verda Mo-on, de az első 10 e-be sem fogok beleférni.[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
válasz 7Heads Drago #60595 üzenetére
Lássuk csak! ..... szerintem nem!
Hogy miért? Minden kadenciahelyes, gyorsabb javítás az esetleges hibákra, működő CEC és világítós távvezérlő. Ja és sokkal szebb és minőségibb összeszerelés.
Akárhogy is számolom megéri a plusz 30-at.
De ha már az ár a probléma akkor mi a helyzet az oppo-val negyed millióért?
Ilyen alapon autóból sem kéne más csak trabant. A-ból B-ve elvisz az is.[ Szerkesztve ]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
DoItYourself
addikt
-
Khaosz55
addikt
Hali
Beelink M18 lejátszóm ha bekapcsolom csak pirosan világít a led rajta és nem indul el. Korábban kéken világított.
Vége van meghallt?
Van erre topic vagy jó helyen kérdem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest