- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Sziasztok,
nemrég vásároltam egy AMD-s Zenbook-ot (UM3402YA-KM146), de hamarosan kénytelen voltam visszaküldeni, ugyanis a Wifi-je (MediaTek) sajnos használhatatlan volt. Állandóan elvesztette a jelet és nem volt Internet olyan helyszínen és körülmények között, ahol minden egyéb eszközünk (2 Dell Latitude, MacBook Air M1, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, iPhone 13 és Pro Max) gond nélkül működött és volt Internet-kapcsolata.
Körülnézve a neten sok hasonló panasszal találkoztam.
Mivel egyébként nagyon tetszik a Zenbook, gondolkodtam azon, hogy újra megvásároljam, amennyiben az Asus márkaszerviz kicseréli a Wifi-kártyát Intel-esre.
Így írtam az Asus M.o-nak, ők meg a FixDirect-hez irányítotak. Írtam nekik (3 e-mailt), nem reagáltak. Végül sok hívás után (3-4 napon keresztül) felvették a telefont. Arról tájékoztattak, hogy csak akkor tudják megmondani, hogy ki tudják-e cserélni, ha már ott van náluk a gép. Mondtam, egyrészt az Intel procis Zenbook gépek Intel wifivel vannak szerelve, nem? Nem feltétlenül, hangzott a válasz. Másrészt mondtam, hogy csak akkor veszem meg megint, ha a csere megoldható, akár garanciálisan (lévén, hogy a wifi rossz), akár fizetősen. Csak akkor tudják megmondani, ha már ott a gép...Így újra megvettem. Megnéztem, Intel Wifi 6 AX 200 vagy 201 vagy 210 jó bele (sztem utóbbi), 6e. körül van az ára.
Kérdéseim a következők lennének:
- szerintetek kicseréli a FixDirekt garanciálisan? Aggasztó, hogy ennyire nem reagálnak.
- ha nem, kicserélhetem én garanciavesztés nélkül? Ill. SSD-t lehet/szabad hasonlóan házilag cserélni vagy mindent csak szervizben?
- hogyan lehet futárt rendelni a szervizeléshez?
Ha nem lehet/sikerül, kénytelen leszek az Asus-tól újra megválni és más márkához fordulni, pedig nagyon megfogott az Oled kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest