- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cs.zs. #39099 üzenetére
ASUS 1 éves Accidental Damage Protection csomag ajándékba 2025 január - márc 31 között Magyarországon vásárolt ( ROG Zephyrus, ROG Strix, ROG Flow, TUF Gaming, Zenbook, Vivobook, ProArt ) laptopokra.
Összetöröd, leejted, beleborítasz valamit, akkor ingyen cserélik/javítják
ui: bocsi véletlen a válaszra kattintottam.
-
Lewzke
őstag
-
Lewzke
őstag
válasz
Mikulásbá #39095 üzenetére
Be fogom, csak dolgozom mostanában sokat. 2 magos régi Athlonon böngészőből
A support azt mondta ilyen rossz levett frissitést általában hamar hotfixelnek, szerintem kivárom azt a biost, mert a román szervízeléstől is rettegek amúgy Erdélyben ... azt hiszem február közepi volt ez a rossz bios.
-
Lewzke
őstag
válasz
Lewzke #39093 üzenetére
Amúgy jó gépek, masszívak felépítésre és minden, de az Asus szoftverei és firmwarei azért nem az a szint, amivel dicsekedni lehetne ... Most reménykedem lesz is valami ebből a sztoriból, mert egy lehalt gép után vettem és kaptan egy újabb használhatatlan gépet, ezért írok beteg módon ...
-
Lewzke
őstag
Nem akarlak elszomorítani de pont ezzel sz*pok énis, az Intel Wifi kártya szórakozik.
Volt mostanában Bios frissítve? Mert nekem sajnos igen ... Nekem új gép az ExpertBook-om és kint volt egy e hónapi friss bios, amit levettek újabban (talán ezért????) én meg internet gondokkal verhetem a Jancsit, dolgozzak a kapával.Felhívtam a supportot, hogy most ilyenkor mi legyen, visszafele nem tudok biost rakni, mert nem lehet, előre meg mikor lesz valami? De még ez sem garancia, hogy megoldva lesz. Be fogom küldeni szervízre ha nem oldja meg a következő bios, mert raktam újra Windowst és még Debiant is, de semmi megoldás. Amúgy ebbe a gépbe forrasztva van a wifi, tehát kenhetem a hajamra. Asus-ból is végeztem.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
ASUS Zenbook 14 UX3402 mennyire minősül ajánlható gépnek? Olvastam több helyen, hogy egyszer csak nem működik a hangszóró szoftware hiba miatt és elég nagy szívás rendbe tenni? Ez valós, ismert probléma vagy csak elszigetelt esetekről lehet beszélni?
Köszi annak aki érdemben hozzá tud szólni!
-
teptep
senior tag
"először felkiáltó jel nélkül majd pedig felkiáltó jellel"
24. órája totyogunk egy helyben. Csak annyit tudunk, hogy ott a felkiáltójel. Ha megcsinálnád a kért [képmetszeteket], akkor az Eszközállapot ablakban látnánk a rendszer hibaüzenetét, hogy mi a baja és melyik illesztőprogrammal van baja. -
cekkk
veterán
Most már működésre se bírom kelteni a wifit, letörtlöm az eszközt feltelepítem a drivert nem látszik az eszközkezelőben. Ekkor rányomok a hardverváltozások keresésére és megjelenik először felkiáltó jel nélkül majd pedig felkiáltó jellel
-
cekkk
veterán
válasz
szaboi6512 #39087 üzenetére
Fent van, le van frissítve minden. De mivel tele van az internet ezzel a hibával úgy gondolom,hogy az asusnak kellene megoldani.
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #39086 üzenetére
[link]
MyAsus-t feltenni sem ördögtől való. -
cekkk
veterán
válasz
szaboi6512 #39084 üzenetére
S533FA
-
cekkk
veterán
Sziasztok,
Köszönöm a segítséget, de ez egy rakás ipari hulladék akkor. Én ezidáig HP,Dell és Lenovo gépeket használtam, de ilyen soha egyikkel sem volt, most Mac-et használok de ez sem csinál ilyet. Ez nem router gond, mert akkor csak az egyik helyen csinálja de jelen pillanatban 3 helyszínen is produkálja ezt a hibát, a többi laptop meg nem.
Nem is értem, hogy ha ez jellemző hiba akkor erre az Asus miért nem keres megoldást? -
cs.zs.
veterán
válasz
teptep #39081 üzenetére
Jah, értem, Sorry, akkor ez más jellegű probléma.
Akkor kezdeném az elején
Eredeti gyári wifi-kártya-e, vagy a mostani tulaj tette bele?
AMD chipsethez való az AX200 (wifi6) és az AX210 (wifi6E), tehát a 0-végűek
Intel chipsetekhez való az AX201 (wifi6) és az AX211 (wifi6E), tehát az 1-végűek
illetve Intelek esetén láttam már benne MTK-t is (Vivobook S15, i5-12500H mellett)
Biztos hogy nincs keveredés? -
cs.zs.
veterán
válasz
teptep #39078 üzenetére
Nekem is volt már ilyenem,
Vivobook-on és Zenbook-on is.
Olyankor nincs mit fényképezni, nincs sárga háromszög sem, mert eszközkezelőben sem létezik. Nekem nem driver hiba volt, hanem nem volt olyan eszköz a gépben.
Windows-konfigurációs hiba volt.
Mivel ez otthon volt, a telefon rajta volt a wifin, összedugtam USB-vel, telefonban net-megosztás USB-n, és a laptop vezetékes netet kap, lehet tovább netezni/dolgozni.
Aztán egyszercsak megjavult, visszajött.
Windows-hiba, de nem driver-hiba. -
teptep
senior tag
Tehát kellene 1-1 [képmetszet] abban az állapotban a mikor jól működik a kapcsolat, és akkor amikor ott van a sárga háromszög.
-
teptep
senior tag
Azok a saláta beállítások sok mindent tiltanak egyszerre. Én a csoportházirendben szoktam beállítani, hogy csak az adott eszközazonosítóval jellemzett eszköz drivere ne változzon meg. Ezt akkor lehet használni, ha találsz egy olyan drivert ami telepítés után működik, és amikor előjön a sárga háromszög akkor már megváltozott az illesztő verziója. Az általad leírtakból nem derült ki, hogy változik-e az illesztő verziója?
Olyannal is találkoztam, hogy amikor messze vagyok a routertől akkor a nagyobb sebességű kapcslat bizonytalan. Ilyenkor az eszköz speciális beállításainál alacsonyabb sebességű protokolt állítok be, amivel atomstabil lesz a kapcsolat. De ilyenkor a sárga háromszög soha nem jelenik meg, mert ez nem driver probléma, hanem az adatátviteli kapcsolat hibája. Mivel nálad sárga háromszög jelenik meg, ezért ott a driver problémának kellene utánajárni. A wifi eszköz tulajdonságok lapján megnézni, hogy mi a különbség a sárga háromszöges és a jól működő driver között?
-
cekkk
veterán
válasz
cs.zs. #39074 üzenetére
Köszönöm, de ez egy 14 éves gyerek laptopja aki dolgozatokat adna be, nem lehet, hogy folyton újra indítsa drivert telepítsen, ez így kb egy használhatatlan hulladék, már bocsánat a kifejezésért. Eddig egyik WINes gépem sem produkált ilyen hibát. Erre akkor fix megoldás nem is létezik?
Most is működöttt a wifi és használat közben tűnt el -
cekkk
veterán
válasz
teptep #39071 üzenetére
Erre a módszerre gondolsz? Ez megcsináltam.
Letöröltem az eszközt, felraktam az asus oldaláról a legfrisebb drivert és mégis ez a hiba fogad -
teptep
senior tag
Tedd fel a gyári drivert újra, amelyikről azt írtad, hogy jól működik. Utána az eszközkezelőben nézd meg a WiFi adapter illesztőprogramjának a verzióját és jegyezd fel. Újraindítás után, amikor sárga háromszöggel van jelölve, akkor megint nézd meg az illesztő verzióját. Amennyiben a windows kicserélte egy rosszul működő másikra, akkor küldök neked egy módszert, hogyan lehet fixálni egy adott drivert, hogy a windows update ne tudja lecserélni.
-
cekkk
veterán
válasz
szaboi6512 #39069 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a segítséget.
De sajnos akkor is ez a hiba fogad -
cekkk
veterán
Sziasztok,
Csatolok egy yotube videót a hibáról [link] , letöltöttem a drivert az asus oldaláról eltávolítottam az eszközkezelőből és wan wifi, kikapcsolom a gépet és pár perc múlva újra be akkor megint nincs wifi és hiányzik onnan a jele
Ez mitől lehet még? -
cekkk
veterán
Sziasztok,
Az egyik ismerősömnek van egy vivobook s14/s15 gépe win 11 van rajta.
Azt csinálja a gép, hogy hol látszik a tálcán a wifi hálózatok jele hol nem, van, hogy az ujra indítás után lesz hálózat van, hogy nincs és a sehol sem találom meg. a beállításokban sincs benne ilyenkor a wifi-s hálózat. Mi lehet ilyenkor a probléma? Segítséget előre köszönöm -
zoltaneger
junior tag
Köszönöm szépen. Remélem nem fog ismétlődni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
zoltaneger #39061 üzenetére
Nem vagyunk látnokok,
de ha nem ismétlődik, akkor nem. -
válasz
zoltaneger #39061 üzenetére
Szia. Ez vmi sw bug volt.
-
cs.zs.
veterán
válasz
zoltaneger #39059 üzenetére
Szia,
semmi, biztos frissített és elakadt.
Van ez így néha. -
zoltaneger
junior tag
Sziasztok!
Ma reggel bekapcsoltam a laptopom az ujjlenyomatig eljutottam, be is léptetett, viszont csak az egér fehér nyila volt a képernyőn teljes fekete háttérrel.
Kikapcsoltam majd vissza és utána rendesen működött.Mi lehetett a probléma?
Asus X1504ZA-BQ926W a típusa.
-
gyuri00
aktív tag
válasz
cs.zs. #39054 üzenetére
Igen,kár volt ennyire szétszedni mert ez a 58GB elég gyorsan elfogy most is ez volt a baj
Most hogy bekapcsolt lementek mindent és így csinálom ahogy írtad, de majd csak jövő héten még 1 napot nem akarok ezzel tölteniNekem a driverrel se hozta be a meghajtókat, de a Biosos megoldással működött
-
cs.zs.
veterán
válasz
gyuri00 #39050 üzenetére
Ha még ettől is több partició van, akkor mégrosszabb a helyzet, magadnak bonyolítod túl.
Azt az SSD-t bele kell tenni egy USB-s külső tokba, és egy másik géppel leszedni róla mindent ami fontos. Utána a telepítéskor minden particiót visszatörölni, és 100 GB-tól nagyobbra kell telepíteni a windowst. Itt van az én gépem [kép] , és amint azt láthatod, a Windows csak ~30GB [kép] , de a többi összetevővel együtt simán 80GB-ra hízik a C.
Ha az egy fiatal Intel gép, akkor valóban kellhet a 39049-ben Szaboi6512 által említett
Intel Rapid Storage Tehnologies driver. Megoldás a linkelt videóban. De valóban, ha valaki nem jártas ebben, feladhatja a leckét. Kérj ("jelenlétes") segítséget! -
gyuri00
aktív tag
Nah sikerült
a windowsnak egy másik verzióját telepítettem (home helyett pro-t) így betöltött egyből minden gond nélkül, legközelebb akkor lementek mindent és formázok minden meghajtót mert ugyanazt a verziót nem engedi telepíteni, közömön a segítéseket szép napot mindenkinek
-
szaboi6512
őstag
-
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39049 üzenetére
A viedó alatt van egy link de nem találja a drivert
Ahhoz sem értek, de akkor ma pihenő marad és holnap szerviz reméljük megtudják oldani
Köszönöm mindenkinek azért a gyors segítségét
-
-
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39047 üzenetére
Annyi még a telepítés előtt a biosban a VMD le kellett tiltani mert ha engedélyezve van nem látja a meghajtókat,
Intel RST driver -t kell felmásolni a telepítő médiára és mikor kéri betallózni neki és látni fogja.
[link]Úgy hogy tudom lementeni ha nem lép be a windosba?
Live linux például egy mód erre.
Nem vagy képben sajnos, valami ismerősöd nincs aki tudna segíteni...? -
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39046 üzenetére
Most formáztam azt a meghajtót amin a Windows volt utána töröltem utána engedte törölni az 523mb részt is
De most a telepítés végén ezt dobta ki [link]
Annyi még a telepítés előtt a biosban a VMD le kellett tiltani mert ha engedélyezve van nem látja a meghajtókat, de ez másoknál is elfordul ahogy olvastam
Úgy hogy tudom lementeni ha nem lép be a windosba? -
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39045 üzenetére
1 lemez 2 felé partícionálva?
Az 523 mb partíciót törölni sem engedi?
Attól kéne megszabadulni, azt gondolom..
A 4. meghajtót ne bántsd...
De vélhetően a megoldás az lesz ha lemented a 4. meghajtót, ha teheted, és törölsz mindent addig, hogy csak 1 lemez legyen látható.
Az 58.6 GB partíciót mentsd el valamire(Külső tárhely).
Szerintem ez lehet a megoldás. -
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39044 üzenetére
[link]
Igazából így néz ki a C meghajtóra szeretném telepíteni azt formáztam és úgy raktam fel de ezt a hibát írja mindig, egy lemez van csak a többi partíciót nem tudom formázni mert azon maradtak adatok
Igen végéig ment utána újra indult és eddig jutott
523mb részt nem engedi formázni a többit igen -
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39043 üzenetére
Ha formáztad annak elég kéne lennie.
De telepítéskor is megteheted hogy törölsz minden partíciót.
De figyelemmel a lemez betűjelére, elnevezésére.
Vagy csatlakoztass le minden más lemezt a telepítés idejére, akkor baj nem lehet.
Mikor telepítettél végig ment a folyamat, befejezte? -
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39042 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod, és ezt hogy tudom megtenni? ahová telepítem azt a partíciót formázatam de a többin rajta vannak az adatok így azokat nem tudom
-
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39041 üzenetére
Meg kéne tisztítani azt a lemezt amire telepítenél, és úgy megpróbálni.
Törölni mindent és úgy feltenni, itt valami összeakadhatott...
Windows Boot manager alól kéne bootolnia, a telepítő médiára csak az első restartig van szükség, ameddig felmásolja a fájlokat.
A hibaüzenet is erre utal, hogy nem tud bootolni. -
gyuri00
aktív tag
válasz
Pyttawrx #39040 üzenetére
Igen végig ment de azóta újra tettem még egyszer,először a inaccessible boot device hibát hozza ki,utána pedig 0xc0000001 hibára hivatkozik de csökkentett módban se indul el,
nem volt konkrét probléma csak annyi felesleges program volt már telepítve gondoltam így hamarabb végzek -
gyuri00
aktív tag
Sziasztok
Ma újra tettem a win és nem sikerül betölteteni a Windowst, 0x0000001 hiba üzenet jön, mit lehet ilyenkor tenni? Köszönöm Asus expert bookom van -
sirály69
őstag
-
Hitch
senior tag
válasz
szaboi6512 #39031 üzenetére
Kipróbáltam. Idővel jelzek változott-e valami.🙈
Köszönöm szépen.
-
sirály69
őstag
válasz
donjohnson #39032 üzenetére
Rendben
-
szaboi6512
őstag
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
A csapolt képes hibaüzenet miatt szeretnék segítséget kérni.
Random feldobja és kétszer egymás után kell leokéznom. Rengeteg videót láttam a neten a megoldással kapcsolatban de haszna egyiknek sem volt......
-
sirály69
őstag
válasz
donjohnson #39022 üzenetére
Kedves eddigi segítőim!
Megtaláltam a kezelőben és kikapcsoltam, de sajnos ugyan úgy kékhalál amint hang jönne a füles felé…
windows rendszerhangra is kifagy az egész. Kiprobálom másik fülessel…
Köszönöm az eddigi segítséget!
Más ötletek? Ugye ott van még az az egyéb blutooth eszköz is aminek nincs drivere… -
teptep
senior tag
válasz
donjohnson #39024 üzenetére
Szerintem Ő is azt látja amit én. Win11 Pro 24H2 (26100.2605). Vezérlőpultban az Eszközök és nyomtatók feliratra klikkelve automatikusan a gépház nyílik meg, azon belül a Bluetooth és eszközök menüje. (Lassan ki akarják nyírni a vezérlőpultot, és mindenkit a gépházba terelnek.)
-
sirály69
őstag
válasz
donjohnson #39022 üzenetére
Win 11-ben nem találom....
-
donjohnson
addikt
válasz
sirály69 #39018 üzenetére
menj be a Vezérlőpult / Hardver és Hang / Eszközök és nyomtatók-ba.
ott pedig jobb klikk a Jabra fülesen.
a Szolgáltatások fülön vedd ki a pipát a Remote Control (távvezérlés) vagy Remotely Controllable device mellől (távvezérelhető eszköz).
azért crashel mert vannak rajta távvezérelhető gombok és az a videolejátszó program nem támogatja amivel használod. nekem ugyanez volt a bose fülessel és a pipa kiszedése megoldotta. -
azbest
félisten
válasz
sirály69 #39018 üzenetére
az eseménynaplóban esetleg lehet árulkodó bejegyzés utána... plusz a kékhalálnál is lehet ír valami hibakódot.
A gépedhez egyébként bios upate is jött ki a napokban, nem tudom az számít-e.
Mediatek bluetooth driverből az van fenn, ami a weblapon is?
https://www.asus.com/supportonly/m5406ua/helpdesk_download/ -
sirály69
őstag
A gépem : Asus Vivobook S14 M5406UA
Ma egy problémába futottam bele:
Videót szerettem volna nézni bluetooth fülessel(Jabra Elite 85T).
Csatlakoztattam a géphez. Majd video elindítása után kékhalál...
Többször próbáltam..., ugyan ez lett az eredmény.
Ha nincs füles csatlakoztatva nincs gond a lejátszással.
Minden driver a Myasus szerint a legfrissebb, de van egy "egyéb eszköz" ez mi lehet?
Mi lehet a gond és hogyan tudom megoldani?
Előre is köszi minden segítséget!!!
-
SaiiiD
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Asus Rog G512LI noti.
A 6-7–z-h-n-u-j-m billentyűk nem működnek.
Például egy R billentyűvel nyomom le bármelyiket a felsoroltak közül akkor működnek. Esetleg valami megoldás létezik vagy az egész billentyűzet cserés? -
sYs
tag
Sziasztok!
Szemezek egy ASUS ExpertBook B5 notebookkal, de nagyon nem találok erről a típusról megbízható teszteket. A konkrét típus amit kinéztem B5404CMA-QN1020.Érdeklődnék, hogy használ-e valaki ilyen vagy hasonló típust és ha igen mi a véleménye a minőségével kapcsolatban? Engem elsősorban a fizikai megvalósítás érdekelne, tehát mennyire bírja a strapát, mennyire van rendben összeszerelve, megfelelő-e a hűtés, kijelző zsanérja. Nincs szoftveres gondja? Pl driver, bios?
Nincsenek túl jó tapasztalataim ASUS notikkal, de ez a típus látszólag nagyon kedvező ár/érték aranyú és állítólag üzleti felhasználásra készült, tehát remélném hogy jobban van összerakva mint pl egy Zenbook.
Köszi mindenkinek aki hozzá tud tenni valamit!
-
peet05
aktív tag
válasz
milkabrams #39011 üzenetére
Armoury Crate-ben a GPU Mode-nál próbáld meg az Ultimate opciót.
Hátha úgy nem fog váltogatni.
Ez melyik típus pontosan? CPU? Táp, W-ban? -
cs.zs.
veterán
válasz
milkabrams #39008 üzenetére
Amit a 38985-ben írtam, azt beállítottad?
-
Még egy apróság a driverekhez-mindig rendszergazdaként kell futtatni-telepíteni ezeket.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest