- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #36799 üzenetére
Ha kell a power,manualban felcsavarsz mindent maxra
En perfomaceban jatszok mindig,valamelyik nap probaltam a turbot,sokkal tobbet nem hozott.Ilyenkor ugye jobban melegszik a ventik is hangosabbak,igy inkabb maradok a megszokottnal.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36798 üzenetére
Hiszek neked
Akkor nálam marad az optimised, kapcsolja amikor kapcsolja. Amúgy nem lenne rossz egy gomb ami mindkettőt kapcsolja egyszerre Turbo+Ultimate ha kell a power.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36797 üzenetére
Ha Armouriban átrakod Ultimate be akkor a Windows nem is fogja látni az integráltat és ugyanez fordítva ECO ban is. Nézd meg feladatkezelőben, ha nem hiszel nekem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36793 üzenetére
A játék az ok, azt vágom, de windowsban is ugyan ez a helyzet? ott se váltja le?
Ha 24/7 a dedikált megy akkor az nálam a melegedés miatt nem lesz jó. -
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36792 üzenetére
Esetleg meg ccleaner,van 14 napos probaverzioja a pro valtozatnak,abban van driver kereso.En most ezzel is talatam frissiteni valot,pedig megvettem a driverfix nevu cuccot az meg semmit nem talalt
-
exchanged13
kezdő
Nálam a helyzet még mindig ugyanolyan szar… 😂😂😂
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36791 üzenetére
Mondtam már.!
Az Ultimate módban, kikapcsolja az integrált kártyát és csak a dedikált megy ezzel is nyerve némi FPSt. Kikerüli az integráltat.
-
exchanged13
kezdő
válasz
HartgeH3-2.8 #36791 üzenetére
Na mindjárt meg is nézem amiket mondtál. Max bescreenelem az eredményt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36790 üzenetére
Driver Booster (IObit) , nekem az 1000 éves laptopot is mentett meg amihez már nem volt semmi, egy próbát megér, ha más nem az ingyenessel megnézni mit talál. A virágboltban pedig el tudod érni a full-t ha tetszik. [link] Sokszor hasznos tud lenni. Nem egyszer oldott meg külsős gépeknél driver problémát ez a cucc.
AC
Most kicsit elbizonytalanodtam én is Ultimate ügyben. Ez most azt jelentené, hogy a gép folyamatosan a dGPU-t használná, és az iGPU teljesen OFF? vagy ha nincs terhelés, attól még kikapcsolja ugyan úgy?Nekem eddig az optimised vált be.
Lalikirály, Dolby
Nálam a felület még mindig ugyan az, hol tudnánk a verziószámokat egyeztetni? -
exchanged13
kezdő
válasz
HartgeH3-2.8 #36789 üzenetére
Értem köszönöm. Minden up to date.
Már azon gondolkozom hogy mindjárt beküldöm nektek az összes illesztőt ami rajta van, minden szir szar beállítást. Már annyira kapar az ideg 😂vagy esetleg van olyan driver kereső ami tüzetesen átnézi a gépet?
A biosom másfél hete lett frissítve amikor felraktam a win11-et
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36785 üzenetére
Az iGPU az egy nagyon hasznos jószág pedig. Ezekben már mvaa jó szinten van. Simán nézem a filmeket, youtube videókat minden szir szart és a dGPU meg se mozdul. Nem melegszik a gép sem annyira ilyenkor. Radeon software mindenképp kell, és szerintem ezt ki offolni sem tudod, mert úgy is vissza fogja magát tenni. AC-ben tudnál adni neki egy ULTIMATE pofont, ami kikapcsolja, de az meg nincsen. AC-n belül is minden up to date? Mert ott is szokott lenni egy rakat frissítés állandóan.
Az AMD mindig is jó volt az iGPU-ban, ezt nem is lehet tőle elvenni.
Szerk: BIOS-od mikori?Szerk:
Lalikiraly
Ez nekem egy teljesen új felület, én ezt fel se ismerem. Mindjárt ránézek. Mindenképpen szoftveres nyűg lesz , rendszeresen probléma van vele. Amúgy baromi jó cucc amikor működik egész más élmény a film/zene. Nekem mostanság nem volt gond vele -
válasz
HartgeH3-2.8 #36784 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36781 üzenetére
Grafban amugy se tul eros ez a ket jatek.Probalni kellene ujabbakat esetleg.Nekem is ugyan ez a felszereltsegu volt a rog elott az acer nitrom,de szepen vitt mindent,nem volt gond a grafikaval.Csak a 14” miatt valtam meg tole.Windows melyik van rajta?Esetleg meg egy full ujratelepites 10-es verzioval,asus oldalarol leszedni az osszes drivert,chipset stb(eleg csak az nvidia driver az amd-s integraltat hagyad).Directx meg amik kellenek a jatekokhoz szoftvereket feldobni.Sajnos ez ilyen,biztos valami ilyen gond lesz,szoftveres nem hardver.
-
exchanged13
kezdő
Az AC-t ma újratelepítettem (3GB-os verzio).
Az Nvidia Control Panelben beállítottam mindent azóta.
Az Ultimate továbbra sincs ott, Optimized moddal még szarabbul fut a játék.
múltkor a dying Light, majd az AC Valhalla az elején szépen futott majd hirtelen napok után közel sem futott olyan jól.Elegem van, hogy nem lehet sehogysem kiirtani az iGPU-t. Szerintem az zavar be neki..
jut eszembe, az AMD Radeon Software szukseges egyaltalan? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
exchanged13 #36760 üzenetére
Az Armoury Crate GPU PowerSaving az Opimized legyen szerintem. Ultimate ott kellene legyen nálad is pedig. Próbáld meg az AC uninstallerrel leszedni, és feltenni a legújabbat, de a weboldalról. Nvidia control panelben adjál neki globálisan egy "minőségi" beállítást mindenre. Ha azóta jött ki WHQL told rá azt is. Érdekes jelenség, ilyen még nem volt, hogy beállítod high-ra aztán nem high. Mondjuk én abba a korszakba nőttem fel amikor MINDENT butítottunk az fps kedvéért, így elsőre én nem tudtam mit kell nézni
Szerk: Ja és hiba esetén a Geforce Driver install, az clean install mindig ugye?
Mert ha express, akkor olyan mintha nem csináltál volna semmit.Remélem sikerül, nem a gép hibája. Annak tudnia kell könyökből.
Lalikiraly
A DTS Audioval volt egy olyan, hogy C-Media bug, lejött vagy 50 ezerszer mire végre jó lett, és nem dobta fel többet. De onnantól működik.
Amúgy mi vele a gond hibát ír ki leáll vagy mit csinál?
Lehetséges megint elbénáztak valamit. Nézd meg win update-ben nincs e beragadva. -
exchanged13
kezdő
De az az érdekes, hogy másoknak ugyanilyen konfiggal minden simán megy…
-
válasz
exchanged13 #36781 üzenetére
Hát hallod sajnálom. Egyszer össze kéne futni és összeegyeztetni a két gépet, már csak kíváncsiságból.
Kérem jelentkezzen valaki, aki meghekkelné nekem a DTS Ultrát.
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36780 üzenetére
Nekem azota semmi nem valtozott. Mindent megcsinaltam amit mondtatok. Már lassan ott tartok, hogy bánom a gamer laptopot.
a BIOS úgy kuka ahogy van, le vagy korlátozva.. csalódott vagyok nagyon..
szenvedek a játékokban.. kiadtam tavaly 460ezer forintot egy közepes laptopra ami egy minecraftra jó.. -
válasz
exchanged13 #36769 üzenetére
Akkor nem szóltam... Megy a szopóroller. Nekem a DTS audió nem megy.
Próbáltam az audió rendszer hibajavítást, leszedtem a realtek drivert. próbáltam már mindent, nem megy. -
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36777 üzenetére
Nem tudom ezelott volt e az ultimate lehetoseg.Az is lehet nem tamogatott a gepeden.Most letoltottem a 3Gb-os armouryt,telepitesnel kilehet valasztani a komponenseket,ott szepen vegigmesz,amiket tudod,hogy vannak a gepeden vagy melle eszkozok kipipalgatod.Esetleg meg probald ki ujratelepiteni de ne a lite packaget hanem a fullt.Telepites elott torolni kell a mostani armouryt,restart utan meg a letoltottet telepitheted is.
-
Gubu0101
veterán
Amúgy épp most jött az 523.03 nv driver
-
peet05
aktív tag
válasz
exchanged13 #36773 üzenetére
Ezt még megnézheted, hátha:
[link] -
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36771 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
Mondjuk ez az uefi bios is egy elcseszett valami,hogy ennyire butitott meg zart.Mennyivel egyszerűbb lenne,ha olyan lenne mint az asztali gépeknél és azt állítanál be benne,amit csak akarnál
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36768 üzenetére
2 hete telepítettem újra csórót..
-
válasz
exchanged13 #36764 üzenetére
Figyi megmondom őszintén, szopás de én újrahúztam a gépet és nem elhet összehasonlítani, gyárilag annyi fos települ, amit az életbe nem fog használni az ember... Szívás mert fél nap, nap rá tud menni finomhangolással. Én melóba az irodába behoztam és had menjen... Ráadásul csak mobilnettel tudtam, mert nincs se vezeték se wifi lehetőségünk itt. Őskőkor van csak.
-
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36766 üzenetére
Köszönöm. Mindenből a legfrissebb mint ahogy írtam... Én is folyamatosan kutatok
-
A GPU profilt váltást egy alkalmazás akadájozza meg. Az epic games launcher is megfogja. ott van alkalmazások bezárása. De a Standard esetében az Aromoury beállítások határozzák meg melyik videókártya mit dolgozzon. Az optimizednél meg ha jól tudom a Windows.
Az Ultimate az pedig kikapcsolja az integrált kártyát. Az ECO meg a dedikáltat. -
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36764 üzenetére
Directxből,mindenből új van?Olyan a grafika,mintha az integráltat használná.Nézelődök közben,találok e valami beállítást nekem,ami esetleg nálad ki vagy be van kapcsolva és amiatt van ez.
Armourybol melyik verzió van neked?5.6.3.0 a legújabb -
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36762 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36760 üzenetére
Azt ugy lehet,hogy atvaltod masikra,probald ki az optimizeden.
-
Gubu0101
veterán
válasz
exchanged13 #36749 üzenetére
Lehet az integralt vga-t hasznalja.Profiloknal van egy olyan,hogy standard gpu mode,azt probald meg kikapcsolni es ugy inditani.Nem biztos csak tipp,most nem vagyok gep kozelben,hogy megnezzem mi is az.
-
exchanged13
kezdő
válasz
cs.zs. #36757 üzenetére
Már régóta nyomozok, hogy miért nincs erő a kicsikében. Minden lehetőség adott lenne neki pedig. Van ötleted esetleg, hogy mit nézzek még meg vagy hogy hol turkáljak?
Már arra is gondoltam, hogy a prociba integrált videókártya kavarhat be?
Mindjárt ráeresztem a FurMark GPU stressert a videókártyára, megnézem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
exchanged13 #36755 üzenetére
Megfordítottam őket.
99% akkor jó, ha nem akarod hogy turbózzon, később leveheted oda, pár fokkal hűvösebb lesz a gép. Sőt! Akkuról úgysem játszol, ott mindig leveheted pl 60-ra, 70-re.
De amíg nyomozás van, hogy miért nincs erő, minden hadd legyen maxon -
exchanged13
kezdő
válasz
cs.zs. #36754 üzenetére
Így volt eddig is. Mindig minden egyes játékot automatiksan nagy teljesítményűre rakok.
Nem tudom gyerekek mi állhat a háttérben.. Ötletem sincs.Megfordítottam őket.
Zavaró, hogy a neten nézek benchmarkokat, mindenkinél olyan szépek a játékok ugyanezen a konfiggal.. de nálam egyszerűen borzalmas
-
cs.zs.
veterán
válasz
Első körben én arra gyanakodnék (hogy akár egy háttérben befrissülés miatt) a windows energiatakarékos módban akarja futtatni azt a játékot.
Nézd meg hogy változik-e, ha fixen nagy teljesítményre rakod a windowsban.
Ehhez némi segítség, képekkel ebben a hozzászólásban.
Hátha...
Nabazz...
Telepről 100% lehet a proci, de hálózatról csak 99?
Fordítsd már meg -
exchanged13
kezdő
válasz
Lalikiraly #36751 üzenetére
A prociról. Tegnap vettem észre, hogy a proci overclockolja magát folyamatosan, 4,2 Ghz-en és 83-88C-on pörgött üresjáratban is. Tegnap állítottam be az energiasémánál, hogy ne pörgesse magát csatolok képet:
Effekt Blur? Hol tudom ezeket megtalálni? Az Nvidia Control Panelemben is hiányzik rengeteg de rengeteg beállítás:
Mindenből a legfrissebb driver van fent.
GameReady Driver a legfrissebb, AMD Software: Adrenalin Edition legfrissebb, AC legfrissebb, MyAsus legfrisebb -
sewente
tag
válasz
cs.zs. #36750 üzenetére
Szia.
Köszi a felvilágosítást.
Igazából irodai alkalmazásokat futtatnék főleg róla, böngészés. Néha egy kis photoshop vagy ArchiCad, de nem ez lenne a fő irány. Van asztali gépem, ez csak ha úton vagyok, vagy az asztalimtól távol, akkor lenne használva. Egy külön egeret azt szerintem vennék azért hozzá még. -
válasz
Nekem gyanús hogy a videókártya beállításokban valami effekt blur ilyesmi lehet. olyan elmosott nem mindenhol szerintem. a proci nem erőlteti meg magát
-
cs.zs.
veterán
válasz
sewente #36747 üzenetére
Szia,
először is, UM...=AMD, és az UX...=Intel
kis hazánkban (hivatalosan) UM5302-t tudsz venni, és UX5304-et.
Az AMD-s variációban kicsivel nagyobb az akku (67Wh) mint az Intelben (63Wh), meg amúgy is egy kicsivel kevesebbet fogyaszt, kapható belőle Ryzen-5-6000 és Ryzen-7-6000 is, vélhetően ezekkel érhetsz majd el nagyobb akkus üzemidőt. Az i7 sosem volt olcsó, most sem az, ha esetleg neked fontos, akkor ennek vannak gyorsabb USB-portjai.
Mindkettőben ugyanaz a 60Hz OLED panel van, és mindkettőben LPDDR5 16GB ram, ami a későbbiekben sem bővíthető. Egyformán 65 Wattos USB-C töltőjük van.
Mi a cél? -
exchanged13
kezdő
Sziasztok. Remélhetőleg sikerül megoldást találni a problémára. Már régebben írkáltam ide a topikba különböző teljesítmény problémák miatt. Na de, ez egy teljesen új jelenség.
ASUS ROG STRIX G713IE
CPU: AMD Ryzen 7 4800H 2,9GhZ 8cores
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 4GB DDR6
RAM: 16GB
TÁRHELY: 1TB SSDA probléma tehát az, hogy borzalmas a játékok minősége. Hiába állítom be a játék grafikáját High-ra, egyszerűen olyan mintha mégis lowon futna a játék.
csatolok is pár képet a problémáról:
Először a Ghost Recon Wildalnds-nél próbáltam, majd a Just Cause 3-al:
Illetve játék közben ezt mutatja az Armoury Crate:
Nem tudom, hogy a képek mennyire adják vissza azt a borzalmat amit látok a játékokban. Az elsimítás teljes hiánya, lassan töltenek be a textúrák..
Előre is köszönöm szépen mindenkinek!
-
-
sewente
tag
Sziasztok!
ASUS Zenbook S 13 OLED UX5302 vagy UX5304 közül melyik javasolnátok inkább?
Ér vagy tud annyival többet a 2023-as model?Köszönöm
-
Na srácok, már másodjára húzom újra a gépet.
A bluetooth ugyanaz a hiba.
A DTS nem működik és a dedikált kártya eltűnt.Az intel frissítő nem talál semmit minden driver fent, egy ismeretlen eszköz. Az armoury sem települ fel...
Na ilyenkor mi van?
-
-
F4Zi
tag
válasz
azbest #36743 üzenetére
Ez nyert.
Bevallom, nem szép dolog, de leszedett aljú laptopnál (elektromosan elszigetelt helyen es szigetelt eszközzel) megbirizgáltam a monitor felé tartó kábelt, és pár próbálkozás után visszajött a kép.Szóval vagy a kábel maga, vagy az alaplapnak a kimeneti csatlakozója lesz a "ludas".
Bár egyiket sem biztos hogy egyszerű cserélni, legalább megvan a baj. (Alaplap csatit gyanítom csak alaplappal együtt lehetne, szóval első körben biztos hogy a kábel lesz javítva, és reménykedek hogy az volt.
Jár a virtuális viszkikóla mindenkinek, köszi szépen a tippeket
-
azbest
félisten
valsz a gép alját kinyitva, ha a kijelzőhöz vezető kábel nincs kicsúszva, akkor már te magad nem nagyon tudsz rajta javítani. A kijelzőben lévő vége a kábelnek jellemzően forrasztott, szóval azt lehet jobb, ha nem bontogatod te.
(jajj látom videón ez sem az okosan összerakott fajta, hanem a szalagkábelekre is kell vigyázni. vigyázz, mert valamelyik videónál le van ez hagyva és ha olyan lendülettel nyitod ki, akkor letéped a kábeleket, amit a másik videóban külön kihúz [link].
Ha alulról van fordítva van előtted az akku, akkor a jobb ventinél körbemennő kábel végén lévő csatlakozó, amit kiköt, az lehet a videójel ) -
F4Zi
tag
válasz
Jarod1 #36741 üzenetére
Mindent IS updateltem közben, gyártó honlapjáról az összes létező drivert felraktam, windows 10 a lgfrisebb lett, és minden updatelve a windows update-ek közt, valamint ment rá egy bios update is. (legfrissebb bios a gyártó honlapja alapján 2021.06.30-i, frissebbet nem találtam sehol. asus g531gu-AL060)
Device managerben már nincs ismeretlen eszköz, meg úgy alapvetően minden rendben-nek tűnik szoftveresen. Sajnos a probléma fennáll.
Köszi szépen az eddigi tippeket
Annyit fogok még most csinálni, hogy amennyire itthoni eszközeim engedik, megpróbálom annyira szétszedni a laptopot, hogy legalább ha szemmel látható kontakt hiba van, akkor azt lehet tudom orvosolni.
3-4 éve egyszer sikerült egy komplett kijelzőt cserélnem egy gépen, ennyi talán még menni fog. Ha valakinek van valami tanácsa ezügyben azt még szívesen fogadom. Egyébként most belevetem magam a youtube disassembly videók világába -
válasz
Pyttawrx #36739 üzenetére
De külső képernyőn nem fog tudni BIOS ba lépni. Azért írtuk, hogy próbáljon meg egy frissítést.
De veled értek egyet, kábel LCD vagy VGA hiba lesz az. És erős a gyanúm, hogy alaplapi VGA bár azt sem tudjuk a beépített LCD nélkül kideríteni, ugyanis a külső kijelző a dedikált kártyával megy. Hiába kapcsolod ki vagy valami. Nálam is így van.
-
válasz
cs.zs. #36736 üzenetére
Persze,
Először is a külső kijelzőt fixre beállítani, hogy az legyen az elsődleges.
Chipset driver és frissítések.
A store is szedhet le olyan driver vagy progit.
Aztán BIOS.
Ha akkor sem, akkor külső képernyő lehúz és bedugni egy bootolható pendrive ot. Ha akkor sem akkor szervíz.
Ezt fél óra sem és ki lehet deríteni. -
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36735 üzenetére
Hát oké. Most a távolból nem tudjuk mi a baj, de ezeken a lépéseken végig lehet menni, és nem kell hozzá pénz...
Csak majd soksok vizkikóla a bandának 😉 -
-
cs.zs.
veterán
Szia,
sajna lehet kijelző hiba is, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Mostanában a windows frissítések rendre kib.sznak a néppel. Sokaknak eltűnik valami. Valakinek a hang, valakinek a fényerő állítás, nekem a wifi, stb.
Bios frissítés kell, és chipset driver. Ott van az eszközkezelődben a sok ismeretlen eszköz.Katt a windows update-re, és azon belül a választhatókra. Gyanús hogy ott állnak sorban, és várják hogy letöltsd.
Intel UHD-ból most ne a legfrissebb legyen, hanem ami a gyártó support oldalán az alapértelmezett! -
Driver hibád biztos hogy van chipset szinte biztos hogy nincs fent, azért nem ismer fel sok cuccot. Ha lehúzod a HDMI kábelt akkor sem jön be a POST képernyő? a BIOS nem fog bejönni külső kijelzőn, mert azt ott még be sem kapcsolja.
Lehet az integrált videókari adta meg magát, mert a külső kijelzőt a dedikált kártya hajtja meg.90% hogy LCD hiba lesz az. Esetleg szét kell szedni és a szalagkábelt megmozgatni, lehet az szakadt el, vagy kijött a helyéről, bár arra igen csekély esély van.
-
F4Zi
tag
válasz
Lalikiraly #36730 üzenetére
-
F4Zi
tag
válasz
Pyttawrx #36729 üzenetére
Se asus logo, se bios. Bootoláskor is ez a sötéten világítás megy, semmi más. (Biosba pedig tv-n keresztül sem rudok belépni)
Tv még mindig rá van dugva hdmi-n, azon fotóztam ezt. Ott 2 kijelzőt lát.
Nem lehet valamilyen driver/optimus probléma?
(Legfrissebb nvidia meg intel 630 driver is fent van, nemrég tettem újra a gépet) -
-
F4Zi
tag
Sziasztok!
Az imént a laptopom használat közben egyszercsak kikapcsolta a kijelzőjét. A beállítások között azt írja a gép, hogy megy még a laptop monitora, és a csatolt képen is próbáltam úgy lefotózni, hogy a "Duplicate the displays" opció van kiválasztva.
A gép egy Asus G531Gu, 1660ti 9300h, pontos korát nem tudom mert használtan vettem. Bejön a kijelző a gépen de "nagyon sötét kék"-en világít (nem full fekete, áramot kap, csak sötétkéken világít)
Többszöri kikapcsolás és újraindítás után is ilyen, és az Asus logo sem jön be bootoláskor (akkor is konstans sötétkéken világít)
Valami csatlakozási hibája lehet, vagy valami szoftveres, vagy egyéb?
Elnézést ha ez nem a jó fórum topic, most így telefonról csak ezt találtam, hogyha valaki tud jobb topic-ot, kérem mondja meg hogy keressek rá. Ez az első hibás(nak tűnő) laptopom. Valakinek van valami ötlete esetleg?
Köszi,
Ádám -
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36725 üzenetére
Az ugy eleg furan all.Ranezek mar majd en is az enyemre,sose figyeltem ezt
Esteleg meg a gaming notebook topikba kerdezra,akad par szakember. -
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lalikiraly #36722 üzenetére
Van mar egy ideje.Engem egy ido utan zavart,hogy kobaszolt lesfol azt ki is kapcsoltam
-
Az Armouryt ha újra rakjátok akkor mellé már nem csak az AURA telepíthető, hanem egy házi jószág is! Valami szájber egér féleség
Elég vad valami
Mászkál a képernyőn, néha kiír üzenetet. Bekapcsoláskor köszön, ad tanácsokat, meg szól, ha merül az akksi
És pár dolog állítható is rajta.
Régen hasonló volt a ship nevű virtuális képernyő birka.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36715 üzenetére
A vezeték nem tetszett benne.
Össz vissz ennyi. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #36718 üzenetére
OFF
Nagyon szeretem én is, nehezen engedem el, az M3 Gen II elvileg csak 5mm-el hosszabb annyit talán elbírok. Nem szeretem az ordenáré nagy bumflák púpos egereket. Mondjuk pont rossz a szög a fotón de tudjuk , hogy ez nem egy nagy egér. Látszik mennyire rondán kopott meg a műanyag, de hát ilyen ez. Esetleg szétszedni megcsiszolni fene tudja, és még mindig ott a mikrokapcsoló, probléma.
Ezt javították volna a G203-ban?ON: Az M3 Gen II viszont hasonlóan nem túl nagy közepes méretű egérke. Sehol nem kapni nálunk. Állítólag 25 dollár környéke. Mutatósabb, és nem sokkal nagyobb mint testvére a Gen I. Talán még elférne..
Ja és antibakteriál bevonat, 59 gramm!!!
IP nem tudom hanyas szabvány, mondjuk abba nem hiszek, de...
Nem rossz! -
cs.zs.
veterán
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Mikulásbá #36716 üzenetére
Igen sajnos most ismét előjött, hogy kettőt kattint egy helyett. De valamiért megoldja ha ki porszívózóm elég alaposan, és sűrített levegővel is kifújom. Utána megint jó egy darabig. Ettől eltekintve én nagyon szeretem a kis szarost.
M3 GEN I az Armoury II only W10
M3 GEN II már Armoury Crate és W10/11
Nem lehet, hogy ez vele a gond?Viszont én GEN II M3-at sehol nem találok, csak az Asus honlapon. [link]
Aqua szerint ez lenne a GEN II, csak nem képesek kitölteni a lapját rendesen, és a usernek kell érdeklődni meg nyomozni. [link] -
válasz
HartgeH3-2.8 #36715 üzenetére
G102-t ne, a kapcsolói nem bírják sokáig. Inkább a G203.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #36713 üzenetére
Minden esetre tehetséges alkatilag, én azonnal felvenném, de csak régi gépeket adnék a kezébe, vagy nem ide témába vágó dolgokat. Viccet félre, egyébként ügyes volt
Inkább ez mint amikor a gombot képesek megnyomni és ennyiLalikiraly
Mi nem tetszett végül a TUF M3-ban? Ahogy nézem méreteiben nekem passzolna. Logitech G102 környékén nézelődök méretben, mert nincs péklapát kezem, és hosszú ujjaim. A G102 is csak amiatt menne mert már megkoptak a gombok. A ROG STRIX IMPACT II ELECTRO PUNK amivel még szemezek de 20k-t nem tudom ér e , amikor a max dpi amit használok az 2000-2500, és az oldalán lévő recék miatt állna benne a dindzsa, azt kitakarítani esélytelen. A Razer deathadder sajnos nagy. TUF M4 Air sajnos nagy, pedig nagyon adná a könnyű súlya.Érdekes a GEN II kicsit már nagyobb és W11 [link] lehet itt már menne az Aura.
A GEN I viszont méretben kevesebb, nekem ez a tökéletes. 6k? Cukorka árban van.
Nem is értem. Most ez vagy best buy, vagy elnéztem valamit. [link] -
cs.zs.
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #36710 üzenetére
A kiscsaj ténykedése csak annyiban volt fura, hogy ramcseréhez nem vette ki az akkut, de a hdd-ssd-hez igen.
Kezdhetett volna az akku kivéttel. -
válasz
HartgeH3-2.8 #36708 üzenetére
Benne vagyok nyakig
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36710 üzenetére
Dettó!!!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
cs.zs. #36709 üzenetére
Én is úgy voltam vele, nem húzom le, mert az akksin lévő csatlakozó pöcök elbénázása nagyobb kockázat, ha azt elrontom véletlen megrántom, és letépem az fájdalmasabb. De tény, hogy lehetett benne némi rizikó faktor az akksi miatt.
Nekem amúgy már az antisztatikus zacsi is kicsit már városi legenda. Állandóan raktunk bele mindent, óvtuk féltettünk mindent a széltől is. Volt, hogy emiatt mondtam le vételt, mert az antizacsi nem volt meg hozzá. Pedig sose volt semmi gond belőle ha csupaszon volt egy kártya a dobozában. PC szerelés előtt hozzáértünk a vasradiátorhoz, és pulóverbe még véletlenül se szereltünk. Nem mondom, hogy nincs alapja, de utólag vicces.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #36707 üzenetére
"Az akksi kábelt én sem húzom le"
Pedig le kellene.
Ősrégi csotrogányoknál én sem foglakoztam vele, azok az atomvillanást is kibírják.
De ezeknél a zsenge újaknál, ahol már sokkal durvább tervezett elavulás van, mindig eszembe jut hogy akku kivét/lecsatolás után még egy powergomb megnyomás is hasznos lehet (teljes kisütés)...
A HDD-t nem féltem/sajnálom, de egy 40ezres SSD-t azért csakcsak... -
HartgeH3-2.8
addikt
Az akksit én se húztam le amikor bővítettem. Gondoltam jobb a békesség. Azt elrontom akkor el is intéztem volna a gépet. Csavarokat viszont szépen fent úgy tettem le ahogy a gépben volt, aztán vissza.
(Videóhoz): Emlékeztek még régi IBM gépeken (stb) voltak ilyen megoldások, hogy csak a lamellák értek egymásba, két pöcköt húztál hátra, és kijött az akksi. Én azt nagyon élném mai napig. Nekem ami benne van milka csak plussz súly.
cs.zs. Tehetséges volt minden esetre , minden oldalról.Lalikirály
Néhány játékot tesztelhetnénk, hogy aki idetéved, és ez a kategória érdekli tudjunk valamit mutatni. Valami újdonságot körbenézek hátha van. Tesztnek érdekes lenne. -
válasz
HartgeH3-2.8 #36705 üzenetére
Az akksi kábelt én sem húzom le. Sosem volt még bajom elektrosztatikus hülyeségből sem. Másrészt a csavarokat mindig ugyanoda rakom vissza, ahonnan kivettem
Szóval nekem is biztos jár a plecsni. Pont letojom.
-
cs.zs.
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #36705 üzenetére
Igazi csapkodnivaló a kicsike 😉
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem nézte meg melyik csavart hova, és nem húzta le az akku kábelt se
[link]
Süvegcukrot neki
-
-
válasz
HartgeH3-2.8 #36699 üzenetére
En írtam. Valamiert nem szinkronizálta a patkány világítast, csak a hibaüzenet. Közbe eladtam a mauzt. M4 et veszek helyette.
-
Smithy87
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #36699 üzenetére
Mondjuk nekem nem rémlik ekkora fps valski tesztelhetné
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest