- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Na emberek, örülök, hogy értem fáradtok, de nekem ez a szaturációs feszültség, meg ilyenek elég kínaiak.
Én amondó vagyok, hogy (gondolom már otthon vannak a led-ek, legalábbis remélem, hogy megjöttek) hétvégén összeállítom úgy, ahogy eredetileg kinézett volna zka67 szerint, és kiderül, hogy mi a helyzet. Vagy tönkre is tehetek így valamit? Azt mondjátok, hogy sokkal kevesebb áram folyik elvileg majd a led-eken, tehát igazából tönkre nem tudnék tenni túl sok mindent kevesebb árammal, nem?
Összeállítva meg majd amit kell, azt kimérem, hogy hol mekkora áram folyik, mekkora feszültség esik, és majd arra mondtok valamit, hogy mit kéne változtatni, szerintem így a legegyszerűbb.(#986) gyapo11: hát igen, az még nekem is megvan, hogy a 3mA ledenként, az nem valami sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest