-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tankblock #9354 üzenetére
Ilyen úri huncutságok nekem nem voltak. Alap heggyel forrasztottam eddig gond nélkül, amit adnak a pákákhoz. Ónból se tudtam, h van több átmérő. Amilyet éppen sikerült venni, azzal dolgozok.
Levegős forrasztóból meg a Yihua cuccai jók. Nekem ezt ajánlották legalábbis ebben az árkategóriában a hobbi elektronika topikban. Én egy 853D-t vettem, nagyon patent, minőségi érzetet kelt.
Attól nem tartok, hogy kínai. Olyan súlya van a DC tápegység miatt, amit egy valamire való hifi erősítő is megirigyelne.
De ha tartasz tőle, akkor bele kell nézni minden jó-e, feszes-e!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged