Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nálam a szenzorokat kezelő ESP-k WiFi-n kommunikálnak egymással. Nem javaslat, csak tényleírás.
Meg van olyanom is, ahol a neten lógó ESP32 szerver az összes bejelentkezett állomásnak elküldi bármelyikről érkezett adatokat, hogy az válogassa ki, mi kell neki.
Ezzel egyben a galvanikus leválasztás problémáját is megoldottam, mert pl. a K típusú termoelemeket olvasó panelok kezelését végző ESP táp megoldására hiába kaptam itt korábban egy csomó, jónak tűnő ötletet, egy se vált be, kénytelen vagyok akkuról táplálni. Még szerencse, hogy félévig csak hetente egyszer kell bekapcsolni, aztán egy félévig meg egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest