-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Tankblock #8650 üzenetére
Elsőre természetesen nekem is a táp volt gyanús, de erős külső táppal ugyanazt csinálja. Én nem mindig használok külső tápot, csak ha gond van. Tüskék természetesen beforrasztva, és a panel hátlapjára a külső táp csatija is. Bekapcsoláskor egy-két feltöltés gyakran sikerül, de ha egy óra múlva próbálom, sehogy se megy. Azért gyanakszom én is a baudrate stabilitására, amit az interneten is írtak, mert ha lerövidítem a csomagokat, akkor felmegy. Na, meg ha a kristályos USB-TTL átalakítót használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Bluetooth hangszórók
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest