Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Nekem kb 1.5 éve megy egy kinai nano klón. Egy egyszerű belépésjelző, magyarul egy read relé van rákötve és ha megszakad a read akkor egy dallamot játszik le egy piezón. Szinte minden nap megy, de estére kikapcsoljuk. Nálam nem az arduinoval volt a gond hanem a tápegységgel. Először egy olcsó kinai paneltáp volt, pár hét alatt kifeküdt, atán egy régi mobiltelefon töltőt tettem rá, kb 3-4hónap folyamatos működést az sem bírt. Most egy régi Casio fényképezőgép tápegysége van rákötve, na ez igen! Semmi melegedés,ez bírja amig forog a világ. Ezzel csak azt akarom mondani hogy egy rendszer csak akkor tartós ha minden alkatrésze minőségi alkatrész. Szerintem a kinai klónok is ugyan úgy bírják problem igazán akkor lehet ha pl 12voltos táppal hajtod, mert akkor a feszstab ic tud melegedni és nincsen rajta hűtőborda, tartós használat alatt túlmelegszik és ejti a feszt elég rendesen. Érdemesebb pont olyan feszülségű tápot rátenni amilyen fesz kell neki, az Unonak pl 9 volt, a Nanonak 3.3volt ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Facebook és Messenger
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest