Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Eszembe jutott egy probléma. Mégpedig az, hogy úgy tudom csak összeállítani a led-mátrixot (egyébként ehhez találtam tök jó leírást, már értem, hogy hogy lehet programozni
), hogy valamelyik pin-re 7db kék led jut párhuzamosan kötve. Ezt el tudja látni elegendő árammal az Arduino? Ezen a képen azt írják, hogy 40mA a max, amit tud pin-enként, viszont egy led-nek pedig 20-24mA kellene.
Valahogy meg lehet oldani külső áramforrással? Így lennének összekötve a mátrixban a ledek, viszont pár nem 1db led lenne, hanem párhuzamosan kötve 5, esetleg 3, 7, ilyenek...
(#835) tvamos: ja értem, akkor jó, mert már megrendeltem a DS3231-es modult.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest