- Olcsó táblával készül a OnePlus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASRock lapok általában
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én korábban ESP8266-ból a "fehér panelesből" forrasztottam be néhányat, azokat ma is használtam egy mérésnél, nem volt velük gond. Amikor már kezdtek terjedni, akkor már nem érte meg forrasztgatni, akkor kész Wemosokat vettem, de "üzemszerűen" a régi fehér panelosokat használom, mert azokkal van összerakva a mérés. Viszont ezeket egyfolytában huzamosabb ideig nem használtam még. Ami folyamatosan jár hónapok óta, az ESP32 DOIT panelon. Ez egy telnet szerver, ez hónapok óta jár, csak áramszünet esetén nem. A valamelyik internetes állomásról elküldött adatokat ismétli minden egyes bejelentkezett állomásra. Nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged