Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250
üzenetére
Szintén fehér panelra forrasztott ESP-12F-el oldottam meg a low power hőmérőt. Az alacsony fogyasztás miatt nem is lehet megoldani Wemos/NodeMCU-val. Jelen pillanatban már 88 napja megy mindkét példány folyamatosan, hiba nélkül. Lassan viszont cserélnem kell a cellát, mert már az ESP-n mért feszültség 3 V környékén van.
Viszont mindenképpen elégedett vagyok, szerintem teljesen korrekt lett ez az üzemidő egyetlen cellával percenkénti hőméréssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold