Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsúsztam a szerkesztési időből. Neten is olvasgattam közbe mitől lehet. Teljesen hülyeségnek tűnő "cseréljük ki az usb kábelt" kommentből indultam ki. Na most az eddig használt kábelt kicseréltem egy gyári telefon usb kábelre és ezzel már működik.

Gondoltam miért számít egy kábel ami ránézésre és érzetre se tűnik gagyinak. Igaz kínából rendeltem 250Ft volt, meg is lepődtem mikor megkaptam, hogy egész jónak tűnik. Úgy látszik valami még sem oké vele. Pedig azt hittem az usb mennyi áramot ad le sokkal fontosabb, de úgy tűnik egy kábel is ugyan annyira fontos.
Ettől függetlenül az amit a serial monitor kiír az elején arra kíváncsi lennék mi lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold