- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #7547 üzenetére
Felcímkézik a csomagolást. Kibontás után meg beépítésre kerül. A maradékot meg visszateszem a csomagolásba.
Amúgy nem rendelek olyan sokat, hogy ne tudjam követni mi micsoda.
Van, hogy az Aliexpress rendeléseim között keresgélek leírások után hónapokkal később is.Egyébként nem is nagyon érdekelt még a kérdés. Eddig azt hittem mindegyik ugyanolyan protokollt használ, azt hittem csak a szín sorrendben van különbség (GRB vs RGB, WRGB, stb.).
Belenéztem a könyvtárba és valóban van némi differencia mondjuk egy ws2812 és sk6812 között, de nem egyeztettem a doksikat így lehet csak a könyvtár alkotója okoskodott (ws2812 el is van szúrva nálam, ahogy nézem). Most ha nem megy elsőre, akkor majd megy másodikra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest