Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Köszi, kipróbálom, ez tényleg jó és olcsó megoldásnak tűnik. Van még régről nagyméretű hűtőbordám, amit valami bolhapiacon vettem, fene se tudja, mire. Lehet az is jó lesz. Egyébként elképesztő fénye van ennek a lednek, és elég olcsó.
Ugye azt azért nem gondoltad komolyan, hogy a 100 w-os ledet a kocsiba akarom? Remélem úgy értetted amit írtam, ahogy én szántam! Nem lesz a kocsimon h.gy.tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold