Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Ha kikapcsolom nem kell látni. Timelapse üzemmódban ugye először beállítgat az ember időket, aztán otthagyja akár napokra, ilyenkor fölösleges a fogyasztás. Ha rá akarok nézni, akkor arra az időre bekapcsolom a háttérvilágítást.
Megnéztem a 16x2 meg a 20x4 kijelzőket, lehet hajtani 5 vezetékkel vagy i2c modullal, külön kapcsolható a háttérfény, szerintem ezek jók nekem. Az oled nagyon kicsi, mindig föl kellene kapkodni a szemüveget, mert enélkül nem látnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- JBL BoomBox 2
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold