-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
Cheesy #23526 üzenetére
Szia!
A világért sem akarok a zsebedben kutakodni. de ha kicsit több pénzt szánsz rá és esetleg jó ötletnek tartod akkor mi lenne ha a cstalkozóknál PogoPin-t használnál.
Ez füles kiszerelés és a dobozba is jól beszerelhetó plusz van hozzá ház is, annak mondjuk nem néztem utána.
A vezetékek elvezetése doboz és érzékelők között:
vagy a klasszikus flexibilis gégecsövet használod, vagy egy igazán robosztus megoldás mellett döntesz:
Szilikoncső
Azt szintén szilikonnal lezárod.
De használhatsz a forrasztásokhoz másik vízálló metódust is. Ezek akár kombinálhatóak is egymással.DHT dobozolásra érdemes inkább valakit megkérni, hogy nyomtasson apró dobozkát neki előtetővel az eső ellen.
Remélem tudtam "hasznos" tanácsot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest