- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASRock lapok általában
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Ezek az .ino-k csak az Arduino kompatibilitás miatt vannak, minden kód .cpp és .hpp.
Szerintem VSC-vel fordítja, megnéztem a platforio.ini-jét, azzal jó lenne.>>Vagyis csak létrehoz egy TALLY_TEST_SERVER konstanst, és betölti a kliens kódját.
Szerintem nem tölti be a kliens kódját illetve gond van a sorrenddel. Ezt írják az okosok az Arduino fórumon.
The IDE first compile the dotCPP and only after compile the dotINO file, with the included dotH.
Ha ez igaz, akkor lefordul az ATEM_tally_light.cpp az ATEM_tally_test_server.ino előtt ahol a #define van.A server.ino nem kell a #define TALLY_TEST_SERVER meg a Atem_tally_light.cpp-be (szerintem) jó helyen van.
Lehetne az Atem_tally_light.hpp-ben is de a forráskódot gyakrabban nézzük mint az include fájl tartalmát.ps: miért velem gugliztatod ki hol van a github-on ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch
- VR topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged