- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Ezek az .ino-k csak az Arduino kompatibilitás miatt vannak, minden kód .cpp és .hpp.
Szerintem VSC-vel fordítja, megnéztem a platforio.ini-jét, azzal jó lenne.>>Vagyis csak létrehoz egy TALLY_TEST_SERVER konstanst, és betölti a kliens kódját.
Szerintem nem tölti be a kliens kódját illetve gond van a sorrenddel. Ezt írják az okosok az Arduino fórumon.
The IDE first compile the dotCPP and only after compile the dotINO file, with the included dotH.
Ha ez igaz, akkor lefordul az ATEM_tally_light.cpp az ATEM_tally_test_server.ino előtt ahol a #define van.A server.ino nem kell a #define TALLY_TEST_SERVER meg a Atem_tally_light.cpp-be (szerintem) jó helyen van.
Lehetne az Atem_tally_light.hpp-ben is de a forráskódot gyakrabban nézzük mint az include fájl tartalmát.ps: miért velem gugliztatod ki hol van a github-on ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest