Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
Ezek az .ino-k csak az Arduino kompatibilitás miatt vannak, minden kód .cpp és .hpp.
Szerintem VSC-vel fordítja, megnéztem a platforio.ini-jét, azzal jó lenne.>>Vagyis csak létrehoz egy TALLY_TEST_SERVER konstanst, és betölti a kliens kódját.
Szerintem nem tölti be a kliens kódját illetve gond van a sorrenddel. Ezt írják az okosok az Arduino fórumon.
The IDE first compile the dotCPP and only after compile the dotINO file, with the included dotH.
Ha ez igaz, akkor lefordul az ATEM_tally_light.cpp az ATEM_tally_test_server.ino előtt ahol a #define van.A server.ino nem kell a #define TALLY_TEST_SERVER meg a Atem_tally_light.cpp-be (szerintem) jó helyen van.
Lehetne az Atem_tally_light.hpp-ben is de a forráskódot gyakrabban nézzük mint az include fájl tartalmát.ps: miért velem gugliztatod ki hol van a github-on ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest