Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fujifilm X
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Plazma TV topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Ton-ton
üzenetére
Igen, ezt már ismerem és több darab 4csatornásom van is, de láttam pár helyen kapcsolási rajzokat, ahol a kijelzőt 5V-ról hajtották meg direktben! Nos, pont így nem szeretném kikészíteni az első Nokia-kijelzős projektem! Szerencsére kicsit késtek a megrendelt kijelzők és nem tudtam gyorsan kipróbálni az aktuális projektet, amivel biztosan kikészítettem volna rajz alapján valamit...nem jó így elkezdeni a tanulást...ezért olvasok előbb alkatrész adatlapot!
* * *
Amióta -még az elején- véletlenül kikészítettem az egyetlen UNO-m 6-os kimenetét, azóta sokkal óvatosabb vagyok! Késő volt, fáradt voltam, de a lelkesedés nagy volt...az eredmény várható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Plazma TV topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold