Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Ja, én a mouser-nél néztem, elég jó parametrikus keresőjük van. Közvetlenül is lehet tőlük rendelni, de létezik hazai képviseletük (sajnos üzletük nem), ami kis tételeket is beszerez. De kis darabszámban, egyéb egzotikus alkatrészek nélkül tényleg nem annyira nyerő onnan hozatni.
Amúgy én is feltenném PHM kolléga korábbi kérdését: miért nem jó ilyen célra NPN bipolárt használni? 'Nyitófeszültségben' verhetetlen (valójában áramvezérelt eszköz), bőven 1 mA alatti vezérlő- (bázis-) árammal képes kihajtani egy 50 mA áramigényű terhelést, és akkora kollektoráramnál 200 mV alatti (szaturációs) feszültség maradhat rajta nyitott állapotban. Szinte bármely normális kisjelű típus megteszi, akár a BC182 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest