-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Ja, én a mouser-nél néztem, elég jó parametrikus keresőjük van. Közvetlenül is lehet tőlük rendelni, de létezik hazai képviseletük (sajnos üzletük nem), ami kis tételeket is beszerez. De kis darabszámban, egyéb egzotikus alkatrészek nélkül tényleg nem annyira nyerő onnan hozatni.
Amúgy én is feltenném PHM kolléga korábbi kérdését: miért nem jó ilyen célra NPN bipolárt használni? 'Nyitófeszültségben' verhetetlen (valójában áramvezérelt eszköz), bőven 1 mA alatti vezérlő- (bázis-) árammal képes kihajtani egy 50 mA áramigényű terhelést, és akkora kollektoráramnál 200 mV alatti (szaturációs) feszültség maradhat rajta nyitott állapotban. Szinte bármely normális kisjelű típus megteszi, akár a BC182 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest