- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Janos250 #18127 üzenetére
A belekeveredés teljesen jogos. Nem értem mi a fordító baja.
Kipróbáltam egy másik "Board Manager URL"-t. Egészen pontosan az itt találhatót: [link]
Aztán leszedtem az ehhez tartozó board pakkot és kiválasztottam az STM32F1 Series (azon belül az STM32F1C8T6 128k) boardot.Na, ezzel iszonyat lassan és hatalmas kód készült el (csak 128k-ba fért bele, borzalmas a compiler), de nem volt problémája. Feltöltve egy fehér képernyő fogadott. Szóval valami még nem oké, de nem ütközi szintaktikai hibába. A SW Parallel megoldást fordítva és feltöltve, ez is rendben működik.
Szóval nagyon passz, hogy mi a baja
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest