Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
Janos250 #17682 üzenetére
Nekem is kellett picit kémkedni SaleaeLogic-al a kw1281 forgalmat, mert bár a motorvezérlő szépen reagált a 0x01 5baud megszólításra, de pl a műszerfal nem reagált a 0x17 címére - aminek elvileg ott kellene lennie a VCDS és minden egyéb fellelhető információ szerint... Aztán átnyálazva a kommunikációt kiderült hogy a motorvezérlő tényleg a 0x01-en reagál, de a műszerfalat valamiért a 0x17+0x80==0x97-en kell megszólítani az 5baud inicializáláskor. Nem értem hogy erről miért nem találok sehol semmit - minden működőnek riportolt példaprogi a 0x17-es címen kommunikál a műszerfallal - de valamiért az A6 C5-ömön így működik 2 különböző cikkszámú VDO és egy Jaeger/Magneti órával is...
De ez a része most működik szuperül stabilan a hw UART-on több órás közlekedés közben sem tapasztaltam egyetlen újracsatlakozást sem, míg softserial-al bajosabb volt, le leszakadt folyton...
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest