Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
dave0825 #1641 üzenetére
What?
Nagyobb keresztmetszetű vezetékkel nem lesz bajod, elvégre az ellenállása is kisebb lesz(persze ha közel azonos minőségű rézből van), és ha nem valami szar , amiben kismillió törés van , akkor az impedanciája sem lesz rossz, de nálad ez amúgy sem számít most. De én már rég elvesztettem a fonalat, hogy mi is a baj, de nekem már a LED tömböd kapcsolása sem nagyon tetszett, egyszerűbben is meg lehetett volna oldani.
Még mindig hiányolom, hogy az egész rendzerrők nem raktál fel kapcsolási rajzot. De ezen felül még az is bejön , hogy azt hogyan is sikerült megvalósítani, mert pl elég akár egy rossz, nem jól sikerült forrasztás és máris gond lesz. Lehet már jobban járnál ha back to basics alapon újrakezdenéd az egészet és ha kell akkor szerintem rajtam kívül sokan fognak még itt segíteni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Windows 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master MasterBox MB511 RGB
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest