Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Forrmell.enn
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi gond!
Ha mégis úgy alakul, a hardverapró állás rovatában tudsz ezzel kapcsolatban hirdetni, de az itt kapott segítséggel szerintem egyedül is menni fog!
Nem kell ezzel privátba menni, erre való a topik. Engem is érdekel ez a projekt, mindenképp írd be ide, hogy mire jutottál vele! Én személy szerint nem vagyok túlzottan otthon esp témakörben, de hál' istennek sok hozzáértő jár itt, valaki biztosan segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest